Zor olan misafirlere kapatmak degil. Bu islem 1 dakikadan fazla surmez. Benim anlatmaya calistigim sey forumdaki herkes COK iyi niyetli de , forumdaki kotu niyetliler(Daha basini disari cikarmayanlar) tum konulari okuyup bilgileri alabilecekken , gercekten iyi niyetli , birseyler ogrenmek isteyen hatta ogretmek isteyen FAKAT konulari okuyamayan /ileri giderek uye alimini surekli kaparsak uye olamayan kisiler ne yapacak ????
Siz buna bir cozum bulun saglikli yukaridaki istediginiz seyi yapmak zor degil.
Forumdakilerin %100'u kendini bu ise adamis iyilik melekleri , kimseyi zarari yok ama disaridaki adam forumu okuyunca bunlarin cogu kotu niyetli yaklasimi cok yanlis ve sebep gosterilemez. Bu sebeple forumlarin kapatilmasi yanlis olur.
Bu mantikli . Forumda 500 mesaji olan kisi post kasipta hesabini tehlikeye atmak istemeyecegine gore bu uygulanabilir.
Adam olsa, adam olma niyeti olsa dolandiricilik yapmaz.
Biz nasil Serkan veya bir baskasinin hukuki olarak basinin agrimamasi icin ugrasiyor isek ornek olarak verdiginiz seyleri formda tutmamak icin caba sarfediyorsak tabiki soyledginiz durumdan da haberdariz. Fakat forum ici su kadar kotu ve/veya disaridan forumu izleyenlerin su kadar forumdaki kotu niyetlilerden daha fesat demek yanlis. Bu genellemeyi yapamazssiniz.
Bu forumda paylasilan birsey (eskiden gizlenmis sayfalar coktu) bakiyoruz hemen baska forumda paylasilmis. Simdi biz nasil gecelim bunun onune ? Isin icinde kotu niyet oldumu o bir yolunu bulup yapacagini yapiyor.
Tekrar ediyorum. Evet soylediklerinizde haklisiniz . Bu forumdaki ip uclari , yontemler vs cok kisiye ulastimi bir turlu isini pis kokulu seyini cikariyoruz. buna cozum aramiyormuyuz ariyoruz .Fakat Disaridan izleyenlerden sadece varsayim ile onlarin daha cok zarar getirecegini dusunerek bazi bolumleri misafir izlemesine kapatmak bence yanlis.
Soyledigim gibi sahte telifcilerin cogu bu forumda. Aramizda ve UYELER. Kimilerini izliyoruz (hic tahmin edemeyeceginiz kisiler) kimilerini daha ortaya bile cikaramadik. Bu konuda banlananlar vs onlari saymiyorum bile.
COZUM ONERISI sunmadan yasak getirmek topluluk demokrasisi geregi istediginiz ANKET onerisi ile bagdasmiyor.