Yeni Partner Sözleşmesi Youtube Yardım'a Eklendi.

• Kullanıcı YoutubeSEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Arkadaşlar bizim spam kanallar yuzunden partner ceza alırsa bunlar bızımlede urasmasın spam kanal acıp ceza aldırdın dıye Sakata gelmeyelım sonra

Daha ne yapacak allah aşkına. Yeni kurallarla zaten kapanacak quiz. Kapatan biz olalım. Bi nebze rahatlarız

patlatmayın la quizi

şuan açık 1 kanalım var oda quizde, ayda 150-200 bırakıyor kredi ödüyorum onla :D

Daha ne yapacak allah aşkına. Yeni kurallarla zaten kapanacak quiz. Kapatan biz olalım. Bi nebze rahatlarız
Hocam galıba ben yanlıs yere yazdım Benım guizle işim olmaz Benim demek istedığım yenı kurallalar gereği guiz harıcı partnere kanal bağlayacam ya hanı spamcıyız kapanan cok oluyor demek ıstedığım spam kanal actın partner sırketımın ceza almasını sağladın bende senın ceza almanı sağlarım gıbısınden

Gerekirse quize bağlı kanal alıp uğraşırım bu işle kafama yattı.50 binime yattılar

beyler quiz patlarsa diğer partnerler daha da sıkar işi akıllı davranın iki dakika allah aşkına

Sinirim geçti. Dinginlik geldi. Mantık sınırları içine geri döndüm.arkadaşlar sinirli hareket etmemek lazım. Sakin olalım. Quiz in kapanması bize bişey kazandırmaz. Sağduyuya davet ediyorum kendimi

100 kanalda benden

madalya-avcisi-taekvandocu-odule-doymuyor_o.jpg

Arkadaşlar yazdıklarına dikkat edin de ceza almayın. Sahte telif , flag atmak, partner kapatmak :) forum kurallarına göre yasak.

buna göre partnerler content id'e kanallar dışında ne var ne yok atar bir kaç hafta içinde.

Quizgroup'un da belirttiği 90 günde 1000 kapalı kanal sonrası sözleşme feshedilmesi olayı Youtube Yardım içeriklerine İngilizce dilinde eklendi.

Dolaylı link: https://support.google.com/youtube/answer/3463396?hl=en&vid=1-635766371113656310-554328947

Dipnot: Makale Türkçe'de henüz güncellenmemiş. İngilizce dilinde şu ibare görünmekte.

9xMNKML.png

---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

tümden forumu dolandıran quizden söz ediyoruz.

Arkadaşlar yazdıklarına dikkat edin de ceza almayın. Sahte telif , flag atmak, partner kapatmak :) forum kurallarına göre yasak.

Life açık kanallarımın temmuzunu ödese life iyidir. Hele haziran kapananı ödese life candır diyecek durumdayım. Bu bir çelişki mi

dolandırabildikleri kadar dolandıracaklar, bi daha ekmek yok onlara youtuptan. arkadaşın söylediği gibi bypass edemezlerse 3 ay 1000 kapanma 20 telif kuralını yüzde 70-80 kilidi vurur kalanlar da sadece content id'e kanallarla çalışır cigara parasını çıkartır.

Dur hocam bu ayı ödesinler sonra atsınlar.Alacaklarımız var.

---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

:D:D:D:D:D biloyu hatırlatıyorsun bana

https://www.youtube.com/watch?v=CeH3L7GYnB8

Life açık kanallarımın temmuzunu ödese life iyidir. Hele haziran kapananı ödese life candır diyecek durumdayım. Bu bir çelişki mi

Kanalların nadir kapandığı bir alandayım. Kazançta yüksek değil. Geçen ay adsense ödemeleri gelmediğinde kanalları partnere taşımıştım. Sonrasında o adsensede kalan 1-2 kanalında para kazanı gitme vakasına yakalanmıştı.

Şuan gelen az gelirimde quizden geliyor. Ama görünen o ki bu kurallar devreye girerse partnerler özgün olmayan hiç bir kanalı barındırmazlar hepsini atacaklardır. Özgün olan kaç kişi partnere girer Allah bilir partnerler direk çöktü diyebiliriz.

Şuan elimde para kazanı uçurtan bir adsense hesabım birde yakında patlayacak olan partner dashboardum var.

Bu dakkadan sonra Allah sonumuzu hayır eder mi bilemiyorum.

youtube un hitleri düşsünde gevşetir kuralları

Yanlis anlamadi isem bu sadece managed statusunde kanallar icin gecerli, yani 20 tane telif yeme durumu... Asagida not olarak bahsettigi 1000 spam kanalda su yaptirimi uygulariz diye 'affilate channels' diye bahsetmisler. Ustteki 20 telifli olayda ise 'managed channels' diye...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri