Yeter artık! bende zengin olmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu eklemeden edemeyeceğim. Her zaman şöyle dua ederim. Rabbim beni Senden başkasına muhtaç etme!

Beterin beteri var Allah saklasın ama arkadaşa da bu kadar yüklenmeyin. Tamam biz tevekkül ederiz eli ekmek tutan insanlarız ama ailenize de şükredin oturun oturduğunuz yerde mi diyorsunuz? Sorumluluk sahibi olunca işler daha da zorlaşıyor. Belki de arkadaşın demek istediği durum bundan ibaret.

Kardeşim yazdıklarına aynen katılıyorum ama şu hastane olayınca yanlışın var sen sanırım 10sene öncesinde kalmışsın evet o dediklerin 10sene önce yasanıyordu ama artık sistem değişti gittigin gün hastanede muayeneni Tomografi veya Mr artık ne olacaksan aynı gün yapıyorlar.Burada parti mevcusuna girmeye gerek yok ama 10senede yapılanlarda görmezden gelinemez.

Demek ki şehire göre değişiyor tedavi günleri. Bahsettiğim olay daha çok yeni ve Mersin gibi bir şehir!!! Diyelim bahsettiğin gibi hizmet Ankara'da. Burdan oraya gitmek bile parayla!!!

Halk içinde muteber bir nesne yok Devlet gibi,
Olmaya Devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

Önce şunu bi kavrayın, gerisi gelir.

Kardeşim yazdıklarına aynen katılıyorum ama şu hastane olayınca yanlışın var sen sanırım 10sene öncesinde kalmışsın evet o dediklerin 10sene önce yasanıyordu ama artık sistem değişti gittigin gün hastanede muayeneni Tomografi veya Mr artık ne olacaksan aynı gün yapıyorlar.Burada parti mevcusuna girmeye gerek yok ama 10senede yapılanlarda görmezden gelinemez.

Aynı gün mü? Devlet hastahanesi Mr için en erken 2 ay sonraya gün verir mi? Veriyor.

Edit: İstanbul

mesala ben çok zenginim 1 tane bmw x6, 1 tane 525d 1 tanede 4x4 jeep var ama sor bakayım bi mutlumuyum ? evet mutluyum :DD

Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarf ediyorsun?

Sizi anlıyorum hocam..Azda olsa bazı arkadaşların yaptığı yorumlar umarım yol gösterici olur.Allah yardımcınız olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

müdür başkası için çalışmak koyuyor demişsin sonra bir proje yok mu 5-10 sene çalışalım demişsin burada kendinle çelişmiyor musun? kolay para diye bir şey yok, hedefim yazılım mühendisliğiydi olmadı bıraktım 1 senedir hiçbir şey yapmadım baktım olmayacak yazılım öğrenmeye başladım. henüz ne kazancım var ne projem var daha öğrenemedim bile doğru dürüst 1,5 ayda öğrenilse zaten herkes yazılımcı olurdu.

kafanda bir şeyleri oturtacaksın, ben bunu bunu başaracağım diyeceksin ancak öyle zengin olursun. zengin olmasan bile rahat yaşarsın. kimsenin isteyip de başaramayacağı şey yok.

ben senden biraz daha geriden geliyorum ben hala daha neden yaşadımı tam olarak idrak edemedim allah kolaylık versin :(

insanlar fotoğrafta mutlu, gerçekte değiller.Beni de herkes mutlu zannediyor,tamam spam zamanında güzel paralar kaldırdık ama bu bütün dertlerimin bittiği anlamına gelmiyor.mutsuzum ama herkes güllük gülistanlık zannediyor.

Huzur islamda parayla pulla huzurlu olamazsın huzurun kaçar sonra sonuç hüsran ve ahirette cehennem azabı çekmek, sonuç bu olur

herkes zengin olsaydı aslında kimse zengin olamazdı devalüasyon olurdu cebimizdeki paranın değeri kalmazdı, birde böyle düşün. Bazıları zengin olacak bazıları fakir dünyanın kuralı bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri