Yeniyim. 1 Ayda 264$ Kazandım.

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam senin logo servisini denedim ama 72 lira fiyat çıkardı bana.. :) Bilgiler çok yararlı, paylaşımın için teşekkür ederim.

Hocam Paint denilen mucizeyi kullanmayı biliyorsunuzdur herhalde:) Siz logoyu tasarlayın sonra Print screen tuşuna basıp Paint e atın. Oradan da logoyu çerçeveye alıp kesin. ve yeni bir paintte açın. böylece bedavaya yapmış olacaksınız. kendi avatarımı oradan yaptım mesela.

---------- Mesaj saat 19:44:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:53 civarında gönderildi. ----------

haber siteleri riskli biraz. yani günde bi videosunu alınca bbc'nin mesela bişey demiyor ama siz her gelen videoyu alınca kanala problem. En önemli haber hangisi gözlem ve ingilizce gerekiyor. Videodan sesli ingilzce anlamak çoğumuzun yapamadığı bişey.

Herneyse tebrikler.

Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 19:44:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:44:15 civarında gönderildi. ----------

Yol gösterici, inanılmaz bi yazı. Foruma yeni üye oldum ve ilk sizin yazınızı okudum, çok teşekkürler..

Teşekkür ederim. Foruma Hoşgeldiniz.

teşekürler dostum tecrüben güzel ama hep diyorsunya beni zengin yapmaz öylen düşünme bence sonuçta damlaya damlaya göl olur paranın küçüüğü büyügü olmaz para paradır abi sen markette yada çok populer bir mağazada alış veriş yaparken 50 kuruş yada 1-2 tl eksik olsa sana o alacagını verirlermi ?

teşekürler dostum tecrüben güzel ama hep diyorsunya beni zengin yapmaz öylen düşünme bence sonuçta damlaya damlaya göl olur paranın küçüüğü büyügü olmaz para paradır abi sen markette yada çok populer bir mağazada alış veriş yaparken 50 kuruş yada 1-2 tl eksik olsa sana o alacagını verirlermi ?

Haklısınız paranın küçüğü büyüğü olmaz. Ama internetten kazanılan para da bi tuhaf geliyor insana. İşverenin youtube olması yani sanal bir şey olması çok ilginç geliyor bana:D

Çok güzel bir paylaşım , Umarım kat be kat fazlasını kazanırsın...
Şu söz çok hoşuma gitti ; "Youtube büyük bir pasta. Herkese yeter." çok doğru keşke herkes bunun farkına varabilse

Hocam Paint denilen mucizeyi kullanmayı biliyorsunuzdur herhalde:) Siz logoyu tasarlayın sonra Print screen tuşuna basıp Paint e atın. Oradan da logoyu çerçeveye alıp kesin. ve yeni bir paintte açın. böylece bedavaya yapmış olacaksınız. kendi avatarımı oradan yaptım mesela.

Mükemmelsin hocam :) Kafam öyle doluki hiç aklıma gelmemişti bu.Pratik zeka bu olsa gerek, başarılarının devamını dilerim

Hocam rebrik ederim, hem azminiz için hem de paylaştığınız yazı için, keşke herkez sizin gibi olsa, logo servisi de çok hoşuma gitti mükemmel logolar var :)

Saolun hocam bilgiler için.Yeni başlamış biri olarak dediklerinizi harfiyen uygulayacağım.

Hocam rebrik ederim, hem azminiz için hem de paylaştığınız yazı için, keşke herkez sizin gibi olsa, logo servisi de çok hoşuma gitti mükemmel logolar var :)

Teşekkür ederim. Logoların keyfinin sürün :D

---------- Mesaj saat 10:50:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:50:28 civarında gönderildi. ----------

Saolun hocam bilgiler için.Yeni başlamış biri olarak dediklerinizi harfiyen uygulayacağım.

Teşekkür ederim kolay gelsin.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Serkan Bey’e böyle bir forumu bizlere kazandırdığı için teşekkür etmek istiyorum. Bugün internetten para kazanıyorsam bu tamamen ytpara.com sayesindedir. Bu konuyu yazmamdaki niyet kesinlikle kibir değil yaklaşık bir aydır faydalandığım bu siteye azda olsa katkıda bulunabilme çabasıdır. Bu yazıda ilk ay edindiğim tecrübeleri ve nasıl 264$ kazandığımı anlatmak istedim. Umarım faydalı olur. Vaktinizi aldığım ve buna müsaade ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Ytpara.com’la şans eseri tanıştıktan sonra 3 Ağustos’ta youtube da ve adsense de hesap açtım. Yaklaşık 1 ay 5 gün gibi bir süre oldu. Bu süre içerisinde toplam 5 kanaldan 264$ gibi bir para kazandım ve kazanmaya da devam ediyorum. Henüz yeni olduğum için pin’im yok. Dolayısıyla herhangi bir ödeme almadım. Para birikiyor şu anda. Son günlerde günlük kazancım 10-15$ arasında gidip geliyor.

Gelelim neler yaptığıma. Tabi bu anlattıklarım sanırım daha çok yeni başlayanların işine yarayacak. İlk olarak şunu belirtmeliyim ki Muslera 06 konuları sizin rehberiniz olsun arkadaşlar. Kesinlikle herhangi bir e-book a para vermeyin. Ben bir tane aldım 10 tl’ye ve inanın Serkan Bey’in konularında zaten ücretsiz olarak belirtmiş olduğu kategori çeşitlerinden başka bir şey yoktu içinde. Neyse 10 TL beni fakir yapmaz.

Sonra 20 tl vererek “sağlık” “teknoloji” ve “komedi” kategorilerinde toplam 1000 video yüklettim kanallarıma. Ve şu anda görüyorum ki 20 liramı da çöpe atmışım. Belki benim tecrübesizliğim belki de “çok video çok kazanç” efsanesi beni yanılttı bilemiyorum. Ama emin olun ki o videolardan en fazla 10$ kazanmışımdır 1 ayda. Neyse 30 tl beni fakir yapmaz.

Fiverr.com’u duymuşsunuzdur mutlaka. 5$ a hizmet satın alıyorsunuz. Bende oradaki bir ilana kanıp “800 adet organik(!) abone çekimi” istedim. Hayatımda hiç abonem olmamıştı. Adam bana 850 abone gönderince o gece nasıl mutlu uyudum bilemezsiniz. Tabi sonra sonra anladım onların inorganik olduğunu. Allah bilir bir kere bile izlemediler videolarımı. Neyse 40 TL beni fakir yapmaz.

Kanal Logosu yapmak için de para vermeyin arkadaşlar. "Buradan" kısıtlı seçenekler olsa da işinizi görecek gayet alımlı ücretsiz logolar yapabilirsiniz.

Bunlar para ile satın aldığım tecrübelerdi ve maalesef para kazandırmadılar. Ama Muslera 06 demişti “Arkadaşlar Haber yükleyin” diye. Bende bir haber kanalı açtım. BBC, Foxnews, Yahoo News ve ABC News gibi kanalları takip edip haber yüklemeye başladım. Resimden de göreceğiniz üzere ilk iki hafta sadece 3 dolar kazanmışken haber işine girip bir haber videomun patlamasıyla birlikte 17 ağustosta yaklaşık 10$ kazanarak kendimi aştım. Ondan sonraki günlerde de yine haber videolarından 3-5$ gibi rakamlar kazanıyordum. Ta ki 27 ağustos gecesi Video Music Awards 2013 yapılana kadar. O gece paylaştığım bir Lady Gaga videosu (sadece 1 dk lık bir ses kaydı) bana tam 80$ kazandırdı. İşte o an çözdüm olayı. Hemen o ödül gecesiyle ilgili başka videolar koymaya başladım. Birkaç gün o gecenin hayrına kasa para gördü. Ve şimdi youtube da para nerde biliyorum. Yaptığım şey çok basit arkadaşlar. Google a “one direction” “lady gaga” “taylor swift” “selena gomez” vs. yazıyorum ve haberleri seçiyorum. Onlarla ilgili son 24 saatte yapılan haberleri varsa video olarak yoksa resim olarak (açıklama kısmına haberin detaylarını yazarak) kanala ekliyorum. 5$ a aldığım 850 abonenin izlemediğini magazin kanalında kazandığım 120 abone izliyor. Ve her videoma “Lütfen Abone Olun” linki ekliyorum. Ve bu linki de videonun en can alıcı yerine koyuyorum. Tek aşamadığım konu TBM. 0,07$ alınyazım gibi. Bir ara 0,15 leri gördüm ama uzun sürmedi. Onu da halledebilsem paranın gözüne vuracağım ama kısmet sonuçta. Yani demem o ki Ünlüleri takip edin arkadaşlar. Çünkü emin olun Milyonlar onları takip ediyor.

1 Dünya geneli Haber Kanalı ve 1 Magazin Haber Kanalı bana günlük 10-15$ arası para getiriyor. Diğer kanallarında az da olsa katkısı oluyor tabi. Para birikiyor. Eğer Adsense banlanmazsa 500 lira güzel para. Banlanırsa da yapacak bir şey yok. 500 Tl beni zengin yapmaz.

Nasıl kazandığımı sizlerle paylaşmak istedim. Amaç: herkes kazansın. Sonuçta yurtdışı bir kaynak. Olabildiğince faydalanmak lazım. Belki de bundan sonra ben kazanamayacağım. Benden önce davrananlar olursa bana haber kalmaz :D Ama olsun. Youtube büyük bir pasta. Herkese yeter.

Sabrınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Umarım faydalı olabilirim. Herkese bol kazançlar.

Hocam yazınızın Tümünü okudum gercekten duygulandım hani derler ya para önemli diil önemli olan insanlık gercekten cok ty ederim size bu yazınızla bazı seyleri daha iyi anladım ama :D bu sahte teklifler ne yapcaz 750 binlik kanalımı sahtekar bir türk arkadas sayesinde kaybeddim videolarını yükledigim kisidende 5 veya 6 kere izin aldım ama saolsun bana yaptı yapcanı arkadasımız birde su var belki burda belki okuyacak bu yazımı bari benim yazılarımı taklit edipde adamım diye gecinme biraz utan ya ama ona yazdım yine yazıyorum hakkımı helal etmiyorum hic bir zaman o arkadasa

Hocam yazınızın Tümünü okudum gercekten duygulandım hani derler ya para önemli diil önemli olan insanlık gercekten cok ty ederim size bu yazınızla bazı seyleri daha iyi anladım ama :D bu sahte teklifler ne yapcaz 750 binlik kanalımı sahtekar bir türk arkadas sayesinde kaybeddim videolarını yükledigim kisidende 5 veya 6 kere izin aldım ama saolsun bana yaptı yapcanı arkadasımız birde su var belki burda belki okuyacak bu yazımı bari benim yazılarımı taklit edipde adamım diye gecinme biraz utan ya ama ona yazdım yine yazıyorum hakkımı helal etmiyorum hic bir zaman o arkadasa

Rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.

Uyarılarınız için teşekkürler bende yeni başladım bu işe daha bügün kanalımı açtım adsense onayını yolladım sonra haber ağırlıklı videolar yükleyeceğim ingilizce. fakat bu kanal simgesini bir türlü yapamadım paint ile alıyorum küçük oluyor boyutu 250x250 yapıyorum bu seferde çok kaba oluyor sığmıyor bu olaya çözümünüzü merak etmekteyim teşekkürler.

Uyarılarınız için teşekkürler bende yeni başladım bu işe daha bügün kanalımı açtım adsense onayını yolladım sonra haber ağırlıklı videolar yükleyeceğim ingilizce. fakat bu kanal simgesini bir türlü yapamadım paint ile alıyorum küçük oluyor boyutu 250x250 yapıyorum bu seferde çok kaba oluyor sığmıyor bu olaya çözümünüzü merak etmekteyim teşekkürler.

logoyu ve yazıları belirledikten sonra logonun altında düzenle butonu var. oraya basarsanız logonun daha büyük hali çıkıyor. o sayfayı painte atarsanız elinizde logonuzun büyük hali olur. kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri