Yeni Türk Bitcoin Borsası Üye Olana 100 Exen Ödül

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yeni Çıkmış Sayılan Bitexen Türk Bitcoin Borsasının Binance gibi kendi coini var adı EXEN coin,100 Exen in yaklaşık 15 tl (şu an 50 TL) (Edit: ilk konuyu açtığımda bu fiyattaydı ancak 70 TL'yi gördü. Yorumları da okursanız faydalı bilgileri veya açıklamaları öğrenebilirsiniz.) civarında bir değeri var şu an için.
Yeni onaylı üye olanlara 100 EXEN hediye ediyor,
hesabınızı onaylatıp direk banka hesabınıza parayı çekebilir veya daha fazla değerlenmesi için parayı hesabınızda bekletebilirsiniz

Hediyeyi alabilmeniz için kimlik ve adresinizi onaylatmanız gerekiyor

Ödeme kanıtı :

8zW9RQ.png

Buradan üye olabilirsiniz.

Refsiz link
19.08.2018 Tarihli Edit : Sabah 0.70 kuruştan 1 coinleri sattım. Yani değeri dünden beri 2 kattan fazla arttı diyebilirim. Yani üye olduğunuzda 70 TL'lik coin elde ediyorsunuz.

Alıp, köşede biriktirip tavan fiyattan satabilirsiniz. Bence 100 EXEN coin kontenjanı henüz mevcutken kaçırmayın.

21.08.2018 EDİT'İ :
Güven sorunu yaşayan arkadaşlar, lütfen bir arkadaşa yazdığım şu mesajı okuyunuz:
https://www.ytpara.com/1749123-post30.html

01.09.2018 EDİT'İ : İlk aşamada dağıtılan coinler çok az kaldı. Hemen üye olup, 100 EXEN coinleri alabilirsiniz. Yoksa bu fırsatı kaçırmış olacaksınız ve ileride üye olursanız 25 coin kazanacaksınız. Bununla ilgili açıklama yaptılar:

https://twitter.com/bitexencom/status/1035471526055870464

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Yeni Çıkmış Sayılan Bitexen Türk Bitcoin Borsasının Binance gibi kendi coini var adı EXEN coin,100 Exen in yaklaşık 15 tl civarında bir değeri var şu an için.
hesabınızı onaylatıp direk banka hesabınıza parayı çekebilir veya daha fazla değerlenmesi için parayı hesabınızda bekletebilirsiniz

Ödeme kanıtı :

8zW9RQ.png

Refsiz link
(alıntıdır, ben de işlemleri gerçekleştirdim, sizle paylaşmak istedim.)

dün konuyu görünce üye oldum bugün onaylanmış ama söz konusu olan 100 exen gelmemiş

Verilen coinlerin değeri dün akşam 30 TL'yi gördü.

Git gide değeri artıyor. Referansımdan üye olup, onaylayanlara yardımcı olabilirim, kazancı arttırmak için taktikler verebilirim.

ikametgah ve tc veriyoruz sıkıntı olmasın hocam sonradan :D herşeyi veriyoruz resmen :D

Valla ben kolay kolay kimlik numarasını vermem bide kimliğini fotoğrafına kadar çekip yükleyeceğiz siteye hiç lüzümu yok şurada 50 100 lira kazanacağız diye resmi bilgileri tehlikeye atmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum

ikametgah ve tc veriyoruz sıkıntı olmasın hocam sonradan :D herşeyi veriyoruz resmen :D

Hocam çoğu borsa veya btc sitesi zaten bu tür onay istiyorlar. :) Btcturk de öyle.

Ayrıca, adamlar şu an coinin reklamını yaptığı için gerçek kullanıcılara dağıtmak istiyor. Bu onay sistemi biraz da ondan gereklidir yoksa herkes fake hesap açıp, adamları çokça zarara sokardı.

https://www.bitexen.com/help/about-us

Buradan sahiplerini görebilirsiniz. İTÜ'nün desteğini alan bir kuruluş zaten.

Buradaki 2.mesajı da okursanız güveniniz artar.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4363239.0

Tabi ki son söz yine sizde. Zorla bir şey yaptıramayız. :) Ancak zamanında 50 milyon insanın TC'si sızdırıldı, ikametgah da alt tarafı nerede ikamet ettiğini bildiren bir belge. Sonuçta noterden bir onay falan vermiyorsunuz.

Onaya düşdüm bakalım bekliyorum hocam refinizden üyelik tamam

Onaya düşdüm bakalım bekliyorum hocam refinizden üyelik tamam

Teşekkür ederim hocam.

Üye olduk diyelim onay ne kadar sürüyor?

İş saatleri içinde 15-20 dk içinde onaylamışlardı benim. Ancak bugün haftasonu, Pazartesi gününe sarkma olasılığı var bence. Tabi eğer haftasonları da çalışıyorlarsa o zaman gün içinde olur diye tahmin ediyorum. Manuel onayladıkları için hemen onaylanmıyor.

Sabah 0.70 kuruştan 1 coinleri sattım. Yani değeri dünden beri 2 kattan fazla arttı diyebilirim.

Alıp, köşede biriktirip tavan fiyattan satabilirsiniz. Bence 100 EXEN coin kontenjanı henüz mevcutken kaçırmayın.

Ref linkinizle üye oldum. Exen coin nasıl satın alabilirim. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar,

Yeni Çıkmış Sayılan Bitexen Türk Bitcoin Borsasının Binance gibi kendi coini var adı EXEN coin,100 Exen in yaklaşık 15 tl civarında bir değeri var şu an için.

Ödeme kanıtı :

8zW9RQ.png

Refsiz link
(alıntıdır, ben de işlemleri gerçekleştirdim, sizle paylaşmak istedim.)

19.08.2018 Tarihli Edit : Sabah 0.70 kuruştan 1 coinleri sattım. Yani değeri dünden beri 2 kattan fazla arttı diyebilirim. Yani üye olduğunuzda 70 TL'lik coin elde ediyorsunuz.

Refiniz ile kayıt oldum.Teşekkürler.

dün adres onayı yolladım aradan 5 saat sonra tc onayı yolladım tc onaylanmış ama hala adres onaylanmamış acaba neden ?

Ref linkinizle üye oldum. Exen coin nasıl satın alabilirim. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler hocam. Hocam size şunu tavsiye edeyim; eğer köşede birikmiş paranız varsa "Hesaplarım" kısmına girip oradan hesabınıza TL yatırıp, alış emri verip Exen coin alabilirsiniz. Size tavsiyem, coin alırken acele etmeyin. Çünkü bazen acayip fırlıyor, bazen de o fırlamanın altına düşüyor yani döviz gibi. O yüzden AL/SAT yaparken kesinlikle "Piyasa" yerine "Limit" kısmına girin, orada kaç paradan kaç coins alacağınızı girip satış veya alış emri verin. Piyasa o civarlara düşünce veya çıkınca otomatik olarak sizin yerinize alıp veya satacak. Forex gibi düşünün.

Ayrıca hemen satmanızı önermiyorum çünkü sene sonunda bütün Exen coinleri geri satın alma taahhütü ediyor site. Yani sene sonunda tavan fiyattan satabilirsiniz:

https://www.bitexen.com/exen/exen-coin-information

Refiniz ile kayıt oldum.Teşekkürler.

Ben teşekkür ederim hocam. :)

dün adres onayı yolladım aradan 5 saat sonra tc onayı yolladım tc onaylanmış ama hala adres onaylanmamış acaba neden ?

Adres onayı için ben e-devleti kullanmıştım hocam. E-devlette ikametgah belgesi oluşturdum ve yukarıdaki barkod kısmını da aldım herhangi bir kontrol etme istekleri olursa diye. Çünkü sadece adres kısmını alsam, fake olur diye iptal ederler diye düşündüm. O yüzden o barkod kısmını da alırsanız bence hiçbir sıkıntı çıkmaz çünkü fake hesap olup olmadığınızı ayırt etmek için e devlet üzerinden kontrol edebilirler. ÖSYM'nin sınav sonuçlarının doğru olup olmadığını kontrol etmek için verdiği kod gibi. :)

İlk 100 EXEN Coinlik üye kontenjanı dolmadan bence hemen halledin hocam, yani hafife almayın bence. Çünkü yukarıdaki mesajda da dediğim gibi, ileride en tavan fiyattan site sizden geri almayı taahhüt ediyor.

Onun dışında adınıza fatura falan varsa onu da ss alıp koyabilirsiniz. Bizim arkadaş kendi adına gelen e-faturanın ss'ini alıp onu yüklemişti.

Teşekkürler hocam. Hocam size şunu tavsiye edeyim; eğer köşede birikmiş paranız varsa "Hesaplarım" kısmına girip oradan hesabınıza TL yatırıp, alış emri verip Exen coin alabilirsiniz. Size tavsiyem, coin alırken acele etmeyin. Çünkü bazen acayip fırlıyor, bazen de o fırlamanın altına düşüyor yani döviz gibi. O yüzden AL/SAT yaparken kesinlikle "Piyasa" yerine "Limit" kısmına girin, orada kaç paradan kaç coins alacağınızı girip satış veya alış emri verin. Piyasa o civarlara düşünce veya çıkınca otomatik olarak sizin yerinize alıp veya satacak. Forex gibi düşünün.

Ayrıca hemen satmanızı önermiyorum çünkü sene sonunda bütün Exen coinleri geri satın alma taahhütü ediyor site. Yani sene sonunda tavan fiyattan satabilirsiniz:

https://www.bitexen.com/exen/exen-coin-information

Ben teşekkür ederim hocam. :)

Adres onayı için ben e-devleti kullanmıştım hocam. E-devlette ikametgah belgesi oluşturdum ve yukarıdaki barkod kısmını da aldım herhangi bir kontrol etme istekleri olursa diye. Çünkü sadece adres kısmını alsam, fake olur diye iptal ederler diye düşündüm. O yüzden o barkod kısmını da alırsanız bence hiçbir sıkıntı çıkmaz çünkü fake hesap olup olmadığınızı ayırt etmek için e devlet üzerinden kontrol edebilirler. ÖSYM'nin sınav sonuçlarının doğru olup olmadığını kontrol etmek için verdiği kod gibi. :)

İlk 100 EXEN Coinlik üye kontenjanı dolmadan bence hemen halledin hocam, yani hafife almayın bence. Çünkü yukarıdaki mesajda da dediğim gibi, ileride en tavan fiyattan site sizden geri almayı taahhüt ediyor.

Onun dışında adınıza fatura falan varsa onu da ss alıp koyabilirsiniz. Bizim arkadaş kendi adına gelen e-faturanın ss'ini alıp onu yüklemişti.

e-devlet cıktısını attım zaten :D beni hesabı onayladılar kardeşiminkini hala onaylamadılar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri