Yeniyim. 1 Ayda 264$ Kazandım.

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Merhaba ustad oncelikle.

Konuyu yeni gordum ve gercekden cok sevindim sizin adiniza.Ozellikle Alinti yaptigim cumleniz cok super ve gercekden takdire sayan bir dusunce ve davranis olmus tebrik ediyorum.

insallah dahada cok kazanirsin ki sen mantigi cozmussun calistigin kategoride bu sebeblede dahada kazanclarinin artacagindan eminim.

Bize diyorlar kazanc konularini niye yasakliyorsunuz diye, Bu tur acilan hic bir konuyu yasaklamam,Kazanc konusu acilacaksa boyle bilgi verici anlatimli konu olmali bence,Govde gosterisi yapilan konu olmamali.

saygilarimla tekrar,bol kazanclar ustad.

Sizden bunları duymak gerçekten çok hoş. Sonuçta bu işi ben sayenizde tanıdım. Teşekkür ediyorum bu güzel cümleleriniz için. Yeni konularınızı merakla bekliyorum.

Sizden bunları duymak gerçekten çok hoş. Sonuçta bu işi ben sayenizde tanıdım. Teşekkür ediyorum bu güzel cümleleriniz için. Yeni konularınızı merakla bekliyorum.
Yeni konular gelecek tabikide insallah ardi arkasida kesilmeyecek o kesin ancak izin sebebi ile bu siralar pek paylasim yapamiycam.

Zaten izinde Ankara bulusmasinda amacim Gelen kisilerle Youtube hakkinda yapilan sohbeti kayit almak,ordaki paylasilan bilgileri anlatimlari kayit edip hem ben hem gelecek olan arkadaslarin fikirleri ile guzel bir bilgi kaynagi ve farkli farkli fikirler,sorularin cevaplari ortaya cikacakdir.Bunuda yapacagiz Allah izin verirse ve paylasiriz Forumda herkes nasiplenir izler.

Saygilarimla

Yeni konular gelecek tabikide insallah ardi arkasida kesilmeyecek o kesin ancak izin sebebi ile bu siralar pek paylasim yapamiycam.

Zaten izinde Ankara bulusmasinda amacim Gelen kisilerle Youtube hakkinda yapilan sohbeti kayit almak,ordaki paylasilan bilgileri anlatimlari kayit edip hem ben hem gelecek olan arkadaslarin fikirleri ile guzel bir bilgi kaynagi ve farkli farkli fikirler,sorularin cevaplari ortaya cikacakdir.Bunuda yapacagiz Allah izin verirse ve paylasiriz Forumda herkes nasiplenir izler.

Saygilarimla

abi arabayla falan gidiyorsanız beni de Manisa'dan alın :D

Saygilarimla

Sevgili Muslera nasipse izin ne zaman, ve ne kadar süreliğine Türkiye'desin...

Ankara'da olmak vardı :)

Oradaki notları paylaşacak olmanız iyi oldu. Aklımız kalmaz bari :D

abi arabayla falan gidiyorsanız beni de Manisa'dan alın :D
:) Ustad o taraflardan gelecek varsa alsinlar,gelen varsada alir . :)

Sevgili Muslera nasipse izin ne zaman, ve ne kadar süreliğine Türkiye'desin...

Cosgun Hocam Allah izin verirse Haftaya 13'unde Ankaradayim.Normalde geri 22 sinde donecegim cunki esimin izni az ama benim uzatma ihtimalim cok yuksek.Bu yuzden kesin donus tarihim belli degil.

Ankara'da olmak vardı :)

Oradaki notları paylaşacak olmanız iyi oldu. Aklımız kalmaz bari :D

Evet ustad paylasacagiz guzelde seyler var aklimda insallah hem eglenip hem sohbet muhabbet hemde guzel seyler cikaracagiz ortaya.

Saygilarimla

Merhabalar kardeşim: öncelikle bol kazançlar...
Gerçekten doğru yoldasın , yorumların bir çoğunu okudum ama hepsini değil tabi ,açmış olduğun kanallara her gün özgün vidyo atman kanallarını sürekli güncel tutacaktır, ve inan ilerleyen zamanlarda daha çok kazanacaksın , bende senin gibi başlamıştım günlük 3 5 dolar kazanırken bir gün bir vidyom çok iyi izlenim aldı ve o gün 96$ kazandım , işte o gün inandım para kazanacağımı,, özgün video bir gün mutlaka tutar ( bu birin ci taktik )
ikincisi ise çok kanal açıp az vido atmaktır, ama eğer bu işe inanmamışsan veya sıkılıyorsan buna girme ilk başlarda sıkılırsın ,
Şimdilik bu kadar kardeşim 21 eylüle kadar ufak bir bilgi anakarada inşllh yt para ailesi olarak görüşürüz,, ha unutmadan biz hep buradayız sormak istediğin bir şey olursa her zaman beklerim ,, İYİ ÇALIŞMALAR ( BUNLARI YAZMAK BİZİ FAKİR YAPMAZ DİMİ )

:) Ustad o taraflardan gelecek varsa alsinlar,gelen varsada alir . :)

Cosgun Hocam Allah izin verirse Haftaya 13'unde Ankaradayim.Normalde geri 22 sinde donecegim cunki esimin izni az ama benim uzatma ihtimalim cok yuksek.Bu yuzden kesin donus tarihim belli degil.

Evet ustad paylasacagiz guzelde seyler var aklimda insallah hem eglenip hem sohbet muhabbet hemde guzel seyler cikaracagiz ortaya.

abi istanbuldada yapalım

Merhabalar kardeşim: öncelikle bol kazançlar...
Gerçekten doğru yoldasın , yorumların bir çoğunu okudum ama hepsini değil tabi ,açmış olduğun kanallara her gün özgün vidyo atman kanallarını sürekli güncel tutacaktır, ve inan ilerleyen zamanlarda daha çok kazanacaksın , bende senin gibi başlamıştım günlük 3 5 dolar kazanırken bir gün bir vidyom çok iyi izlenim aldı ve o gün 96$ kazandım , işte o gün inandım para kazanacağımı,, özgün video bir gün mutlaka tutar ( bu birin ci taktik )
ikincisi ise çok kanal açıp az vido atmaktır, ama eğer bu işe inanmamışsan veya sıkılıyorsan buna girme ilk başlarda sıkılırsın ,
Şimdilik bu kadar kardeşim 21 eylüle kadar ufak bir bilgi anakarada inşllh yt para ailesi olarak görüşürüz,, ha unutmadan biz hep buradayız sormak istediğin bir şey olursa her zaman beklerim ,, İYİ ÇALIŞMALAR ( BUNLARI YAZMAK BİZİ FAKİR YAPMAZ DİMİ )

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Size de iyi çalışmalar.

Saat geç olduğu için mi bir türlü anlamıyorum yoksa toplam kazançlar adsense'e mi yansımış?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Saat geç olduğu için mi bir türlü anlamıyorum yoksa toplam kazançlar adsense'e mi yansımış?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Son sütundaki tahmini kazançların hepsi "0" gösterdiği için o sütunu koymadım resime.

Pinin gelir de parayı almak nasip olur sana inşallah.
Bu forumda senin benim gibi nice insan youtube'dan para kazanıyorsa bu [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sayesindedir. O çok özel videosu ile bende başladım. Bu forumun belki de kurulduğu ilk zamanların üyelerinden biriyim. Bu forumda o kadar güçlü bir yardımseverlik var ki inanın pek çok forum gezerim böyle ortama rastlamadım.

İnternetten az çok bişeyler kazanıyorum site vs. ile. Ama youtube ile bu forum sayesindedir. Adsense bir türlü nasip olmamıştı, satış ortaklığı yaptığım için sitelerde. Youtube ile aylık çok olmasa da çok şükür kazanıyorum. İnanın geçen ay özel işlerimden dolayı hiç yükleme yapamadım. Fakat demek ki temelde doğru adımları atmışım ki 135$ birikti. Yeni başlayan arkadaşlara ilk başlangıçta tavsiyem [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] konularına odaklansınlar ve uygulasınlar( Çünkü bu adam bu işi biliyor :D ) Sitelerim de de yazacağım ve burayı tavsiye edeceğim. Umarım Serkan üstad videosunu kanalıma koymama kızmaz :) referans olacak yani bir bakıma.

Çalışan, emek veren, takip eden, yarı yoldan dönmeyip devam eden her zaman kazanır arkadaşlar. Bol kazançlar.

Hocam senin logo servisini denedim ama 72 lira fiyat çıkardı bana.. :) Bilgiler çok yararlı, paylaşımın için teşekkür ederim.

gayet iyi yazılmıs bir yazi .bizede yararı olacaktır. darısı bizim başımıza .

haber siteleri riskli biraz. yani günde bi videosunu alınca bbc'nin mesela bişey demiyor ama siz her gelen videoyu alınca kanala problem. En önemli haber hangisi gözlem ve ingilizce gerekiyor. Videodan sesli ingilzce anlamak çoğumuzun yapamadığı bişey.

Herneyse tebrikler.

Yol gösterici, inanılmaz bi yazı. Foruma yeni üye oldum ve ilk sizin yazınızı okudum, çok teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri