Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spam bitti beyler
hocam forumda dislike olaydı şimdi bayağı dislike almıştın![]()
tr de olsa yabancı da olsa boş-dolu kanalı 40 gün boyunca nasıl açık tutucaz bir öneriniz varsa buyrun?
hocam kesinleşmemesi ilginç sıfırsa sıfır kesinleşti diye işlem yapmaları lazım. ilk başta teknik arıza zannettik bu yüzden. Bir şekilde google ile iletişime geçip bu durumu izah etmelerini istemeliyiz. tamam kapananı odemıyorsun eyvallah, neden kesinleştirmiyorsun işlem yapmıyorsun(0 tl) bile olsa. veya banla kardeşim madem spam yaptım diye kesintiyi çok yapıyorsun. kedi-ciğer mevzusuna çevirdiler. bence açıklama istemeliyiz.
Ayrıca özgünlerde durum ne ben bilmiyorum. geçen aylarda özgün kanallar bile %99 kesinti yaptılar falan demişti. bu ay sıkıntı var mı
Bence kanali açık tutmakla direkt alakalı değil durum. 2 ay önce açık ve sıkıntısız olan kanalim kesinleşmemişti daha sonra da kapandi.
Kanalda telif uyari vs. yoktu ve 2 yildir duzenli odeme aldigim kanaldi. Kesinlesme gunu kesinlesmedi daha sonrasinda da bir kesinlesme olmadi daha sonra ayin 20si gibi kanal kapandi. Adsense spama dusmus durumda degil burada baska birsey var bence. Ayrica adsense tek kanal tek adsensedi kapanma vs olmamisti.
Kanalda telif uyari vs. yoktu ve 2 yildir duzenli odeme aldigim kanaldi. Kesinlesme gunu kesinlesmedi daha sonrasinda da bir kesinlesme olmadi daha sonra ayin 20si gibi kanal kapandi. Adsense spama dusmus durumda degil burada baska birsey var bence. Ayrica adsense tek kanal tek adsensedi kapanma vs olmamisti.
Video yu nerden attığının önemi yok kanalında önemi yok. Adam adsenseye gelir bırakan o pub id ye bağlı kanalların hepsini kapatıyor. istersen ağzınla kuş tut. Ya partner bulunup az da olsa 3-5 spamdan para kazanılır yada özgüne yatırım yapıp 1 yıl para beklemeyeceksin.
Hocam sanırım o kanallar yabancı adsense spam kanalları bende kısa bir arastırma yaptım dedınız gıbı çok kanal var ama bu kanalların bağlı olduğu adsense hangı ülkenın Ben Tr adsensesi olduğunu sanmıyorum Bize karsı buyuk bir kıyım varama şu da var reklamlara açık bir sürü kanal var halen ortada ve hepsi spam kanal
fatih hocam yine kapandımı kanallar.bide bişey soracam ben hiç partnere kanal bağlamadım hiç anlamam partnere bağlayınca kapanma riski azalıyormu.kanal kapansa ödeme alıyormusun
3 gun once bos bir kanal bagladim ve editorle kisa bir video hazirladim sadece text olarak. Para kazanmasi acik adsense bagli kapanma vs olmadi. Yani adsense de bir sıkıntı yok.buyur burdan yak. işin içinden çıkamayacağız gibi. sizin durum tüm teorileri çürütüyor. 2 yıldır başka kanal bağlamadınız,hiç kapanma olmadı ve hiç eşleşen telif,topluluk vs yoktu ve kesinleşmedi,kanal kapandı dogru mudur? peki yeni kanal bağlamayı denediniz mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.