Yeni şarkım yorumlarınızı bekliyorum hepinizin !

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
neden senden iyi bir rapci olmasın ki, ses gayet güzel bence underground patlamalı tarzda parçalarda çıkartabilirsin millet sever böyle şeyleri :)
dost görünümlü düşman olan sigarayı da bırak daha iyi söylersin şarkıları

neden senden iyi bir rapci olmasın ki, ses gayet güzel bence underground patlamalı tarzda parçalarda çıkartabilirsin millet sever böyle şeyleri :)
dost görünümlü düşman olan sigarayı da bırak daha iyi söylersin şarkıları

Güzel yorumun için çok sağol hocam bence sigarayı bırakarak değilde mikrofonumu değiştirerek daha guzel şarkılar yapabilirim :D

Hayırlı olsun hocam . Tht'de de paylaşmışsınız :D

Hocam çok beğendim ben nasıl yapıyorsunuz bunu ya bende şarkı söylemek istiyorum biraz bahsedermisiniz mesela nelere ihtiyacım var

Çok güzel olmuş beğendim devam etmelisin

Teşekkür ederim hocam devam edeceğim :)

---------- Spam Engelliyici 15.03.2017 00:24 ---------- Önceki Mesaj 14.03.2017 23:20 ----------

Hocam çok beğendim ben nasıl yapıyorsunuz bunu ya bende şarkı söylemek istiyorum biraz bahsedermisiniz mesela nelere ihtiyacım var

Hocam mikrofon ses kartı ve gerekli programlar sonrasında altyapı ve mix mastering gerekiyor aldığınız kayıtlara

Hocam yaşını başını bilmiyorum ama bence sen çok kaliteli bir sanatçı olabilirsin. Kesinlikle bu işi bırakma ve alabildiğin kadar profesyonel destek almaya gayret et. Şarkı sözlerinden ziyade sesinde çok kaliteli bir tını var. Sanki 3 gün söylesen detone olamassın. :)

Çok müzikten anlayan biri değilim ama sadece dinleyici olarak böyle bir yorum yapmak istedim. Allah yolunu açık etsin. Umarın en iyi yerlere gelirsin.

Söylemeden geçemicem;
Ne kadar yok olmaya yüz tutmuş olsa da, YAŞASIN ANADOLU ROCK \0/
:)

Hocam yaşını başını bilmiyorum ama bence sen çok kaliteli bir sanatçı olabilirsin. Kesinlikle bu işi bırakma ve alabildiğin kadar profesyonel destek almaya gayret et. Şarkı sözlerinden ziyade sesinde çok kaliteli bir tını var. Sanki 3 gün söylesen detone olamassın. :)

Çok müzikten anlayan biri değilim ama sadece dinleyici olarak böyle bir yorum yapmak istedim. Allah yolunu açık etsin. Umarın en iyi yerlere gelirsin.

Söylemeden geçemicem;
Ne kadar yok olmaya yüz tutmuş olsa da, YAŞASIN ANADOLU ROCK \0/
:)

inanın aldığım en güzel yorumlardandı beni çok mutlu ettiniz inşallah güzel ekipmanlar ile daha güzel işlet başaracagım çok teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri