Yeni Partner Sözleşmesi Youtube Yardım'a Eklendi.

• Kullanıcı YoutubeSEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Sormak lazim bilene. moderator arkadaslarin networku vardi eger denetimi adsense uzerinden yapiyorlarsa bizim icinde gecerli olabilir ama 1000 kapsnma olayi bizi yormaz be sanki 20k 30k kanallami calisiyok.

1000 kapanma sana degil hocam tüm partnere 1000 kanal. mesela 50 kişi 20şer kanal kapattırsa al sana 1000 :)

@EaglePaw arkadaş bize de bir sınır geldimi acaba diye sordu :) bir bilen varsa cevaplasın. zaten baya kural var adsense de bir de kapanma sınırı koyarlarsa önceden bilelim ki tedbir alalım. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bu mod arkadaşlar bilir herhalde

1000 kapanma sana degil hocam tüm partnere 1000 kanal. mesela 50 kişi 20şer kanal kapattırsa al sana 1000 :)

Son düzenleme:
şuan sanırım MN akıllıca davranıp kanal telif alinca atıyor. Bence de en mantıklısı bu. Haliyle kanalın patlayacagını anlar anlamaz otomatik olarak cikarmali sistemden. Boylece hem simdiye kadar telifsiz kanallarin quizin yaptigi ******lik gibi sistemden atılmıyor, hem de kendisini de magdur etmiyor. Tabi bu benim teorim cunku bir kac gun once millet basladi mn tek teliflileri cikarmaya basladi diye, aklıma gelen uygulama yontemi bu oldu.

sayın admin cevap için teşekkür ederim. acaba bu kota sadece telif kapanmaları için mi geçerli ? tek topluluktan giden kanallar için geçerliyse hesabımız fesih edilmesi gerek topluluk çok fazla yiyoruz çünkü.

Adsens büyük ihtimalle. Geçen ay yaşanan para kazanma gitme sebebi olabilir bu kurallar.

sayın admin cevap için teşekkür ederim. acaba bu kota sadece telif kapanmaları için mi geçerli ? tek topluluktan giden kanallar için geçerliyse hesabımız fesih edilmesi gerek topluluk çok fazla yiyoruz çünkü.

O konuda bir fikrim yokta merak ettiği telif yiyen kanalı silersek kotadan düşüyormu.

Adsens büyük ihtimalle. Geçen ay yaşanan para kazanma gitme sebebi olabilir bu kurallar.

Abi burda İş ortağı ihtarları, yönettiğiniz kanallara verilen telif hakkı ihtarlarını ifade eder. İş ortağı ihtarını asıl telif hakkı ihtarı alan kanalı kaldırarak çözüme kavuşturamazsınız ve telif hakkı ihtarı almış bir kanalı yönettiğiniz kanallara eklediğiniz için de iş ortağı ihtarı almazsınız"
Cumlesindeki sosyal mesaj telif topluluk vs alirsaniz kanali silinmi dio

partnerler tek teliften kanal attığını duydum. 3 telif olmadan kanalları silersek kurtulabiliriz gibime geliyor ama her yediğimiz telifin çetelesini tutuyorsa çizgi film başta olmak üzere sağlam kategoriler çalışılmaz artık. vur kaç hiç yapılmaz. hele güncel olaya hiç girilmez.

O konuda bir fikrim yokta merak ettiği telif yiyen kanalı silersek kotadan düşüyormu.

Emin misiniz? İş ortağı derken, partneri mi kastediyor yani

"iş ortağı ihtarı" = “partner strikes.” yani partneri kastediyor.

İlerde adsense e bunun gibi kurallar gelir mi orasını bilemem ama bu yazı partnerler ile ilgili.

admin, bana kalırsa quiz gemileri yakmış son vurgunu yapıp kaçacak alacağı ceza umrunda değil. 2 günde rahat 5 6k kanalı kapanmıştır yada kapattırmıştır. Quiz sadece bizim için değil youtup için bile scam bir şirket haline gelmiştir.

Partner firması ve 10 Telif komik rakam değilmi. 220K kanalı olan Quiz :confused:

Partner firması ve 10 Telif komik rakam değilmi. 220K kanalı olan Quiz :confused:

Hocam o normal kanallar için değil managed statüsündeki kanallar için geçerli. Partnerlerin kanallarına bol keseden contend id hakkı vermesinin önüne geçmek için konulmuş bir kural olabilir.

Hocam o normal kanallar için değil managed statüsündeki kanallar için geçerli. Partnerlerin kanallarına bol keseden contend id hakkı vermesinin önüne geçmek için konulmuş bir kural olabilir.

inşAllah dediğin gibir ama geçen ay toplu giden para kazanmaları ben buna baglıyorum. Kural etkin oldu ve o statüdeki tüm adsenslerin para kazanması gitti.

"iş ortağı ihtarı" = “partner strikes.” yani partneri kastediyor.

İlerde adsense e bunun gibi kurallar gelir mi orasını bilemem ama bu yazı partnerler ile ilgili.

Adsens kanallarıda iş ortağı

9gooP3A.png

Para kazanma gidince mail gelen adsens bağlı kanal.

biz iş ortağıyız.

10 telif gerçekten çok komik bi rakam partnerler için. Az önce bi arkadaş konu açtı ama kitlemişler konuyu bende orda anladım orada yazanlar demek ki adsense için. Adsense 10 teliften az alanların para kazanması giden var mı?

İlk youtube başladığımda soran olursa youtube iş ortağıyımı diyodum çünkü bir yerde öyle yazıyodu aklıma gelmedi şimdi.

maili silince sayılmamasını sanmıyorum çünkü maili silsende kanalın linkinde ne sebepten kapandığı belli oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri