[MENTION=9005]dingdong[/MENTION] sorumu bu simdi
SA:FA:SD:
(amac gulmektır )
(amac gulmektır )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşe yarıyormu deneyen varmı özellikle uzun videolarda?
[MENTION=9005]dingdong[/MENTION] sorumu bu simdiSA:FA:SD:
(amac gulmektır )
kardes dedigini yaptım 2009 kanal kapandı.
ben farklı kaydet demedim sadece kaydet dedim aynı video üstünde
4 video ya senin dedigini yaptım
4 video ya da 3 gün önce pixel falan yapmıstım ünlem gelmisti
Yöntem işe yarıyor ama bende bir bug oldu herhalde video ayarlarında hdr uygulandı ve ters çevrilme yapıldı gözüküyordu ama videoyu açtığımda normal video çıkıyordu yine de dolar yandı şimdi tekrar eski haline çevirdim bunu yapmanın direk kanal kapanmasıyla alakası olacağını sanmıyorum çok teşekkürler paylaşım için
serhat kardeşim paylaşımın için teşekkürler.sen bu yöntemi kullanıyomusun anlattığın uygulamayı daha önce denemiştim olmamıştı şimdi yine denedim aynı video son işlemde orjinale dönmüyor yine aynısı gibi kaydediyor.yani orjinale döndüre tıklıyosun aynı ters dönük kalıyor renkte aynı
dolar yanmasında sıkıntı yok yanıyo ama video orjinala dönmüyo aynısı gibi kalıyo şu ünlemin çözümünü bir türlü bulamadık yabancılar takır takır video atıp doları yakıyo
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.