Yeni Partner Listesi

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Evet bazıları alıyor ama her kanalı alıyorlar mı kesin değil. Bazısı spam alıyor ama kategoriyi beğenmezse reddediyor, bazısı boş kanal bile alıyor ama ilk yüklemeye kadar takip ediyor. Quiz gibi otomatik alanı daha bulamadım. Yarın atmayacakları veya ödeme yapıp yapmayacakları belli değil. Her birine girme kriteri diğerinden farklı. Tek başına bunların hepsini test etmek de kolay değil. Hadi birlik olup bölüştürelim desek, fitne düşüncelerden dolayı kavga ederiz.

Evet bazıları alıyor ama her kanalı alıyorlar mı kesin değil. Bazısı spam alıyor ama kategoriyi beğenmezse reddediyor, bazısı boş kanal bile alıyor ama ilk yüklemeye kadar takip ediyor. Quiz gibi otomatik alanı daha bulamadım. Yarın atmayacakları veya ödeme yapıp yapmayacakları belli değil. Her birine girme kriteri diğerinden farklı. Tek başına bunların hepsini test etmek de kolay değil. Hadi birlik olup bölüştürelim desek, fitne düşüncelerden dolayı kavga ederiz.

öyle güzel bir düşünceniz varsa haberleşelim hocam skype gelin çalışmalara başlayalım hemen bende uğraşıyorum

Gerçekten tebrik ederim ellerine sağlık :)

Bir aydır bu sıkıntı ve stresten kanal yapamıyorum hep beraber çalışırsak bulabiliriz arkadaşlar ne kadar çok bulursak ömrü o kadar uzun olur unutmayın

Maker Gen spam kanalımı kabul etti ama 3 gün sonra kanalı attı ,

Son düzenleme:
NecessaryTV ye bitane soktum dashboard falan verdi ama kanala istek gelmedi henüz. freedom sanırım. hiç kullanmadığım için davet gelir mi atar mı atmaz mı bakıcaz

10 k lık kanalla fredomabaşvurdum o bile 3 gundur geri dönüş yapmadı Son zamanlarda tek kanal sokabıldığım partner Bent Pixels

"Awesomeness TV" inceleyip davetiyenizi göndereceğiz dedi. Geçmişi kötü ama bi dürtmek lazım.
"Maker" videolarınız size ait değil dedi malum.
"Creative Nation" reddedilmeniz ama günde 200 izlenim almanız gerek dedi. Kaç günlük bakıyorlar test edemiyorum şuan
"Bent Pixels" Creative ile aynı cevabı verdi. İzlenimler artınca tekrar deneyeceğim.
"BBTV" sözleşme imzalattı ama davetiye henüz yollamadı.
"Freedom!" yalandan dashboard verdi, merhaba bile demedi.

Başvurduğum kanallar 1 haftalık az izlenimi olan kanallardı. O yüzden benim bulmam uzun sürecek. Ayrıca özgün videolarla başvurup denemek lazım bunlara.

Bazı uzak doğu ve asya networklerine de başvurdum çeşitli kanallarla, dönüş bekliyorum.

Boş kanalla bir MCN'ye başvurdum alt ağından davetiye geldi. Adamların ilk kanalı ben olmuşum sonradan farkettim. Dükkanı kapatsa tek mağduru ben olurum sanırım. :)

Şartlarını yazmadıklarından bulduğumuz her networke farklı abone ve izlenimde farklı tarihlerde açılmış çeşitli kanallardan deneyip görmek lazım. Hangi içerikleri alıp almadığı gibi ayrıntılı konular tek başına takip edilecek mevzu değil. Biliyorsunuz Quiz de zamanında her kanalı kabul etmiyordu sonradan değişti. Şuan 5k izlenim istiyor ondan önce 1k yetiyordu, daha önceleri 10k izlenim istediği bile olmuş. O yüzden eskileri silip atmayın derim.

Yabancı ülkelerde de yt çalışan forum siteleri var. Oralarda insanlar kavga etmeden birbirleriyle hangi partnerlerin ne şartlarda alıp almadıklarını, bildikleri taktikleri paylaşıyorlar. Bizim gibi spam yapıyorlar, banlanıyorlar, adsense hesapları kapatılıyor, network arıyorlar ama benim bildiğim bende kalsın demiyorlar. Bulunca kim kimden ne saklayabilir? O yüzden herkes elini taşın altına koysun ve çalışmalarını paylaşsın lütfen.

Bazı arkadaşlar da şu partnerleri kötülemeyi bıraksın artık, yemiyoruz. :D

Arkadaslar bende hep tek dasbord quizler var ve kanallarimi hic bir sekilde quiz atmadi spamdan dolayi youtube kapatti ve odeme aldigim quizlerde var sorunsuz aliyorum.Buda demek oluyorki spam yaptiginizda partner atmasa bile youtube spama dusurup kanali kapatiyor bosuna spam alan partner aramayin...

Derdin ne dostum nasıl arama dersin onca insana

Creative Nation günlük izlenimi 1k olan kanalı bile kabul etmedi 2 aylık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri