Yeni Zelanda'da Camiye Saldırı

naprocyn

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar olayı az önce gördüm fazla yorum yapmıyorum
sadece şunu söyleyeyim bunu yapan müslüman olsaydı şuan dünyada yer yerinden oynuyordu.O.çoçugunun bir tanesi camiye gidip müslümanları sanki oyun oynar gibi Şehit ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=oRWZGBnW-Xo

Amerikada böyle saldırılar olmuyor örneğin bir kiliseye girse 50 kişi varsa 30 unda silah vardır silah orda yasal. Bir çok ülkede yasal olması lazım devir artık kötü böyle terorislere karsı kendimizi nasıl koruyacaz ? Örneğin ayasofyayı alacaz mı ne demiş şimdi ben müzeye girsem bu adamlar gelse tarasa benim can güvnliğim ne olacak ? Yasal olmayan hiç bir yerde can güvenliğimiz yok videoda göründüğü gibi. O yüzden ABD bu gibi ülkelere örnek niteliğinde.

Gerçek Hristiyanlık bu değil.
Ölenlere rahmet diliyorum.

Allah kahretsin izledim cok kötü cokk

her zaman biz ırkçıyız ama olaylar nedense hep böyle gerçekleşiyor. artık bu işler Türk müslüman ve hristiyan olmayı aştı

7dc486913900.jpg

biryerlerde kebab remove de yaziyormuş

kebab remove nedir

Kebabı çek anlamına geliyor sanırım. Türklerle alakalı birşey.

İnternette toplu halde herşeye hücum ettiğimiz için, türklerle alakalı bişey varsa bunu söylüyorlar.

İtin iti kırması gibi troll trolü trollüyor.

Hep söylüyorum, yine söyleyeyim, bir iki doğu avrupa milleti ile birlikte internette her yeri şovenizme boğuyoruz türkler olarak.

En pis huylarımızdan biri de ingilizce ortamları istila edip türkçe konuşmak

------/
İnternette toplu halde herşeye hücum ettiğimiz için
bu açıklamaya birazdan kanıtniteliğinde cevap yazicam

bence artık büyük islam birliğinin kurulma vakti geldi bütün müslümanlar bir olmalı

------/
İnternette toplu halde herşeye hücum ettiğimiz için
bu açıklamaya birazdan kanıtniteliğinde cevap yazicam

evet agario oyununu biliyorsunuz bizden illalah ettikleri için bize ayrı server açmışlardı bilenler vardır

ben bu oyunu halen oynuyorum turkiye serverinde oynamak imkansız hepsi kurnazlık peşinde sen birini burda ye senin peşini bırakmıyor hemen patlatmaya veye başkasiyla takim olup seni oldurmeye çalişiyorlar çok boktan bir duruym yani

şuan türkiyeye party modunu engellemişler giremiyorsun

akşamları güney amerika experim moda girinde görün top 10 u 10 15 kişi takim olup diğer insanların oyun zevkinin içine ediyorlar

bunun gibi birçok ornek var

bu oyun yuzunden 2 laptop birkezde serce parmağımı kırdım ve komşular cok küfür ediyom diye şikayet bile ettiler sırf bu olanlar yüzünden

hızlıca tek seferde yazdım yanlışlarım olabilir ama nedemek istediğimi anlattığımı biliyorum.

evet agario oyununu biliyorsunuz bizden illalah ettikleri için bize ayrı server açmışlardı bilenler vardır

ben bu oyunu halen oynuyorum turkiye serverinde oynamak imkansız hepsi kurnazlık peşinde sen birini burda ye senin peşini bırakmıyor hemen patlatmaya veye başkasiyla takim olup seni oldurmeye çalişiyorlar çok boktan bir duruym yani

şuan türkiyeye party modunu engellemişler giremiyorsun

akşamları güney amerika experim moda girinde görün top 10 u 10 15 kişi takim olup diğer insanların oyun zevkinin içine ediyorlar

bunun gibi birçok ornek var

bu oyun yuzunden 2 laptop birkezde serce parmağımı kırdım ve komşular cok küfür ediyom diye şikayet bile ettiler sırf bu olanlar yüzünden

hızlıca tek seferde yazdım yanlışlarım olabilir ama nedemek istediğimi anlattığımı biliyorum.

Yani sonuç olarak o kadar şey yazmışsın Türkleri kotulemissin ama videoda ki caniye tek laf etmemissin ben bunu anladım neyse sen sanal alemde takılmaya devam et

Yani sonuç olarak o kadar şey yazmışsın Türkleri kotulemissin ama videoda ki caniye tek laf etmemissin ben bunu anladım neyse sen sanal alemde takılmaya devam et

ben kotulemiyorum gerçekleri yazdım bu olayın sadece ufak bir parçasına ornek verdim sanal alem gerçekleri gosterir yazar söyler gerçek dünya benim için sanal alemdir sabahtan belli sosyalmedyada habersitelerinde yüzlerce yazılıp çizileni okudum olayın ciddiyetini anlıyorum.

( bu saldırı ve Manchesterdaki işidin konser saldırısıarasından pek fark yok olan masumlara oluyor) aynı bokun laciverti

şuan sadece ecelleri gelmiş ve olmuş diyebilirim

Öncelikle olay Yeni Zelanda'da gerçekleşiyor.
Yani ırkçılığın neredeyse hiç olmadığı bir ülke...
Müslümanlara karşı da bir ön yargı yoktur.
Zaten katliamı yapan kişi de Avustralyalı...
Hemen bir gaza gelme olaylarına girmeyin.
Yok İslam Birliği kurulmalıymış, yok intikammış.
İslam Birliği 1969'da kuruldu merak etmeyin.
Ama İslam Birliği önce kendine bir sahip çıkabilsin.
Dünyanın her yerinde birçok katliam oluyor.
Amerika'da okul, kilise baskınları; Rusya'da göçmenlere yapılan ırkçı saldırılar,
Avrupa'da İslamofobi, Afrika'da mezhep ve kabile çatışmaları...
Bu her yerde var.
Ölenler müslüman olunca hemen "mağduruz da mağduruz" moduna girmeyin.
Ölenleri önce insan olarak kabul edin öyle bakın.

Amerika'da okul, kilise baskınları; Rusya'da göçmenlere yapılan ırkçı saldırılar,
Bu her yerde var.

Ağzına sağlık !!!

bu olay Şuan bir klise de hristiyanlara yapılmış olsaydı savaş çıkarırlardı. İikiz kulelere saldırı oldu abd kendi tarafından, Iraka girdi

Bu her yerde var.

Senin herhalde dünyadan haberin yok nerede bir savaş varsa nerede bir zulüm varsa o da müslümanlara yapılıyor ama müslümanlar bişey diyince yok Paris katliami yok o yok bu diyerek boş laf yapıyorsunuz

Şu bir gerçek ki bu dünyayı yasanilmaz duruma getirenler Müslüman harici olanlar örnek mi vereyim

Çin ( Doğu Türkistan )
Amerika ( ırak , Suriye , Afganistan ... Yazsam karakter sayısı yetmez )

İngiltere ( Tarihte Hindistana ve Irak gibi birçok ülkeye yaptıkları

Fransa ( Afrika ülkelerini sömürmek ile meşgul )

İsrail ( Filistin halkına zulmetmek ile meşgul )

Rusya ( Suriye halkını bombalamak ile meşgul )

Bana bir tane Müslüman bir ülkenin zulmettigi farklı bir inananista ki ülke veya millet örnek verebilirmisin ?

Ben o saydığım ülkelerin sana 10 katını sayarim yani burda boş laf yapmaya gerek yok ALLAH a şükür ki bizim dinimiz kimseye zulmetmeye izin vermez ama sizin gibi insanlara soracak olsak Müslümanlar terörist dersiniz

Gidip isid gibi örgütleri bana örnek verme ( onların müslüman olmadığı bütün dünya biliyor kimin kurduğu da bütün dünya biliyor İngiltere )

Son düzenleme:
Senin herhalde dünyadan haberin yok nerede bir savaş varsa nerede bir zulüm varsa o da müslümanlara yapılıyor ama müslümanlar bişey diyince yok Paris katliami yok o yok bu diyerek boş laf yapıyorsunuz

Şu bir gerçek ki bu dünyayı yasanilmaz duruma getirenler Müslüman harici olanlar örnek mi vereyim

Çin ( Doğu Türkistan )
Amerika ( ırak , Suriye , Afganistan ... Yazsam karakter sayısı yetmez )

İngiltere ( Tarihte Hindistana ve Irak gibi birçok ülkeye yaptıkları

Fransa ( Afrika ülkelerini sömürmek ile meşgul )

İsrail ( Filistin halkına zulmetmek ile meşgul )

Rusya ( Suriye halkını bombalamak ile meşgul )

Bana bir tane Müslüman bir ülkenin zulmettigi farklı bir inananista ki ülke veya millet örnek verebilirmisin ?

Ben o saydığım ülkelerin sana 10 katını sayarim yani burda boş laf yapmaya gerek yok ALLAH a şükür ki bizim dinimiz kimseye zulmetmek izin vermez ama sizin gibi insanlara soracak olsak Müslümanlar terörist dersiniz

Gidip isid gibi örgütleri bana örnek verme ( onların müslüman olmadığı bütün dünya biliyor kimin kurduğu da bütün dünya biliyor İngiltere )

Tamam

Bir kere de insan öldü diye acımızı paylaşalım. Ölenleri ayırmak başka ölümleri birlikte getirir.Ölenlere Allahtan rahmet dilerim. Umarım herkes aklı selim düşünür.Politikacılara büyük görev düşüyor.

Bu her yerde var.

ırkçılığı ülkeyle mi bağdaştırıyorsun. bu her yerde var diyipde normalmiş gibi karşılamayın bence
edit;
şimdi twitter gördüm de siz biraz onlara sitem etmişsiniz gelip buraya yazmışsınız anladığım kadarıyla. insanlar boştur her konuda düşünceleri vardir edebiyat yapmayı severler o yüzden takılmamanızı öneririm. örnek verirsek bi sizin dediğiniz kesim var bir de şu resimde gördüğünüz insan müsvetteleri. bunların önüne geçmek zor. http://prntscr.com/myalfj

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri