Sagolasın dost. Güzel paylaşım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denedim fakat calısmadı.
Yapmam gereken baska birsey mi var ?
Yok hocam kanal acmıyorum baska bir is icin onay kod gönderiyorum fakat ne arama ne de mesaj gelmiyor.hocam eğer yeni kanal açıyorsanız olmuyor sadece +15 dk onayında çalışıyor..
Yok hocam kanal acmıyorum baska bir is icin onay kod gönderiyorum fakat ne arama ne de mesaj gelmiyor.
Herhangi bir ayarı var mı bu problem icin ?
Android hocam fakat yinede sagolun.ios mu android mi hocam? android ise benim tecrübe alanım değil malesef çünkü iphone kullanıcısıyım androidde hiç kullanmadım.. bu konu içinde kullananlar var onlara danışabilirsin ios için diyorsan da ne tür bir onaylama yapacaksın bilemiyorum da ben sadece google +15 de denedim..
Ayarlar >> İletişim Bilgisi >> Ücretsiz textplus numarası al
buradan şehir ve kod alan kodu seçimi yapınca numara veriyor.
buldum 2. tel noyu almak için ne yapıyoruz hocam ve doğrulama kodu telemi geliyo
account almak vs. 1 onay yapmak kaç dk sürüyor bu önemli, seri yapılıyorsa 10 numara olur. deneyemedim daha.
android'te 2.no alma yok galiba ya da ben bulamadım..
Ama aldığımız numara ile doğrulamayı yaptıktan sonra ayarlar >> çıkış yap yapıp daha sonra tekrar kaydolarak yeni numara alınabiliniyor..
Onay kodu telefona yani kurduğunuz program aracılığıyla çağrı veya mesaj olarak geliyor (ama mesaj olarak hiç kod alamadım henüz.. çağrıda sıkıntı yok)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.