klausner12
Yasaklanmış
ben henüz tecrübe etmedim şu yazıyı okudum 8kda sıkıntı çıkarmamış 2kda sıkıntı çıkarmış miktarla alakası varmı bilmiyorumHocam ne kadar bir miktar çektin de sıkıntı yaşadın?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben henüz tecrübe etmedim şu yazıyı okudum 8kda sıkıntı çıkarmamış 2kda sıkıntı çıkarmış miktarla alakası varmı bilmiyorumHocam ne kadar bir miktar çektin de sıkıntı yaşadın?
hocam ozaman siz hemen azerbaycan adsense satışına başlayın bence hatta ilk müşteriniz ben olayım ama hesap açma işlemini detaylı ögrenmek lazım tabi
hocam mesela adsenseyi ben acarim yada siz kendiniz acarsiniz ben adres veririm pin trde oldugu gibi geliyor ayni surede,banka konusundada ben arar detayli sorarim yapikrediyi filan.satis konusu acmiyacagim isteyen mesaj ata bilir
ben henüz tecrübe etmedim şu yazıyı okudum 8kda sıkıntı çıkarmamış 2kda sıkıntı çıkarmış miktarla alakası varmı bilmiyorum
hocam mesela adsenseyi ben acarim yada siz kendiniz acarsiniz ben adres veririm pin trde oldugu gibi geliyor ayni surede,banka konusundada ben arar detayli sorarim yapikrediyi filan.satis konusu acmiyacagim isteyen mesaj ata bilir
banka olayı netleşince pm atar mısın
Bende payoneer den ödeme aldım sorun yaşamadım. Başka bir alternatifimiz yok maalesef.
hocam banka olayını hele bir ögrenin adreste yeterli biz adsenseyi açarız sorun değil.banka olayını netleştirince pm den bilgi verirmisiniz
hocam ozaman siz hemen azerbaycan adsense satışına başlayın bence hatta ilk müşteriniz ben olayım ama hesap açma işlemini detaylı ögrenmek lazım tabi
ziraat bankasindan oyrendim arkadaslar buradan bir hesap acip gelen parayi trdeki hesabiniz ile ceke bilirsiniz.
Ödeme almak için kartın olmasına gerek yok. Banka hesabını tanımlaman yeterli. Kart geldikten sonra onaylamak için fotoğraf atman gerekecek. Kartla atm den döviz çekip bozdurman daha karlı olur bu arada.hocam şimdi ben payooner kayıt oldum.bi kaç gün içinde mail gelecek dedi.gerçek bilgilerimle kayıt olurken benden banka ismi felan iban istedi girdim.simdi okuyup anladığım kadarıyla bize bi master cart gönderecek biz bunu adsenseye tanımlayacaz ödeme gelecek doğrumudur hocam
hocam yani azerbaycanamı gelip hesap açmamız gerekiyo
evet hem trde hem burda hesabiniz olmali
Kontrol ettimde internet üzerinden hesap açılmıyor yani online. Vatandaş olmayan biri orda hesap açtırabilirmi
Burada türk vatandaşları hesap açabilir yazmıyor. Türkiyede ziraat hesabınız var ise Azerbaycan şubelerimizden çekebilirsiniz gibi bir yazı.
Burada türk vatandaşları hesap açabilir yazmıyor. Türkiyede ziraat hesabınız var ise Azerbaycan şubelerimizden çekebilirsiniz gibi bir yazı.
Screenshot by Lightshot şu şekilde ama önemli olan oturum olmadan hesap açılabilirmi acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.