Yeni Yurtdışı Açılan Adsenseler Hakkında?

Arayıp burdaki ziraat bankasınada sorabilirsiniz aynı soruyu ama hiç sanmıyorum. Türk vatandaşı olduğumuz halde burda bile ikametgah bilgilerini vs teyit ediyorlarken orda nasıl açılacak o kadar basit olamaz.

sadece ziraat degil yapikrediyide aradigimda tr vatandaslari burada hesab aca bilirmi diye sordugumda evet dediler ama yapikredide hesaptan para cekme yokmus

Arkadaşlar bir ülkede banka hesabı açmak istiyorsanız bankanın ismi orjini türkiye olması o ülkede banka hesabınızı açmanızı sağlamaz. devletlerin mevzuatı etkilidir birleşmiş milletlere dahil tanınan 3. dünya ülkesi olmayan hiçbir ülkede turist olarak gidip banka hesabı AÇAMAZSINIZ. devletlerin kara para aklama poltikaları ve dünya finansal sistemine entegre olması için bu böyledir. sadece bir kaç istisna vardır. ikili devlet anlaşmaları ile bazı ülke vatandaşları bazı ülkelerde banka hesabı açabilir mesala türkiye-gürcistan arasında vardır. mantıklı olun biraz Türkiye'de HSBC var Citibank var 10larca yurtdışı menşeli banka var o ülke vatandaşları gelip hesap açabiliyorlar mı yada qnbfinansbank gidip yunanistandaki şubende hesap açalım diyelim o vakit?dünyada herkes heryerde hesap açılsa para nasıl takip edilir? Eğer yurtdışı hesap açmak istiyorsanız seceneğiniz o ülkelere öğrenci vizesi ile gidip bi kursa üniversiteye gidip resmi kurumdan öğrenci belgesi ile veya oturma izni alıp bankaya gitmeniz yada size tavsiyem kolay yolu online ödeme sistemleri ile internetten hesap açmanız payoneer gibi veya leupay gibi

Arayıp burdaki ziraat bankasınada sorabilirsiniz aynı soruyu ama hiç sanmıyorum. Türk vatandaşı olduğumuz halde burda bile ikametgah bilgilerini vs teyit ediyorlarken orda nasıl açılacak o kadar basit olamaz.
internet sitelerinde ikametgah belgesi yazmıyor, bilgi doğru olabilir.

Hizmetler

1.Hesap Kasa Hizmetleri
Vadesiz Hesap Açılışı – Ziraat Bank Azerbaycan ASC müşterileri aşağıda belirtilen evraklarla bankamızda Azerbaycan manatı, ABD doları, Türk Lirası, Rusya Rublesi ve diğer konvertibl para birimlerinde vadesiz hesap açtırabilirler.

• Hesap açılması için dilekçe
  • Kimlik Belgesi
  • İmza sirküleri
  • Banka hesap sözleşmesi
* Hesaba para yatırma para çekme

http://www.ziraatbank.az/bireysel-bankacilik/hizmetler

Benim de aklıma şu soru geldi şimdi ben nisan da italyaya gidicem italya için adsense var mı acaba? Hem gitmişken oradan banka hesabı vs de açabilirim.

Adsense var ama banka hesabı açamazsın oturum iznin olmadan

arkadaşlar boşuna yabancı adsense diye paralarınızı harcamayın payoner ile ugrasmayın.. Ben almanyadayım almanya adsense kullanıyorum TR adsenselerde ki tüm sorunlar bende de var.. kapanma, kesinti, hiç ödememe, yani bunun adsense ile ilgisi yok kanallarınızla içceriklerinizle alakası var. ben TR içerik de atsam yabancı icerikte atsam 4 web adsense 3 5 yt adsense hepsinde aynı sorun var. Hepsi Yabancı adsense

arkadaşlar boşuna yabancı adsense diye paralarınızı harcamayın payoner ile ugrasmayın.. Ben almanyadayım almanya adsense kullanıyorum TR adsenselerde ki tüm sorunlar bende de var.. kapanma, kesinti, hiç ödememe, yani bunun adsense ile ilgisi yok kanallarınızla içceriklerinizle alakası var. ben TR içerik de atsam yabancı icerikte atsam 4 web adsense 3 5 yt adsense hepsinde aynı sorun var. Hepsi Yabancı adsense
hocam tr adsensede yabancı adsenselerden farklı olarak, bağladığınız kanal 2-5 gün içinde direk kapanıyor...

yazdiklariniza bende katiliyorum,simdi ben azerbaycan adsenselerinde hic sorun yasamadim ban bile yemedim 4 yildir ama ben kanal yaparken ince eleyib sık dokuyan birisiyim belki o yuzdendir bilemiyorum,mesela bir arkadasim var forumdan yabanci adsense almisti onarda sorun olmaz dusuncesiyle ay sonu onunda odemesi kesinlesmemisti

Beyler siz olayı anlamadınız,Biz yabancı adsanselerde %100 kesinleşme oluyo, hiç kanal kapanıyo demiyoruz,Kapanıyo tabiki yabancı adsansede de ama normal tipik kapanmalar bunlar, tr çalışmadıgınız için bilmiyosunuz tr adsansedeki kanlların ömrü max 1hafta yabancıda bu sorun yok.

Son düzenleme:
Yapı kredi azerbaycan müşteri temsilcisi ile konuşmam şu şekilde. Sizlerle de paylaşayım.. İlla ki gidip yaşamak gerek. Orada oturmak gerek.

--

NÉ™zrin Bağırova söhbÉ™tÉ™ qoşuldu
14:48

Salam,

Merhaba. Türkçe biliyor musunuz
Türkiye'den yazıyorum da

Evet buyurun.
Benim Türkiye'de Nuvo hesabım yani yapı kredi hesabım var. Online olarak azerbaycan da da açabilir miyim
Yoksa azerbaycan da mı yaşamam gerekli
?

Maalesef eger online uzerinden hesap açamazsınız. Sizin Yapı Kredi Bank Azerbaycan'a ait olan herhangi bir hesabınız var mı?

Malesef. Türkiye de hesap açmıştım fakat Azerbaycan üzerindende de internetten iş yapmak istiyorum. Bundan dolayı sormuştum.

O zaman mümkün degildir.

Peki. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim

---

Yapı kredi azerbaycan müşteri temsilcisi ile konuşmam şu şekilde. Sizlerle de paylaşayım.. İlla ki gidip yaşamak gerek. Orada oturmak gerek.

--

NÉ™zrin Bağırova söhbÉ™tÉ™ qoşuldu
14:48

Salam,

Merhaba. Türkçe biliyor musunuz
Türkiye'den yazıyorum da

Evet buyurun.
Benim Türkiye'de Nuvo hesabım yani yapı kredi hesabım var. Online olarak azerbaycan da da açabilir miyim
Yoksa azerbaycan da mı yaşamam gerekli
?

Maalesef eger online uzerinden hesap açamazsınız. Sizin Yapı Kredi Bank Azerbaycan'a ait olan herhangi bir hesabınız var mı?

Malesef. Türkiye de hesap açmıştım fakat Azerbaycan üzerindende de internetten iş yapmak istiyorum. Bundan dolayı sormuştum.

O zaman mümkün degildir.

Peki. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim

---

Usta biz bile buradan online hesap açamıyoruz :)

Usta biz bile buradan online hesap açamıyoruz :)

Açılıyor kardeşim. Müşteri hizmetlerini arayarak Yapı kredi nuvo hesabı açabiliyorsun .. Ayrıca enpara yı da online açtırıyorsun.. Sıkıntı yok yani.

Benim hanımefendi ye söylemek istediğim şu; Benim zaten türkiye de bir yapı kredi hesabım var. Azerbaycan ı da aktif edebiliyor musunuz?

Fakat sonuç negatif.

Açılıyor kardeşim. Müşteri hizmetlerini arayarak Yapı kredi nuvo hesabı açabiliyorsun .. Ayrıca enpara yı da online açtırıyorsun.. Sıkıntı yok yani.

Benim hanımefendi ye söylemek istediğim şu; Benim zaten türkiye de bir yapı kredi hesabım var. Azerbaycan ı da aktif edebiliyor musunuz?

Fakat sonuç negatif.

Hocam Azerbaycanda diyorum yapikredide online hesap açma yok şubeye gitmek gerekiyor

Fakat sonuç negatif.
Bende ziraati aradım sordum buradakine. Müsteri temsilcisi biraz bekletti bi sorayım dedi daha yetkili birisine sonra orada ikamet etmeniz lazım dedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri