Yeter Artık Bazı Bölümler Kapatılsın

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
bende bikac sey ekliyim madem;
konu basliklarina smiley yazilmasin
anasayfada geyik konulari cikmasin
ozgun konusunda daha aktif olalim

Bu kadar değerli bir forumda ve bilginin değersizleştiği birçok kişinin hatta çocuğun bu bilgileri edinip art niyet kullandığı zamanda forumda açık olmaması gereken yerleri görmesi hiç hoş değil. Yeni bir bilgi paylaşılıyor ve ne hikmetse hemen önlemler alınıyor yeni bir taktik yazılıyor 8-10 yaşında ki çocuk gelip bunu kötüye kullanıyor. Tamam o da kazansın ama olmuyor kötüye kullanıyor. Bu yüzden forumda en azından 3-4 bölüm ziyaretçilere kapatılmalı. YouTube'nin bir çok yöneticisi bile burayı takip ediyordur eminim. 8 yaşında olanlardan telif yemekten bıktık, her bulduğumuz ve burada paylaşılan önlem, taktik gibi bilgilerin suistimal edilmesinden bıktık. Yönetimden 2 ay önce haklısınız kapatacağız mesajı gelmişti hala tek 1 düzenleme yok. Forumda 4 admin var ilgilenen yok. 1 sinin işi var 2 sinin işi var diğer yöneticilere ne oluyor. Yapmıyorlarsa alın yetkilerini. Düzenlemeleri artık sağlayın. Bilgiyi almak biraz zorlaşsın ki kıymeti bilinsin aksi halde burada olanlar bile teşekkür etmeden çıkıp gidiyor.

Güzel bir konuya değinmissin üstad ama şunu söylemek istiuorum bende bu konu aracılığı ile,Zaten forumda 3-4 aydır Youtube Kazanç artırma yolları ve Önemli taktik bilgilerin paylaşıldıgı forumlar gizlideydi.Ancak forum kullanmasını bilmedigi için çoğu arkadaş taktik dahi paylaşsa gidip Soru ve Sorunlara,Youtube Ve Ben bölümlerine açıyordu.

Bu vesile ile bende önemli kategorileri gizledim,Misafirler bütün forumları görebiliyor,konuları görebiliyor ama konu içeriklerini göremiyor artık.

Bilgilerin dışarı sızdırılmasından bahsetmiş çogu arkadaşlarımız.Bunu engelleyemeyiz asla ki zaten engellemeye gerek de yok.Burda Youtube forum sahibi arkadaşlara iş düşmekde.Onlarda burdaki konuları alıp açabilirler kendi forumlarında bu tür paylaşımlarda sorun yok bizim açımızdan ancak onlarında forumda özel kategorilerde bu paylaşımları yapması gerekir ve Üyelikleri davet yada benzeri şekilde alarak yapabilirler.

Gereken yapıldı arkadaşlar şimdilik.Teşekkürler güzel öneri ve düşünceleriniz için.

Zor olan misafirlere kapatmak degil. Bu islem 1 dakikadan fazla surmez. Benim anlatmaya calistigim sey forumdaki herkes COK iyi niyetli de , forumdaki kotu niyetliler(Daha basini disari cikarmayanlar) tum konulari okuyup bilgileri alabilecekken , gercekten iyi niyetli , birseyler ogrenmek isteyen hatta ogretmek isteyen FAKAT konulari okuyamayan /ileri giderek uye alimini surekli kaparsak uye olamayan kisiler ne yapacak ????

Siz buna bir cozum bulun saglikli yukaridaki istediginiz seyi yapmak zor degil.

Forumdakilerin %100'u kendini bu ise adamis iyilik melekleri , kimseyi zarari yok ama disaridaki adam forumu okuyunca bunlarin cogu kotu niyetli yaklasimi cok yanlis ve sebep gosterilemez. Bu sebeple forumlarin kapatilmasi yanlis olur.

Bu mantikli . Forumda 500 mesaji olan kisi post kasipta hesabini tehlikeye atmak istemeyecegine gore bu uygulanabilir.

Adam olsa, adam olma niyeti olsa dolandiricilik yapmaz.

Biz nasil Serkan veya bir baskasinin hukuki olarak basinin agrimamasi icin ugrasiyor isek ornek olarak verdiginiz seyleri formda tutmamak icin caba sarfediyorsak tabiki soyledginiz durumdan da haberdariz. Fakat forum ici su kadar kotu ve/veya disaridan forumu izleyenlerin su kadar forumdaki kotu niyetlilerden daha fesat demek yanlis. Bu genellemeyi yapamazssiniz.

Bu forumda paylasilan birsey (eskiden gizlenmis sayfalar coktu) bakiyoruz hemen baska forumda paylasilmis. Simdi biz nasil gecelim bunun onune ? Isin icinde kotu niyet oldumu o bir yolunu bulup yapacagini yapiyor.

Tekrar ediyorum. Evet soylediklerinizde haklisiniz . Bu forumdaki ip uclari , yontemler vs cok kisiye ulastimi bir turlu isini pis kokulu seyini cikariyoruz. buna cozum aramiyormuyuz ariyoruz .Fakat Disaridan izleyenlerden sadece varsayim ile onlarin daha cok zarar getirecegini dusunerek bazi bolumleri misafir izlemesine kapatmak bence yanlis.

Soyledigim gibi sahte telifcilerin cogu bu forumda. Aramizda ve UYELER. Kimilerini izliyoruz (hic tahmin edemeyeceginiz kisiler) kimilerini daha ortaya bile cikaramadik. Bu konuda banlananlar vs onlari saymiyorum bile.

COZUM ONERISI sunmadan yasak getirmek topluluk demokrasisi geregi istediginiz ANKET onerisi ile bagdasmiyor.

Güzel bir konuya değinmissin üstad ama şunu söylemek istiuorum bende bu konu aracılığı ile,Zaten forumda 3-4 aydır Youtube Kazanç artırma yolları ve Önemli taktik bilgilerin paylaşıldıgı forumlar gizlideydi.Ancak forum kullanmasını bilmedigi için çoğu arkadaş taktik dahi paylaşsa gidip Soru ve Sorunlara,Youtube Ve Ben bölümlerine açıyordu.

Bu vesile ile bende önemli kategorileri gizledim,Misafirler bütün forumları görebiliyor,konuları görebiliyor ama konu içeriklerini göremiyor artık.

Bilgilerin dışarı sızdırılmasından bahsetmiş çogu arkadaşlarımız.Bunu engelleyemeyiz asla ki zaten engellemeye gerek de yok.Burda Youtube forum sahibi arkadaşlara iş düşmekde.Onlarda burdaki konuları alıp açabilirler kendi forumlarında bu tür paylaşımlarda sorun yok bizim açımızdan ancak onlarında forumda özel kategorilerde bu paylaşımları yapması gerekir ve Üyelikleri davet yada benzeri şekilde alarak yapabilirler.

Gereken yapıldı arkadaşlar şimdilik.Teşekkürler güzel öneri ve düşünceleriniz için.

Foruma tekrar bir başlık açılması ve Taktik strateji gibi konuların burada paylaşılmasını belirtip bu başlığı gizleye bilirsiniz. Sadece öneri :)

Çok doğru söylenmiş ve gereği yapılmış helal. :)

Bazıları o kadar çok alışmış ki kopya içeriğe benim videolarını nereden buluyorsun diyor kendim hazırlıyorum deyince bende yedim tarzı şeyler söylüyorlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri