Yeter Artık Bazı Bölümler Kapatılsın

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
3 5 ay öncesine ne sahte flagcılar vardı nede böyle bir derdimiz şimdi baş gelemiyoruz.
kesinlikle katılıyorum

İnşallah imzalarımızda özgün kanallarımızı paylaşabileceğimiz bir foruma sahip olabiliriz. :)

tc no ve cep no gelsin fakat onlarinda gerçekliigi önce bi denetlensin her tc no yazan üye olamasın

bencede forum kendisine yeter dış dünyaya kapatılsın konuların hiçbiri gözükmesin ziyaretçilere üye alımıda kapanmalı :)

Bu kadar değerli bir forumda ve bilginin değersizleştiği birçok kişinin hatta çocuğun bu bilgileri edinip art niyet kullandığı zamanda forumda açık olmaması gereken yerleri görmesi hiç hoş değil. Yeni bir bilgi paylaşılıyor ve ne hikmetse hemen önlemler alınıyor yeni bir taktik yazılıyor 8-10 yaşında ki çocuk gelip bunu kötüye kullanıyor. Tamam o da kazansın ama olmuyor kötüye kullanıyor. Bu yüzden forumda en azından 3-4 bölüm ziyaretçilere kapatılmalı. YouTube'nin bir çok yöneticisi bile burayı takip ediyordur eminim. 8 yaşında olanlardan telif yemekten bıktık, her bulduğumuz ve burada paylaşılan önlem, taktik gibi bilgilerin suistimal edilmesinden bıktık. Yönetimden 2 ay önce haklısınız kapatacağız mesajı gelmişti hala tek 1 düzenleme yok. Forumda 4 admin var ilgilenen yok. 1 sinin işi var 2 sinin işi var diğer yöneticilere ne oluyor. Yapmıyorlarsa alın yetkilerini. Düzenlemeleri artık sağlayın. Bilgiyi almak biraz zorlaşsın ki kıymeti bilinsin aksi halde burada olanlar bile teşekkür etmeden çıkıp gidiyor.

Forumda uye olanlarin icinden kotu niyetli kimselerin cikmayacagini bana garanti edebilir misiniz ?

Zira sunu belirteyim . Youtube Tr icinde sahte telif atanlarin emin ol en %70'i bu forumdan ...

Forumda uye olanlarin icinden kotu niyetli kimselerin cikmayacagini bana garanti edebilir misiniz ?

Allah aşkına şu yazdığınız şeye bakar mısınız? 10 tane art niyetli varsa forumda 10000 lerce kişi giriyor foruma bunları analiz etmek nerede. Ben art niyetli kişileri kökten temizlenmesi için öneride bulunmadım. Bu durumu belki de %90 oranında aşağı indirebileceğiniz bir öneri sundum.

Zira sunu belirteyim . Youtube Tr icinde sahte telif atanlarin emin ol en %70'i bu forumdan ...

En azindan bi sekilde banlanip geri gelemezler tekrar. Suanki durumda banlanan adam bi sekilde tekrar hesap aliyor. Ornegin Hamit Uckardes'i ben r10da dolandiricilik yapti diye banlattim. Adam baska nickle uye oldu burda birini dolandirdi yine banlandi, ardindan tekrar geldi yine banlandi. Suan yine aramizdadir mutlaka. O yuzden kesinlikle bi tc kimlik no sistemi falan gelmesi gerekiyor.

Size tamamen katılıyorum. Ama ben TC kimlik olayına pek güvenmiyorum.

Bana kalırsa TC kimlik no'da bir çözüm değil. Banlanan kişi annesinin, babasının, ablasının, yada kardeşinin yada sevgilisinin ne biliyim işte birinin TC kimliği ile bir şekilde geri gelecek ve yeni üyelik alacak. Bu kadar şeye kafa yotup çözüm bulan kişi bir TC kimlik bulmaya mı yoramayacak :) Diğer üye olduğum webmaster sitelerinde çok karşılaşılan birşey.

Sadece fikrimi söyledim. Daha önü kapalı bir yol seçilmeli ancak o nedir diye sorarsanız hiçbir fikrim yok. Bana engellemek biraz imkansız gibi geliyor.

kişinin tc sinin kayıtlı oldugu numarayla uyelik zorunlulugu olbılır belkı yanı kayıt sırasında hem tc no hem telefon o tc ye ayıt olmalı tabı bu sıstem nekadar yapılabılır bılemem zor gıbı goruluyo ama uyelıklerını rıske atamazlar bu sekılde.misafirede kapatılsın bencede bu sekılde gercek uyelıkler acılabılr veya baska bır yontemle

Allah aşkına şu yazdığınız şeye bakar mısınız? 10 tane art niyetli varsa forumda 10000 lerce kişi giriyor foruma bunları analiz etmek nerede. Ben art niyetli kişileri kökten temizlenmesi için öneride bulunmadım. Bu durumu belki de %90 oranında aşağı indirebileceğiniz bir öneri sundum.

Ayni mantigi disaridan forumu okuyanlar icin guduyorsunuz ama. Forumun belli yerlerini kapatin demekle , uye olmadigi halde forumu okuyan kisilerin %90 oraninda art niyetli goruyorsunuz. (Orani siz yazdiniz yukarida)

Hakli oldugunuz yerler var evet ama bakis aciniz bana gore yanlis.

Ben aylardir forumda olup , sadece isteyen hicbirsey vermeyen kisilerin yaninda uyelikleri kapattigimiz icin forumdakilerin en az yarisindan daha cok bilgiye sahip kisilerin uye olamadigini biliyorum.

Tekrar soyluyorum. Youtube Tr deki sahte teliflerin cogu bu forumdaki kisiler tarafindan atiliyor. Kimsenin icini disini bilemiyorsunuz maalesef. Oyle sahte telif atanlar gorduk ki forumdaki yazilarina bakarsiniz BAY/BAYAN melek... Sahte telif atmaz, hatta hep sahte telif yer , sahte telif attigi kanallarin sahipleri forumda konu acar gider birde konu altinda kendilerine demediklerini birakmazlar :)

Kisacasi konu iyi niyet /kotu niyet meselesine geldimi sunu unutmayin. Internet cok iyi bir kamuflaj oluyor. Klavye ise kisinin maskesi durumuna dusuyor.

Umarim anlatabilmisimdir.

Konu evet can SIKICI . Bunlarin hepimiz farkindayiz bir cozumde dusunuyoruz fakat uyelikleri kapatmak, bolumleri gizlemek maalesef bu soruna cozum degil.

Varsa daha can alici bir cozumunuz buyrun soyleyin.

Aynen bende kedisine %100 katılıyorum bugun 15 16 yaşında üyelerin kayıtlarına tanik oldum ilerisini gördüm bir anda şimdi burada diyecek arakdaşlar 1000lerce katagöri var herkes ekem yer ama öyle olmuyor hocam bizim insanımız aç gözlü oldugu için kişi basına ortalamada 100 katagöri düşüyor spamcıalrı hiç konusmuyorum bile onlar 300 400 katagöriye el atmış durumda sonuc söyle cıkıyorki 10 bin türk 1 milyon yabancı youtubere bedel aç gözlü olmasaydı kimsede kendine tek bir kataögir belirleyip ordan ekmek yemeye çalışaydı boyle drumlar yaşanmazdı

Konular üye olmayanlara kapatılsa ne olacak ki? Zaten şuan olanlar (sahte telif,flag vs) içimizdeki hainler tarafından gerçekleştiriliyor.

En azindan bi sekilde banlanip geri gelemezler tekrar. Suanki durumda banlanan adam bi sekilde tekrar hesap aliyor. Ornegin Hamit Uckardes'i ben r10da dolandiricilik yapti diye banlattim. Adam baska nickle uye oldu burda birini dolandirdi yine banlandi, ardindan tekrar geldi yine banlandi. Suan yine aramizdadir mutlaka. O yuzden kesinlikle bi tc kimlik no sistemi falan gelmesi gerekiyor.

Tc kimlik onayini nasil yapacagiz ? Verilen Tc kimlik no sunun uye olacak kisiye ait oldugunu nasil anlayacagiz ????

Adi uzerinde dolandirici bir kere aklina koyduysa yuzlerce Tc kimlik nosu verir farkli yine alir uyelik.

Tc kimlik onayini nasil yapacagiz ? Verilen Tc kimlik no sunun uye olacak kisiye ait oldugunu nasil anlayacagiz ????

Adi uzerinde dolandirici bir kere aklina koyduysa yuzlerce Tc kimlik nosu verir farkli yine alir uyelik.

telefon numarasıyla ilişkilendirilirse olabilir dediğim gibi

tc olayı doğru olmaz, başkası arkadaşı yerine üye olursa bu sefer dolandırıcılıktan arkadaşının başı yanar saçma şeyler olur..

Bu forum için telefon onayı mı? :D Hocam herkes telefon onaylama işlerini ne kadar kolay yapabiliyor forumda görmüyor musunuz :)

T.C. Kimlik numarası onayı
İsim Soyisim
T.C. Kimlik numarasına(İsim Soyisime) kayıtlı telefon
İkametkah kağıdı
1 adette yaşadığı yerde resmi
Sitenin vereceği telefon numaralarına da ytpara.com'a kayıt olması ile ilgili mesaj yollayacak.

Bir kişi bunları verdikten sonra dolandırıcıklık yapmaz yapsa da 2. de şansı olmaz diye düşünüyorum ne dersin mübarek olsa mı bu sistem?

koskoca google spamcılarla, sahte telifcilerle bas edemiyor
forum yönetimi nasıl başedecek.

T.C. Kimlik numarası onayı
İsim Soyisim
T.C. Kimlik numarasına(İsim Soyisime) kayıtlı telefon
İkametkah kağıdı
1 adette yaşadığı yerde resmi
Sitenin vereceği telefon numaralarına da ytpara.com'a kayıt olması ile ilgili mesaj yollayacak.

Bir kişi bunları verdikten sonra dolandırıcıklık yapmaz yapsa da 2. de şansı olmaz diye düşünüyorum ne dersin mübarek olsa mı bu sistem?

Hocam mualefet olarak algılamayın ama. Bu saydığınız evrakları anneniz,babanız,ablanız,abiniz,kardeşiniz o da olmadı kuzeniniz falan için bulmak zor mu? Bence değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri