Yeni USA Onay Sistemi SINIRSIZ

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Yok hocam kanal acmıyorum baska bir is icin onay kod gönderiyorum fakat ne arama ne de mesaj gelmiyor.
Herhangi bir ayarı var mı bu problem icin ?

ios mu android mi hocam? android ise benim tecrübe alanım değil malesef çünkü iphone kullanıcısıyım androidde hiç kullanmadım.. bu konu içinde kullananlar var onlara danışabilirsin ios için diyorsan da ne tür bir onaylama yapacaksın bilemiyorum da ben sadece google +15 de denedim..

ios mu android mi hocam? android ise benim tecrübe alanım değil malesef çünkü iphone kullanıcısıyım androidde hiç kullanmadım.. bu konu içinde kullananlar var onlara danışabilirsin ios için diyorsan da ne tür bir onaylama yapacaksın bilemiyorum da ben sadece google +15 de denedim..
Android hocam fakat yinede sagolun.
Kurcalıyayım biraz :)

Deneyelim teşekkürler

Ellerinize sağlık hocamm

tam aradığım konu [MENTION=15171]Katip[/MENTION] teşekkürler çok ihtiyacım vardı sadece onay için arıyordum bende.

buldum 2. tel noyu almak için ne yapıyoruz hocam ve doğrulama kodu telemi geliyo

android'te 2.no alma yok galiba ya da ben bulamadım..
ama aldığımız numara ile doğrulamayı yaptıktan sonra Ayarlar >> Çıkış Yap yapıp daha sonra tekrar kaydolarak yeni numara alınabiliniyor..

onay kodu telefona yani kurduğunuz program aracılığıyla çağrı veya mesaj olarak geliyor (ama mesaj olarak hiç kod alamadım henüz.. çağrıda sıkıntı yok)

Şuan android usa telleri çalışmıyor bende, yahoo,gogle kullanılmaz diyor hotmaile kod gelmiyor.Sistemin üzerine çöktü devler yada güncelleme var.

account almak vs. 1 onay yapmak kaç dk sürüyor bu önemli, seri yapılıyorsa 10 numara olur. deneyemedim daha.

Kanal satışı yapan arkadaşlara duyuru..
Bu yöntem ile +15 onayı ve hesap kurtarma telefon onayı yapsınlar, bu hesabın da mail ve şifresini sattıkları hesabın yanında versinler.
meşhur 3 aşamalı onayın kralı olur, 2.5 dan da gider bu tarz hesaplar

android'te 2.no alma yok galiba ya da ben bulamadım..
Ama aldığımız numara ile doğrulamayı yaptıktan sonra ayarlar >> çıkış yap yapıp daha sonra tekrar kaydolarak yeni numara alınabiliniyor..

Onay kodu telefona yani kurduğunuz program aracılığıyla çağrı veya mesaj olarak geliyor (ama mesaj olarak hiç kod alamadım henüz.. çağrıda sıkıntı yok)

evet hocam mesaj denedim mesajdada sıkıntı yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri