Yeni Yurtdışı Açılan Adsenseler Hakkında?

dirilis1111

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Malum üzere hemen hemen hepimiz yeni yurtdışı adsenseler açmaya başladık.kafama takılan bi kaç soru var bulamadım.Şimdi yeni adsense açıyoruz yurtdışı bu adresleri kafadan sallıyorum düşüncem 3 pinden sonra ekran görüntüsüyle onaylarım diye bu doğrumudur.önceden ekran görüntüsüyle onaylayabiliyoduk şimdi yine geçerlimi yoksa gerçek isim soyisim kimliklemi onaylıyabiliyoruz.bi üç ay sonra mağdur olmamak istemiyorum benim durumumdaki arkadaşlarda bi hayli fazladır zannedersem.yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

hocam 100 lira verip pini 3-4 günde onaylatan insanlar var forumda 3 ay beklemeye gerek yok asıl sorun ödemede payooner sıkıntı sürekli sıkıntı çıkarıyormuş kanıt istiyormuş parayı googleye geri gönderiyormuş

hocam 100 lira verip pini 3-4 günde onaylatan insanlar var forumda 3 ay beklemeye gerek yok asıl sorun ödemede payooner sıkıntı sürekli sıkıntı çıkarıyormuş kanıt istiyormuş parayı googleye geri gönderiyormuş

aynen

Benim de aklıma şu soru geldi şimdi ben nisan da italyaya gidicem italya için adsense var mı acaba? Hem gitmişken oradan banka hesabı vs de açabilirim.

hocam şimdi açtığımız adsensede adresi kafadan salladık 100 tl verip pini onaylata bilirmiyiz.bide ödemede sıkıntı yaşarsak vay halimize

hocam şimdi açtığımız adsensede adresi kafadan salladık 100 tl verip pini onaylata bilirmiyiz.bide ödemede sıkıntı yaşarsak vay halimize

Pin yola çıkmadan hangi adresi girerseniz o adrese gelir pin. Diyelim sallama adrese doğru yola çıktı pin, 21 gün sonra 2.pin isteme kısmı açılacak ve adresi değiştirip 2.pini yeni girdiğimiz adrese isteyebiliyorsunuz.

Arkadaşlar yurt dışı adsenselerinde sıkıntı yok mu?
Kapanma filan yaşamıyor musunuz?

Yığılma yaşanacağından ötürü ben de payooner'de sıkıntı çıkacağını düşünüyorum. Adres kısmı kolay, hele kazanç kesinleşsin, 21. günden sonra elbet bir adres bulunur, ikinci adrese doğrulama istenebilir.
[MENTION=8541]aliq[/MENTION] hocam, turistik geziye gidilen bir ülkede banka hesabı açacaklarını sanmıyorum. Önceki konularda Avrupa ülkeleri için bu şekilde yazılmıştı. Keşke öyle bir imkan olsa :) yunanistan ve gürcistana yığılırdı herkes günü birlik olarak. Ama siz deneyin, denemekten ne zarar gelir.

Benim de aklıma şu soru geldi şimdi ben nisan da italyaya gidicem italya için adsense var mı acaba? Hem gitmişken oradan banka hesabı vs de açabilirim.

italyada adsense var. italyan adsense acabilirsin. bankadan hesap acabilirsen, banka hesabına alırsın paranı. pinide italyada kaldıgın adrese istersin. payooner italya icin gecerli degil

tecrübe ettinizmi payooneri ?
etmedim ama payooner ile ilgili bir tane iyi yazı görmedim gördüğüm yazılar 1.içerideki parayı almak için beni çok uğraştırdı 2.paraya bloke koydular 3.paranın nerden geldiğini kanıtlamamı istediler 4.içeride param kaldı 5.destek ekipleri inanılmaz yavaş 6.içerdeki parayı almak için aylarca uğraştım
yani demem oki bir tane iyi yazı okumadım payooner ile ilgili inşallah sıkıntı çıkarmaz ama yazılan ve tecrübe edilen bunlar tabi kendimiz yaşayıp görmek en mantıklısı

Son düzenleme:
Arkadaşlar isteyen olursa Azerbaycan adsense sağlaya bilirim. Şu ana kadar Azerbaycan adsenselerinde kesinleşmeme ve.s olaylarına hiç rastlamadım.Hem ödeme alma konusunda daha avantajlı diğer yabancı ülkelere göre.

Şimdi Tüm Dünyada bi türkiyedemi Var bu Lanet olası şey.Türkler bunlara bişey yapmış ama bilmiyorum.Siz anladınız...

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:24 ----------

Arkadaşlar isteyen olursa Azerbaycan adsense sağlaya bilirim. Şu ana kadar Azerbaycan adsenselerinde kesinleşmeme ve.s olaylarına hiç rastlamadım.Hem ödeme alma konusunda daha avantajlı diğer yabancı ülkelere göre.

kardeşim azerbaycana gelsek bize banka hesabı açarlarmı

Şimdi Tüm Dünyada bi türkiyedemi Var bu Lanet olası şey.Türkler bunlara bişey yapmış ama bilmiyorum.Siz anladınız...

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:24 ----------

kardeşim azerbaycana gelsek bize banka hesabı açarlarmı

Bir cok tr bankasi var burda onlardan cok kolay hesap aca bilirsiniz.

etmedim ama payooner ile ilgili bir tane iyi yazı görmedim gördüğüm yazılar 1.içerideki parayı almak için beni çok uğraştırdı 2.paraya bloke koydular 3.paranın nerden geldiğini kanıtlamamı istediler 4.içeride param kaldı 5.destek ekipleri inanılmaz yavaş 6.içerdeki parayı almak için aylarca uğraştım
yani demem oki bir tane iyi yazı okumadım payooner ile ilgili inşallah sıkıntı çıkarmaz ama yazılan ve tecrübe edilen bunlar tabi kendimiz yaşayıp görmek en mantıklısı

Hocam ne kadar bir miktar çektin de sıkıntı yaşadın?

konu acmayi dusunmuyorum ama yazayim buradan,mesela burda yapikredi ziraat bankalari var tr vatandaslari hesap aca biliyorlar muhtemelen hesabinizdaki parayida trden ceke biliyorsunuz

hocam ozaman siz hemen azerbaycan adsense satışına başlayın bence hatta ilk müşteriniz ben olayım ama hesap açma işlemini detaylı ögrenmek lazım tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri