Yeteneksizsiniz Sezon Birincisi

Copy paste içerik ile yakalanmadı hll olsun seneye biri çıkar facede ne kadar içerik varsa tek tek okur milleti güldürür ve 1. çıkar.

Copy paste içerik ile yakalanmadı hll olsun seneye biri çıkar facede ne kadar içerik varsa tek tek okur milleti güldürür ve 1. çıkar.

Eser dedi bir bölüm de anlattıklarının çoğu internette var ama olsun önemli olan buraya çıkıp söyleyebilmek diye.

TV8 Survivor'dan sonra sarmıyor Acun ne yapacak çok merak ediyorum :D

bu arkadaşımız facebooktan twitterdan inciden esprileri ezberleyip hiç oynama yapmadan jürinin karşısına çıkıp ezbere okudu yani bildiğin okudu anlatma felan yapmadı.Ya arkadaşım hiç mi sosyal medya takip etmezsiniz hiçmi inci faxebook twitter bilmezsiniz.Kimse bu genç arkadaşımızı bana savunmasın sözüm ona değil ama gelipte ''oraya çıkıp bunları söylemek yetenek kardeşim'' derseniz valla ben sadece kendim facebooktan esprileri ezberletip oraya çıkartabileceğim 1000 kişi tanıyorum.Özellikled bu esprilerin sahipleri bence dava açmaları kendi emekleri hiç oldu bu arkadaşa para olarak gitti.

bu sonuçtan şunu anlayabiliriz; tabiri caizse "spam"'dan her türlü kazanmak mümkün..

şahsi görüşürüm kesinlikle hak etmeyen bir kişidir ,gerçekten "yetenek" olabilecek hak eden kişiler her zaman olduğu gibi Kazanamadığı bir yarışma olduğu için hiç şaşırmadım..

YETENEKSİZ'SİNİZ TÜRKİYE sonuçta adı üstünde ^^

Son düzenleme:
Bunun yaptığı espirileri arkadaş ortamında yapsan adamı döverler :D hatta biz bizim arkadaşlarla cesaret aldık çıkıp sadece muhabbet etsek birinci oluruz büyük ihtimal :D

Aramızda adam bulalım sponsor bulalım Espri ezberletip çıkartalım seneye arkadaşlar iyi para :D

acun abi ben ytparadan geliyom şimdi spam yapcam yeşil bursa yeahh iki bir sıfır beş evet abi vds ile abandım yok artık

olmadı incisözlüktek 2-3 espri çalarız onları yaparız tamamdır türkiyenin en yeteneklisiyiz

tekrar şükürler olsun diyorum ki TV8 izlemiyorum :)
Sizde izlemeyin kardeşlerim. Durum iç açıcı değil.

Yugoslavya Kaç Parçaya Bölündü? bakın yugoslavya bölündü ve kaç parçaya bölündü.

Bölündükten sonra halk ne dedi biliyor musunuz?

Yugoslavya bölündüğünde yugoslavlar şöyle dedi;
-Ülke bölünürken biz evde dizi izliyorduk ve dünyayı dizilerden ibaret sanıyorduk.

Buda okumak isteyen olursa güzel yazılmış bir yazı.
Türkiye Yugoslavya olur mu ? / Siyaset / Milliyet Blog

Saygılar sevgiler hepinize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri