Benim mart ayında açtığım kanallar vardı 10k olanların hepsi için başvurdum birtane bile red almadım hepsi onaylanıyor hemde 6 7 saat içinde 10 gündür adsenseye bağlı 5 kanal var kapanma olmadı ekstra hiçbiri yapmadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanması 10k onayı getirilmeden önce açılmış yani 10k inceleme olayına takılmamış kanallara sahip olanların durumları nasıl?
Benim mart ayında açtığım kanallar vardı 10k olanların hepsi için başvurdum birtane bile red almadım hepsi onaylanıyor hemde 6 7 saat içinde 10 gündür adsenseye bağlı 5 kanal var kapanma olmadı ekstra hiçbiri yapmadım
yine kapanıyor hocam değişen bişey yok.
bende kapanan yok hala açık tüm kanallarım ve 10 k dan önce açılmış hepsi
kanal mallierini dikkatli alın derim başka bişey demem beyler kapanma yok çok şükür yöntem vs de yok mailler sağlam olsun temizliğiniz iyi olsun yeter.
Bana da biraz mail işi önemli gibi geliyor. Mail değiştirmeden önce kapanmalar çok fazlayken 1 tane maili farklı yerden aldığım kanal şu an sapasağlam.Bana pek tesadüf gibi gelmiyor.
Kanalın SPAM dan kapandıysa Okumalısınız.!
Şu konuyu okuyun bence faydalı olabilir okuyan kimseye.
Bana da biraz mail işi önemli gibi geliyor. Mail değiştirmeden önce kapanmalar çok fazlayken 1 tane maili farklı yerden aldığım kanal şu an sapasağlam.Bana pek tesadüf gibi gelmiyor.
Kanalın SPAM dan kapandıysa Okumalısınız.!
Şu konuyu okuyun bence faydalı olabilir okuyan kimseye.
şuanda kanalların kapanması ile bu konunun uzaktan yakından alakası yok
2016 kasım aralıktan önce bu konudaki bilgiler geçerliliğini koruyordu, 2016 kasımın sonlarına doğru yeni bir algoritma devreye geçirildi, şuan bu algoritmanın ne olduğunu doğru düzgün kimse bilmiyor,
bende video yüklü baya kanal var boşta duran 5 6 aylık kanallar, kimi kanallar 7 8 aylık,
bukadar süredir ayakta kanallar sapasağlamlar, nezamanki adsenseye bağlasam kapanıyor, bağlamadıklarım hiç kapanmıyor, yani buda gösteriyor ki kasımdan beridir yeni bir güncelleme ile karşı karşıyayız
kanal mallierini dikkatli alın derim başka bişey demem beyler kapanma yok çok şükür yöntem vs de yok mailler sağlam olsun temizliğiniz iyi olsun yeter.
not: pm yağmuru başladı
not2: maillerimi satın almıyorum kendim açıyorum
not: pm yağmuru başladı
not2: maillerimi satın almıyorum kendim açıyorum
bana düzgün kazandıran kategori veren olursa, kanalın ve adsensenin kapanmama yöntemini öğretebilirim.
Hatta forumda 1 arkadaşa öğrettim. onada sorabilirsiniz... isteyene nick verebilirim... Bence güzel bir alışveriş olur...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.