Yenilenen Youtube - Youtube Yenileniyor

• Kullanıcı ozqur17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ozqur17

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar an itibarıyla vps ve vds'den(yabancı) video yüklemesi yapan arkadaşlarında yeni youtube arayüzüyle karşılaştıklarını görebiliriz. Bu konu da benim söylediklerime rastlayanlar varsa konu altına yazabilirler.

Gördüklerim : V

* Video yüklerken önizlemesi sol tarafta çıkıyor.
* Yeni Taslak yazısını koymuşlar,
* Kaydet seçeneğinin yerini yayınla almış

Örnek Resimler ,

wLWLZG.png

Bu arada ünlemlerin de buradan kaynaklandığını düşünüyorum arkadaşlar.

evet bende yeni tasarımı beğendim ama örneğin komedi yükleyeceğim komedi seçeneği yok göremedim.

Çok oldu bu olay olalı. Kafasına göre bazen öyle bazen böyle çıkıyor.

evet bende yeni tasarımı beğendim ama örneğin komedi yükleyeceğim komedi seçeneği yok göremedim.

valla daha kategorileri inceleme fırsatım olmadı hocam ama eminim oraları da güzel olacaktır.

---------- Mesaj saat 18:01:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:27 civarında gönderildi. ----------

video yükleme bölümü çok güzel gerçekten :)

aynen hocam arayüz süper olmuş, Youtube yakışanda bu

neredeyse 2 aydır bende var arada eski versiyona dönsede sürekli gördüğüm bi dizayndı bence hoş olmuş

galiba video yukledyerken 'Degisikleri Kaydet' yaptiktan sonra yukleme sayfasinda duzenleme yapamiyoruz artik cok kotu olmus

galiba video yukledyerken 'Degisikleri Kaydet' yaptiktan sonra yukleme sayfasinda duzenleme yapamiyoruz artik cok kotu olmus

evet hocam video yüklemesi yaparken, kaydedemiyoruz ve kayıt edildi yazısının yerine değişiklikleri kaydet butonunu kayıt olduktan sonra pasif hale geliyor.

Fotoğraf koyun da hangi yenilik görelim. :) Sürekli değişiyor çünkü şu an bendeki yeni mi eski mi bilemiyorum.

Toplu açıklama girmede sıkıntı yaşayan varmı?

Bende de ilk kez bugün oldu. Okuduğum kadarı ile farklı farklı herkes de yansımalar. Sonumuz hayırlısı olsun bari şu ünlemlerden kurtulalım.

3 aydır bu şekilde bende. Yeni birşey değil ki bu.

Bu yeni tasarıma dün akşam geçti bende. Biraz kullandım eskisi daha kullanışlıydı gibi geldi bana tabi yeni tasarıma alışmak lazım :) Videoyu atarken önce taslak olarak atıyor sonra siz isterseniz yayınlama butonuna tıklayarak yayınlaya biliyorsunuz :) Kategori seçme kısmı yok neden koymamışlar bilmiyorum :D

Not : Konuda paylaşılan resim bana aittir ;)

Bu yeni tasarıma dün akşam geçti bende. Biraz kullandım eskisi daha kullanışlıydı gibi geldi bana tabi yeni tasarıma alışmak lazım :) Videoyu atarken önce taslak olarak atıyor sonra siz isterseniz yayınlama butonuna tıklayarak yayınlaya biliyorsunuz :) Kategori seçme kısmı yok neden koymamışlar bilmiyorum :D

Not : Konuda paylaşılan resim bana aittir ;)

Kategori seçme kısmıda gelişmiş ayarlarda olması lazım.

Şimdide bu sorun cıktı :D Çok fazla trafik algılamış spama düşmesek bari zaten tek kanal çalışıyorum :D

KdAmjX.jpg

---------- Mesaj saat 17:01:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:00:42 civarında gönderildi. ----------

Kategori seçme kısmıda gelişmiş ayarlarda olması lazım.

Doğru hiç fark etmemişim :D Teşekkürler hocam ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri