Yeni USA Onay Sistemi SINIRSIZ

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Tek bir bolge belirleyip devamli oradan alin arkadaslar. 6 aydir hep ayni yerden aldim. 1 kere bile aynı numara gelmedi.

Arkadaşlar 2 farklı numara ve çağr ıve mesaj yöntemini denedim gelen giden yok. Nereye geliyor kod anlamadım. Sanırım sistem teklemeye başladı ya da aldığım numaralar daha önceden kullanıldı.

Arkadaşlar 2 farklı numara ve çağr ıve mesaj yöntemini denedim gelen giden yok. Nereye geliyor kod anlamadım. Sanırım sistem teklemeye başladı ya da aldığım numaralar daha önceden kullanıldı.
hiç biri değil hocam.. bu sisteme kolay kolay bir şey olmaz.. sadece bu özelliği +15 i açarken ve kapanan kanala giriş yaparken sorduğu numara için kullabilirsin. ilk başta tel onayı için olmuyor

hiç biri değil hocam.. bu sisteme kolay kolay bir şey olmaz.. sadece bu özelliği +15 i açarken ve kapanan kanala giriş yaparken sorduğu numara için kullabilirsin. ilk başta tel onayı için olmuyor
Hocam zaten +15 i doğrulamak için numaraları kullanmaya çalıştım ama nedense bluestack ıma gelen giden yok. Sanırım kullandığım programla ilgili bir problem de olabilir.

ilk zamanlar gmail açarkende ne güzel onaylama yapılıyordu..
ama artık olmuyor maalesef :(

hocam sende böyle taktikler çoktur, bi tane daha patlatsan keşke :)

Sağol katip, forumda ne yeni dedim senin bu konunu verdiler :)

bu hala kullanılabiliyormu ? maile onay linki geliyor konuda gelmiyor denilmiş vs vs.. android yeni sürümde uygulama calısmıyor vs bilgisi olan varmı ?

malesef textplus durdu hatası alıyorum sizde durum nedir arkadaşlar patladımı neyaptı buda

Textplus sıkıntılı artık bendede yeni hesap açmıyor zar zor 1 tane açtım belki geçicidir bilmiyorum , düzelir inşallah.

Ne güzel kullanıyorduk bunu ya.. Yalan oldu buda.. Sorun yaşayan varmı hala?

önceden çalışıyordu şuan bende de durduldu hatası veriyor arkadaşlar bu durumu nası aşcaz ? çözüm bulabilen varmı,

gmail açarken kullanabileceğimiz onay sistemi varmı arkadaşlar

Çoook güzel paylaşım çok makbule geçti 3cx numaralarında yine hatalar başlamış idi altarnatif çözüm iyi oldu denedim gerçekten güzel numaralar veriyor.

Sorun yaşamaya başladım. Bu onay için numarayı girdiğimde bu numara kıllanılamaz diyor.. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri