Yerli otomobil görücüye çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamen özgün bişeyler yapılsa çok güzel olacak şimdi bir kaç örnek verip bunlar tofaşın modern tekrarları diyicem ban gelicek :D

Hatlarinin belli olmamasi icin folye kapli oldugundan cok fazla bir sey belli olmuyor tabii.Ama ön kismi BMW 1 serisi gibi daha uzun,Arka ise Chevrolet gibi kaba ve köseli gibi geldi bana.Folyesi cikartilinca cok daha sik duracaktir.Allah utandirmasin,Cok mutlu oldum,Gurur duydum.(Bombalarin,Kaosun bir sebebi daha)

tamamen özgün bişeyler yapılsa çok güzel olacak şimdi bir kaç örnek verip bunlar tofaşın modern tekrarları diyicem ban gelicek :D

dostum bu video kanalı değil yani bazı şeyler birbirine mecbur benzerler yanı ufak tefek farklıklar olur piyasadaki bütün arabaları birleştirirsin al sana yeni TÜRK arabası :)

Büyük ihtimal cadillac la davalık olacak yerli otomobil

Anlaşılan bunlarda bizim gibi spamcı

devlet bile spamcı olmuş arkadaş. Şuna bak, copy-paste. Sadece üstüne çerçeve-filte atmış. :)

Her ne, ne şekilde olursa olsun.

Bir şekilde bu işe başlamak gerekiyordu. Taklit veya değil. Önemli olan bu aracın ülkemiz sınırları içerisinde markanalanarak üretilip ucuz olarak satılmasıdır.

Bizler istiyorzuki herşey bir anda en güzeli ile olsun. Kimse kusura bakmasın kısa sürede bunun imkansız olduğunu bilin.

Bugün sıfırdan araba üretmeye kalmak demek Arabayı yeniden icat etmek demektir. Türkiye şartlarında bu imkansız.
Cadillac BLS ye benzediği doğrudur, önemli olan bu aracın 100 kmde 2 litre benzin tüketecek olması. Bakan açıklamsına göre şu anda üretim bandında olsa bu araç 20 ile 25 tl arasında olacağı söylendi. Bu işin bu boyutuna bakın. Çalınmış, v.s gibi söylemler kendi egonuzu tatmin etmekten öteye gitmez...

Bir başlangıç olsunki yıllar sonra kendi motorlarımızı üretecek hedefler koyalım. her şey bir anda olmaz...

Son düzenleme:
devlet spam yapmış ayrıca tasarım iğrenç olmuş daha yeni spor ve keskin hatlara sahip araç üretmeliydik

Beyler bu da 2006 yılında kuzenimin Peugeot tasarım yarışmasına gönderdiği 3D çizimi tercih sizin :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=62jH6VRV4fI
tasarım gerçekten çok iyi sport model olarak çok güzel satılır aslında :D görüntü olarakta farklı herhangi bi arabayı anımsatmıyo gerçi çok fazla araba fotosuna bakan biri değilim ama genede bana bişeyi anımsatmadı :D peugeot tasarımı kabul etmediyse bide şansını türkiyede denesin bence :D bence bi çay içsinler ne dersiniz :D

tasarım gerçekten çok iyi sport model olarak çok güzel satılır aslında :D görüntü olarakta farklı herhangi bi arabayı anımsatmıyo gerçi çok fazla araba fotosuna bakan biri değilim ama genede bana bişeyi anımsatmadı :D peugeot tasarımı kabul etmediyse bide şansını türkiyede denesin bence :D bence bi çay içsinler ne dersiniz :D

20 yıl sonrasını modelleri çoktan tasarlandı ve üretildi. Şu andaki satın aldığımız sıfır araçlar 15 belki 20 yıl önceki tasarım ve geliştirilen teknolojilerle üretilen modellerdir.

Concept gördüğünüz hiçbir aracı seri üeritimnde göremezsiniz. Onlar 20 yıl sonrasının teknolojisidir. Aslında şu anda üretilmiştir. Ancak bu bir pazarlama tekniğidir.

Her marka en iyi ürününü hemen pazara sunmaz, eğer sunursa bir önceki modelleri değer kayBeder. Cep telefonları bu şekilde üretilmektedir
Concept araçları en kısa sürede piyasaya süren daha doğrusu benzeten marka Citroen markası altında, markalaşan DS lerdir. Citroen bu pazarı an mantıklı şekli ile değerlendirmektedir. DS serileri her zaman concept araçlar olarak üretilecektir

örnek:
https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIpsqFk7-_yAIVYnNyCh2GqANq

Son düzenleme:
20 yıl sonrasını modelleri çoktan tasarlandı ve üretildi. Şu andaki satın aldığımız sıfır araçlar 15 belki 20 yıl önceki tasarım ve geliştirilen teknolojilerle üretilen modellerdir.

Concept gördüğünüz hiçbir aracı seri üeritimnde göremezsiniz. Onlar 20 yıl sonrasının teknolojisidir. Aslında şu anda üretilmiştir. Ancak bu bir pazarlama tekniğidir.

Hiçbir en iyi ürününü hemen pazara sunmaz, eğer sunursa bir önceki modelleri değer kayBeder. Cep telefonları bu şekilde üretilmektedir

aynı durum telefonlar için de var sanırsam.

Ba_l_ks_z_3.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri