Yeni Sistemde Nasıl Çalışmalıyız

tr de olsa yabancı da olsa boş-dolu kanalı 40 gün boyunca nasıl açık tutucaz bir öneriniz varsa buyrun?

işte bu konuyu açmamızın sebebi de bu hocam.bnm kanallar yabancı adsensede 8 gündür ayakta 2si kapandı ama benden kaynaklı kapandı bir umut belki kapanmaz diye günler isayıyorum ya da kapansa bile kesinti olacak mı olacaksa % kaç olacak.:((((((

hocam kesinleşmemesi ilginç sıfırsa sıfır kesinleşti diye işlem yapmaları lazım. ilk başta teknik arıza zannettik bu yüzden. Bir şekilde google ile iletişime geçip bu durumu izah etmelerini istemeliyiz. tamam kapananı odemıyorsun eyvallah, neden kesinleştirmiyorsun işlem yapmıyorsun(0 tl) bile olsa. veya banla kardeşim madem spam yaptım diye kesintiyi çok yapıyorsun. kedi-ciğer mevzusuna çevirdiler. bence açıklama istemeliyiz.
Ayrıca özgünlerde durum ne ben bilmiyorum. geçen aylarda özgün kanallar bile %99 kesinti yaptılar falan demişti. bu ay sıkıntı var mı

hocam kesinleşmemesi ilginç sıfırsa sıfır kesinleşti diye işlem yapmaları lazım. ilk başta teknik arıza zannettik bu yüzden. Bir şekilde google ile iletişime geçip bu durumu izah etmelerini istemeliyiz. tamam kapananı odemıyorsun eyvallah, neden kesinleştirmiyorsun işlem yapmıyorsun(0 tl) bile olsa. veya banla kardeşim madem spam yaptım diye kesintiyi çok yapıyorsun. kedi-ciğer mevzusuna çevirdiler. bence açıklama istemeliyiz.
Ayrıca özgünlerde durum ne ben bilmiyorum. geçen aylarda özgün kanallar bile %99 kesinti yaptılar falan demişti. bu ay sıkıntı var mı

evet iletişime geçilebilse iyi olur tabi ne kadar doğru cvp verirler orası muamma. özgünlerden bu ay hiç ses seda çıkmadı demek onlarda sıkıntı yok

çalışmamalıyız :D spam kanalı 40 gün açık tutuyorsan sıkıntı yok hocam

Bence kanali açık tutmakla direkt alakalı değil durum. 2 ay önce açık ve sıkıntısız olan kanalim kesinleşmemişti daha sonra da kapandi.

Kanalda telif uyari vs. yoktu ve 2 yildir duzenli odeme aldigim kanaldi. Kesinlesme gunu kesinlesmedi daha sonrasinda da bir kesinlesme olmadi daha sonra ayin 20si gibi kanal kapandi. Adsense spama dusmus durumda degil burada baska birsey var bence. Ayrica adsense tek kanal tek adsensedi kapanma vs olmamisti.

Kanalda telif uyari vs. yoktu ve 2 yildir duzenli odeme aldigim kanaldi. Kesinlesme gunu kesinlesmedi daha sonrasinda da bir kesinlesme olmadi daha sonra ayin 20si gibi kanal kapandi. Adsense spama dusmus durumda degil burada baska birsey var bence. Ayrica adsense tek kanal tek adsensedi kapanma vs olmamisti.

bu durumu nasıl anlatmak sorunu nerde bulmak gerek inan ben de bilmiyorum tek aklıma gelen adsensenin TR olması başka da bilmiyorum

buyur burdan yak. işin içinden çıkamayacağız gibi. sizin durum tüm teorileri çürütüyor. 2 yıldır başka kanal bağlamadınız,hiç kapanma olmadı ve hiç eşleşen telif,topluluk vs yoktu ve kesinleşmedi,kanal kapandı dogru mudur? peki yeni kanal bağlamayı denediniz mi

Video yu nerden attığının önemi yok kanalında önemi yok. Adam adsenseye gelir bırakan o pub id ye bağlı kanalların hepsini kapatıyor. istersen ağzınla kuş tut. Ya partner bulunup az da olsa 3-5 spamdan para kazanılır yada özgüne yatırım yapıp 1 yıl para beklemeyeceksin.

gelir bırakmayan da kapanıyor.

ama şu da var reklamlara açık bir sürü kanal var halen ortada ve hepsi spam kanal
Hocam sanırım o kanallar yabancı adsense spam kanalları bende kısa bir arastırma yaptım dedınız gıbı çok kanal var ama bu kanalların bağlı olduğu adsense hangı ülkenın Ben Tr adsensesi olduğunu sanmıyorum Bize karsı buyuk bir kıyım var

yakın zamanda açılanlar filan degil,adsense e baglı hesapların alayını süpürüyor google.eski yeni,az video çok video,az kanal çok kanal,spam özgün yarı özgün vb ne varsa uçuruyor.özgünse itiraz et,belki açarlar... 3 yıllık kanallarım gitti benim yakın zamanda.tek kanal,tek adsense,3 yıldır günlük 3-5tl aldıgım kanallar gitti.2 yıldır kanalada adsense hesabına girmedigim,günde 100-350 tl kazançlı kanallar gitti.hepsi ayrı ayrı adsenselere baglıydı,ne telif var ne uyarı ne herhangi bi sorun.bi sabah bi kalktım takır takır gidiyor kanallar.o kapanan kanalların parasınıda alamadık,bi dünya para kaldı içerde.hep diyordum partnerlere her ay binlerce lira para kaptırmayalım,adsense çalışalımda bari yiyecekse patron yesin diye,duydular demekki beni :D

fatih hocam yine kapandımı kanallar.bide bişey soracam ben hiç partnere kanal bağlamadım hiç anlamam partnere bağlayınca kapanma riski azalıyormu.kanal kapansa ödeme alıyormusun

tabiki kapandı hocam,kapanmaz mı :) partner olayına gelince,şuan partnere baglı kanallarda kapanma yok adsensedeki gibi.kanal kapanınca ödeme yapıyorum diyen partnerler var fakat onlarda o durumla karşılaşınca parayı vermemek için türlü türlü iş çeviriyorlar.hatta açık olsada ödemiyor bagzıları :)

buyur burdan yak. işin içinden çıkamayacağız gibi. sizin durum tüm teorileri çürütüyor. 2 yıldır başka kanal bağlamadınız,hiç kapanma olmadı ve hiç eşleşen telif,topluluk vs yoktu ve kesinleşmedi,kanal kapandı dogru mudur? peki yeni kanal bağlamayı denediniz mi
3 gun once bos bir kanal bagladim ve editorle kisa bir video hazirladim sadece text olarak. Para kazanmasi acik adsense bagli kapanma vs olmadi. Yani adsense de bir sıkıntı yok.

Aynı tür kanal bende de vardı, tertemiz kanal günlük 30 40 getirdi 1 sene boyunca. Tek adsense tek kanaldı, adsense mailiyle kanal maili farklıydı, gel gelelim kesinleşme sorununun çıktığı dönem, bu kanal açık olduğu halde adsensede kesinleşme olmadı sonra kesinleşmeyen adsenselerin kanallarını kapattılar zaten :o

öerceveli olunca belki oto spam algılıyor çercevesiz video atmayı deneyin

Daha fazla kanal daha fazla adsense çalışmak. kalan sağlar bizimdir. ayrıca yeni başka ülkelerden onlie ödeme ve adres sistemleri bulmak
bu günlerde geçer hep geçti bir yol bulundu yine bulunacaktır. Rahat olun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri