örneğin ana mcn dolandırıcı quiz ise ve bunu öğrenemeden sokuyorsak bu ne oluyor sence? herkesin ana mcnyi bilmesi hakkıdır. kimse kimseyi de şikayet etmez durup dururken, bu zamana kadar bana bir tane örnek gösterin sorun çıkarmayan bir partnerin google a şikayet edilip işlem yapıldığına dair?
Valla hocam o şekilde düşünürsek şöyle bir şey oluyor ; dediğiniz gibi ana mcn dolandırıcı ve konu açan bilerek kanal bağlayanları alıyorsa bir dolandırıcı ağa , o konu açan kişi paraları ödemeyip kazançların üzerine de yatabilir bunun garantisi veriliyorsa bilmiyorum.
Benlik bir şey yok hocam, ama geçtiğimiz günlerde mcn'yi nasıl şikayet edilir nereye ne söylenir gördü millet ve bunu çıkarları için kullanıp şikayet edebilirler mcn'yi ve bunun karşılığında partnerler kendi çıkarlarını korumak için kanalları kapatırlar mı atarlar mı belli olmaz.. Yine de forumda partner çalışanların bileceği iş ben sadece öneride bulundum. Belki çok uzun zamandır partner çalışmıyorum o bakımdan sizin açınızdan bakamıyorumdur.