barsgultekin3
Yasaklanmış
allah rahmet eylesin..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş bizimki 9 mu 16 mı?
hadi arkadaşlar son 3 cüz
boş cüzler 25-27-28
Bana yaz
3 ünü demi hocam
Evet...
Allah razı olsun.
--------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR AN İTİBARİYLE CÜZLER TAMAMLANMIŞTIR. ALAN ALMAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. DAHA FAZLA TALEP GELİRSE 2 HATİM YAPABİLİRİZ. ALMAK İSTEYENLER YİNE YAZSIN.. CÜZLERİN OKUNMASI İÇİN SON GÜN CUMA 17:00, BU SAATE KADAR TAMAMLANIRSA NAMAZDAN SONRA İKRAMLAR VE DUASI YAPILIR. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..
İyi Forumlar Arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi [MENTION=8558]Yeteneck[/MENTION] Nickli Umut Taşdemir Arkadaşımızın Vefat haberini Aldık. Hepimiz konusuna yazıyoruz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diye. Allah razı olsun ama bu kadarla kalsın istemiyorum. sonuçta biz burada bir aileyiz. Arkadaşımız için YTpara ailesi olarak kuran-ı kerimi hatmedelim. Ruhuna bağışlayalım. Ben herşeyi ayarladım. Hatim tamamladıktan sonra (Hatimi biz tamamlıycaz) hatim tamamlandıktan sonra yurtta kalan üniversite öğrencilerine bir takım ikramlar yapılacak ve hatim duası yapılacak. Sizden Ricam Bildiğiniz gibi kuranı kerimde 30 adet cüz var. 30 kişiye birer cüz dağıtacağım. Almak isteyenler konunun altına kaçıncı cüzü almak istediğini yazarsa bende nickiyle birlikte konuya eklerim. Cüzü alan kişinin kendi okuması şart değil. Ailesinden birine yada kuran-ı kerim okumayı bilen bi tanıdığına okutması yeterli. Ricam hatmin tam olarak yerine gelmesi için. Cüzü eksiksiz okunması.. Şayet Cüzü aldıktan sonra okutamayan olursa çekinmesin pm atsın başka birine verelim cüzü.
Cüzlerin Süresi 6 gündür Arkadaşlar. 6 gün içinde tamamlayıp haftaya cuma günü eda edelim İNŞALLAH
Talep fazla olursa iki hatim bile yaparız. Sınırı yok arkadaşlar almak isteyenler yazsın yeter.
1. cüz [MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION]
2. cüz [MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION]
3. cüz [MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION]
4. cüz [MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]
5. cüz [MENTION=9549]flyx[/MENTION]
6. cüz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
7. cüz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
8. cüz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
9. cüz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
10. cüz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
11. cüz [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]
12. cüz Forum dışı
13. cüz [MENTION=14994]elisasemal[/MENTION]
14. cüz [MENTION=14994]elisasemal[/MENTION]
15. cüz [MENTION=7919]haberal02[/MENTION]
16. cüz [MENTION=13845]original[/MENTION]
17. cüz [MENTION=11726]BY_TURKER[/MENTION]
18. cüz [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
19. cüz [MENTION=15042]EmnGry[/MENTION]
20. cüz [MENTION=21030]mm1650[/MENTION]
21. cüz [MENTION=21030]mm1650[/MENTION]
22. cüz [MENTION=21030]mm1650[/MENTION]
23. cüz [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION]
24. cüz [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]
25. cüz [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
26. cüz [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]
27. cüz [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
28. cüz [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
29. cüz [MENTION=12823]synergy[/MENTION]
30. cüz [MENTION=12823]synergy[/MENTION]
Her cüzün yanına alan kişinin nickini yazacağım.
Allahuteala şimdiden Kabul eyler inşallah kardeşimizin mekanı cennet olsun.
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci'un..
Adminlerden Ricam konuyu serkan abinin yardım konusunun yanına üst kısma sabitlemesi ne kadar hızlı tamamlarsak o kadar iyi olur. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Bir arkadaşımızın önerisi;
Ayrıca okuyan arkadaşlar okuduklarını belirtirse ana listenin başına + işareti vb gibi bir işaret yerleştir de karışıklık olmasın sonra
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.