"Awesomeness TV" inceleyip davetiyenizi göndereceğiz dedi. Geçmişi kötü ama bi dürtmek lazım.
"Maker" videolarınız size ait değil dedi malum.
"Creative Nation" reddedilmeniz ama günde 200 izlenim almanız gerek dedi. Kaç günlük bakıyorlar test edemiyorum şuan
"Bent Pixels" Creative ile aynı cevabı verdi. İzlenimler artınca tekrar deneyeceğim.
"BBTV" sözleşme imzalattı ama davetiye henüz yollamadı.
"Freedom!" yalandan dashboard verdi, merhaba bile demedi.
Başvurduğum kanallar 1 haftalık az izlenimi olan kanallardı. O yüzden benim bulmam uzun sürecek. Ayrıca özgün videolarla başvurup denemek lazım bunlara.
Bazı uzak doğu ve asya networklerine de başvurdum çeşitli kanallarla, dönüş bekliyorum.
Boş kanalla bir MCN'ye başvurdum alt ağından davetiye geldi. Adamların ilk kanalı ben olmuşum sonradan farkettim. Dükkanı kapatsa tek mağduru ben olurum sanırım.
Şartlarını yazmadıklarından bulduğumuz her networke farklı abone ve izlenimde farklı tarihlerde açılmış çeşitli kanallardan deneyip görmek lazım. Hangi içerikleri alıp almadığı gibi ayrıntılı konular tek başına takip edilecek mevzu değil. Biliyorsunuz Quiz de zamanında her kanalı kabul etmiyordu sonradan değişti. Şuan 5k izlenim istiyor ondan önce 1k yetiyordu, daha önceleri 10k izlenim istediği bile olmuş. O yüzden eskileri silip atmayın derim.
Yabancı ülkelerde de yt çalışan forum siteleri var. Oralarda insanlar kavga etmeden birbirleriyle hangi partnerlerin ne şartlarda alıp almadıklarını, bildikleri taktikleri paylaşıyorlar. Bizim gibi spam yapıyorlar, banlanıyorlar, adsense hesapları kapatılıyor, network arıyorlar ama benim bildiğim bende kalsın demiyorlar. Bulunca kim kimden ne saklayabilir? O yüzden herkes elini taşın altına koysun ve çalışmalarını paylaşsın lütfen.
Bazı arkadaşlar da şu partnerleri kötülemeyi bıraksın artık, yemiyoruz.