Yeni Sistemde Nasıl Çalışmalıyız

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkdaşlar artık %99 kapanan kanallara ödeme yapılmıyor ve kanallar kapandı mı adsense kesinleşmiyor.bu sorunu çözmek için ya özgüne geçecez yada sağlam kapanmayacak 2-3 ay elimizde kalabilecek kanallar oluşturmamız gerekiyor.ben kendim ikinci seçeneği düşünüyorum şuan ama sağlam ve kolay kolay kapanmaycak kanalları nasıl yapcaz kopyalacağımız kanalda neye dikkat edecez.kopyalacağımız spam kanal 3 aylık veya daha fazla ayakta durmuşşa böyle kanalları kopyalamak yeterli mi? ve yine film falan çalışabilir miyiz bu saatten sonra? kolay kolay kapanmayacak içerikleri deneme yanılma yoluyla mı bulacaz yoksa farklı bir yolu var mıdır? bu ve bunun gibi soruların cevaplarını bulmak amacıyla herkes konuya fikirlerini belirtirse güzel bir yol katedebilirz

Yt to yt yerine farklı yerlerden video çekip kanal yapmak mesela sağlam tutar o zaman.

100 kanal yapıyorsam 10 tanesi yt to yt dir,gerisi hep farklı kaynaklardan.hep yt dışı çalıştım kaynak olarak,bi faydasınıda görmedim açıkcası :)

hocam sağlam kanal dediğin nasıl oluyo ben üç özgün videonun ortasına bir spam video attım tek videodan kazanç için sadece 1 kanal bağlıydı adsenseye 15 gün sürdü kazanç yükselince tık kanalı kapattı.

Video yu nerden attığının önemi yok kanalında önemi yok. Adam adsenseye gelir bırakan o pub id ye bağlı kanalların hepsini kapatıyor. istersen ağzınla kuş tut. Ya partner bulunup az da olsa 3-5 spamdan para kazanılır yada özgüne yatırım yapıp 1 yıl para beklemeyeceksin.

100 kanal yapıyorsam 10 tanesi yt to yt dir,gerisi hep farklı kaynaklardan.hep yt dışı çalıştım kaynak olarak,bi faydasınıda görmedim açıkcası :)

fatih hocam yine kapandımı kanallar.bide bişey soracam ben hiç partnere kanal bağlamadım hiç anlamam partnere bağlayınca kapanma riski azalıyormu.kanal kapansa ödeme alıyormusun

kanal yapmak bisey ifade etmez gibime geliyor cunku adsense tıklari cok dusuk ya kendi siliyor yada reklam cikkmiyor

Video yu nerden attığının önemi yok kanalında önemi yok. Adam adsenseye gelir bırakan o pub id ye bağlı kanalların hepsini kapatıyor. istersen ağzınla kuş tut. Ya partner bulunup az da olsa 3-5 spamdan para kazanılır yada özgüne yatırım yapıp 1 yıl para beklemeyeceksin.

hocam kapatmasına kapatsın ona lafımız yok ama kesinleştikten sonra kapatsın

---------- Spam Engelliyici 07:49 ---------- Önceki Mesaj 07:47 ----------

demek farklı kaynak da çözüm değil.yt to yt yapmak/yapmamak pek fark etmiyor galiba

---------- Spam Engelliyici 07:49 ---------- Önceki Mesaj 07:49 ----------

demek farklı kaynak da çözüm değil.yt to yt yapmak/yapmamak pek fark etmiyor galiba

Bir şeyin bittiği felan yok kanal kapanmalarının önüne geçtiğiniz zaman sorun ortadan kalkacaktır . Yada partnerli kanal çalışmak bu 2 şeyi yaptığınız zaman aynı şekilde yola daha sağlam devam edersiniz boşuna ortalığı ayağa kaldırmanın bir anlamı yok .

Bir şeyin bittiği felan yok kanal kapanmalarının önüne geçtiğiniz zaman sorun ortadan kalkacaktır . Yada partnerli kanal çalışmak bu 2 şeyi yaptığınız zaman aynı şekilde yola daha sağlam devam edersiniz boşuna ortalığı ayağa kaldırmanın bir anlamı yok .

hocam işte biz de diyoruz ki bu kanal kapanmalarının önüne nasıl geçecez ona çözüm arıyoruz ne gibi adımlar atmalıyız bunun için? herkesin fikri çok mu çok önemli bence

yt politikasını değşitirmediği sürece spam artık çok çok zor ve yıpratıcı!

Bu iş düzelmezse spam bitmistir kazanmak çok çok zor. Google bizi resmen bitirdi bu sefer. Salak salak bir suru youtuber türedi olacağı buydu

hocam işte biz de diyoruz ki bu kanal kapanmalarının önüne nasıl geçecez ona çözüm arıyoruz ne gibi adımlar atmalıyız bunun için? herkesin fikri çok mu çok önemli bence
bunu çözen kişi niye paylaşsınki ? ytnin yeniden çöp olması içinmi paylaşacak.
herkes kendi çözümünü bulsun zor birşey değil deneye deneye herkes çözüme ulaşır çok zor değil aslında.

Benım anladığım şu anda ne kanalı yaparsan yap ve adsense ye bağla kapanıyor Yüzde yüz ozgün kanalların açıldığını okudum Partnerlerde su anda kanal almıyor Bu saatten sonra fılm dızı işi çok zor

adsense her sistem değişikliği yaptıgında aylar süren bir sıkıntı süreci oluyor, geçen sene banlardan aylarca telef olduk hatırlarsanız, çoook sonra düzelir gibi oldu,bikaç ay ödeme aldık, şimdi gene değiştirdiler ve durumumuz malum, tahmınımce aylar sürecek bu dertler(kapanma,kesinleşmeme, yüksek kesinti vs ), ve bence tek yapılması gereken nispeten düzelene dek alternatif yollar bulmak. ne karamsarlıga nede boşa umut beslemeye gerek oldugunu düşünüyorum

bunu çözen kişi niye paylaşsınki ? ytnin yeniden çöp olması içinmi paylaşacak.
herkes kendi çözümünü bulsun zor birşey değil deneye deneye herkes çözüme ulaşır çok zor değil aslında.

paylaşılmayacak bir konu değil bence sonuçta içerik istemiyoruz kimeseden simdiye dek herkesin yaptığı şeyi istiyoruz ama daha sağlam bi şekilde

---------- Spam Engelliyici 08:11 ---------- Önceki Mesaj 08:09 ----------

adsense her sistem değişikliği yaptıgında aylar süren bir sıkıntı süreci oluyor, geçen sene banlardan aylarca telef olduk hatırlarsanız, çoook sonra düzelir gibi oldu,bikaç ay ödeme aldık, şimdi gene değiştirdiler ve durumumuz malum, tahmınımce aylar sürecek bu dertler(kapanma,kesinleşmeme, yüksek kesinti vs ), ve bence tek yapılması gereken nispeten düzelene dek alternatif yollar bulmak. ne karamsarlıga nede boşa umut beslemeye gerek oldugunu düşünüyorum

ytden baska adam akıllı para veren bir sistem de yokki varsa bile cok zor çoğumuzu aşan cinsten

özgün kanallarda problem çıktı mı kesinleşmeme gibi? eğer sadece spam kanallarda bu durum var ise spamı kökten bitirmişler demektir. anlamadıgım adsenseye ne baglarsak baglayalım bir haftaya kanalın kapanmasıydı. acaba bir adsenseye birden fazla kanal bagladıgımız için mi spama atıyor?

Benım anladığım şu anda ne kanalı yaparsan yap ve adsense ye bağla kapanıyor Yüzde yüz ozgün kanalların açıldığını okudum Partnerlerde su anda kanal almıyor Bu saatten sonra fılm dızı işi çok zor

ama şu da var reklamlara açık bir sürü kanal var halen ortada ve hepsi spam kanal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri