Yeter Artık Delirttiniz

Bedirhan Yılmaz

Kayıtlı Üye
Herkeze Selamın Aleyküm , Herkeze Bol Kazançlar Diyecem Ama Diyemiyecegim. Ya Arkadaslar Bence Yeter 2 Gün Attıgım İlk Kazancımdan Sonra Bir Kaç Arkadaş Yardım İstedi Tamam Edeyim Dedim Ekledim Konuştum Gerekli Bilgileri Arkadaşa söyledim Bu Şekil 1 Hafta Çalış Sonra 2.Aşamaya Geçersin Dedim Tamam Dedi Ve Büyük Bir Şevkle Başladı İşe.Neyse Aradan 2 Gün Geçti Aynı Arkadaşa Durumlar Nasıl Gidiyo Dedim Dediklerimi Yapmaya Başladın Demi Dedim Arkadaş Tuttu Yeni Bi Taktik Buldum Dedi.Sinirlendim Arkadaşlar Bir İşi Denemeden 2.Bir İşe Geçiyosunuz Her Taktikte Para Vardır İllaki Ama Birazcık Uğraşmanız Lazım O Taktik Üstünde . Fakat Adam Bi Taktiğe Başlıyo Ne Güzel Gidiyo Aradan 1-2 Gün Geçiyo Forumda Biri Bi Konu Açıyo İşte Çok Kazandım, Güzel Taktik , Yüksek TBM li Taktik Vs. Vs. Adam Bu Sefer Elindeki İşi Bırakıyo Ve Hemen O Taktiğe Yöneliyo Bu Süre Zarfında Hem Süre Kaybı oluyo Hemde Belki İlk Uğraştıgı Taktikten Güzel Para Alacakken Elinin Tersiyle İtiyor. Lütfen Rica Ediyorum Böyle Yaparsanız Kazancınız Felan Olmaz .... Şimdi Kafanıza Yatan Bi Taktik Bulun Ve O Taktiği Üzerinde En Az 1 Hafta Bi Çalışın.....

Herkeze Bol Bol Kazançlar...

Herkeze Selamın Aleyküm , Herkeze Bol Kazançlar Diyecem Ama Diyemiyecegim. Ya Arkadaslar Bence Yeter 2 Gün Attıgım İlk Kazancımdan Sonra Bir Kaç Arkadaş Yardım İstedi Tamam Edeyim Dedim Ekledim Konuştum Gerekli Bilgileri Arkadaşa söyledim Bu Şekil 1 Hafta Çalış Sonra 2.Aşamaya Geçersin Dedim Tamam Dedi Ve Büyük Bir Şevkle Başladı İşe.Neyse Aradan 2 Gün Geçti Aynı Arkadaşa Durumlar Nasıl Gidiyo Dedim Dediklerimi Yapmaya Başladın Demi Dedim Arkadaş Tuttu Yeni Bi Taktik Buldum Dedi.Sinirlendim Arkadaşlar Bir İşi Denemeden 2.Bir İşe Geçiyosunuz Her Taktikte Para Vardır İllaki Ama Birazcık Uğraşmanız Lazım O Taktik Üstünde . Fakat Adam Bi Taktiğe Başlıyo Ne Güzel Gidiyo Aradan 1-2 Gün Geçiyo Forumda Biri Bi Konu Açıyo İşte Çok Kazandım, Güzel Taktik , Yüksek TBM li Taktik Vs. Vs. Adam Bu Sefer Elindeki İşi Bırakıyo Ve Hemen O Taktiğe Yöneliyo Bu Süre Zarfında Hem Süre Kaybı oluyo Hemde Belki İlk Uğraştıgı Taktikten Güzel Para Alacakken Elinin Tersiyle İtiyor. Lütfen Rica Ediyorum Böyle Yaparsanız Kazancınız Felan Olmaz .... Şimdi Kafanıza Yatan Bi Taktik Bulun Ve O Taktiği Üzerinde En Az 1 Hafta Bi Çalışın.....

Herkeze Bol Bol Kazançlar...
dan sonrasını gülerek okudum kendinle celişmişsin:)

insanlar hemen cok para kazanmak istiyor bu bizim degi onların sorunu.

bizler gelen isteklere elimizden geleni yaparız gerisi onlara kalmış.

maymun-istahli-insanlar.jpg

Maymun iştahlı olduklarından olabilir...

:))))))

---------- Mesaj saat 15:59:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:53 civarında gönderildi. ----------

Katılıyorum kardeşim, kararlılık ve istikrar bu işin ana temel maddesidir, para kazanmak isteyen kişi gerçekten istikrarlı ve kararlı olmalı

Arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın sıkıntı yapma bu kadar:)

Çok Şükür Taktiğimi Buldum Günlük Minimum 40$'ımı alıyorum ama başkaları neden kazanmasın :S

evet bir işte sabır ve devamlılık çok önemli.ama biz tezcanlı bir milletiz. hemen olsun, gelsin paralar diyoruz.

Arkadaşım sen bilirsin yardım isteyene edilir eyvallah ama böyle senden dinleyip dinleyip 2 gün sonra sallamazlık yaparsa onun bileceği işler kolay gelsin.

Arkadaşım sen bilirsin yardım isteyene edilir eyvallah ama böyle senden dinleyip dinleyip 2 gün sonra sallamazlık yaparsa onun bileceği işler kolay gelsin.

Bana Soruyolar Bende Bir Müddet Sonra Para Kazanabilecekleri Bilgileri Söylüyorum Kendileri Bilir.Daha Fazlası Elimden Gelmez...

Aslinda bedirhanin bu sitemi hakli.Benimde basiam cok geliyordu.
Bir arkadasa sunu sunu yap diyordum su zama naraliginda,zaman gectikden sonra gorustugumde hic alakasi olmayan farkli isle ugrasip oldugu yerde sayiyordu.Sonra sil bastan geri ayn iseyleri yapmaya calisiyordu.Halbuki bilen birisi varsa bu iste dedikleri yapilsa illaki bosa soylenmiyordur o ve bir hedef vardir amac vardir ki onlar anlatiliyordur.

Dert ortagiyiz sanirim Bedirhan :)

Aslinda bedirhanin bu sitemi hakli.Benimde basiam cok geliyordu.
Bir arkadasa sunu sunu yap diyordum su zama naraliginda,zaman gectikden sonra gorustugumde hic alakasi olmayan farkli isle ugrasip oldugu yerde sayiyordu.Sonra sil bastan geri ayn iseyleri yapmaya calisiyordu.Halbuki bilen birisi varsa bu iste dedikleri yapilsa illaki bosa soylenmiyordur o ve bir hedef vardir amac vardir ki onlar anlatiliyordur.

Dert ortagiyiz sanirim Bedirhan :)

Valla Abi Bu İlk İrtibatımız Olucak Ama Adamlar Anlamıyo Benim günlük kazancım gayet güzel Ama Adam Hoppp Diye Günde 10 20 30 dolar kazanmayı Planlıyo Ama Bu aradada bi tane taktiğe değil en az 5 -6 taktiğe uğraşıyo :D

Valla Abi Bu İlk İrtibatımız Olucak Ama Adamlar Anlamıyo Benim günlük kazancım gayet güzel Ama Adam Hoppp Diye Günde 10 20 30 dolar kazanmayı Planlıyo Ama Bu aradada bi tane taktiğe değil en az 5 -6 taktiğe uğraşıyo :D

Aynen dusuncelerimi aklimdakileri yazdin gene.10 lira kaznamadan direk 50 lira kaznamayi istiyorlar ve bu sebebden zaten basaraili olamiyorlar.Bu iste kazanc ilk gun baslar 0.10 kurus ile her gun sen emek verdikce calistikca artarak devam eder.1 ay -45 gun sonra bakmisinki gunlugun 10-20 dolar arasi gidiyor ve yukseliyor.Sabir cok onemli sabir cokda dile getiyorum bu konuyu ama insallah butun arkadaslar bu iste bilincli ve duzgun bir sekilde azdan coga dogru kazanarak gitmeyi bilecekler.

Aynen dusuncelerimi aklimdakileri yazdin gene.10 lira kaznamadan direk 50 lira kaznamayi istiyorlar ve bu sebebden zaten basaraili olamiyorlar.Bu iste kazanc ilk gun baslar 0.10 kurus ile her gun sen emek verdikce calistikca artarak devam eder.1 ay -45 gun sonra bakmisinki gunlugun 10-20 dolar arasi gidiyor ve yukseliyor.Sabir cok onemli sabir cokda dile getiyorum bu konuyu ama insallah butun arkadaslar bu iste bilincli ve duzgun bir sekilde azdan coga dogru kazanarak gitmeyi bilecekler.

Valla Üstad İlk Başladıgımda TBM:0,01 - 0,02 lerde dolanıyodu ama 2 gün önce ilk kazanclarımı attım görmüşünüzdür belkide . He Bende sabır ettım 1 ay 1 buçuk ay 0,01 tbm ile yürüdüm yürüdüm yolda sonra noldu bir kaç araştırma sonucu 0,96 kadar yükseldi TBM Allaha Şükür Kazanıyorum Allah Herkeze Versin. Ama Öncelikle Uğraş Gösterene ...

Bu resim baya açıklayıcı olmuş haha :D :D

Bi yoldan 2 arabadan fazlası gitmez yol tıkandıkça geride kalırsınız arkadaşlar, Size gösterilen örnekler ile kendinize bi yol çizemiyorsanız saptığınız başka yollarda çıkmazla karşılaştınızmı isyan edip para kazanamıyorum falan demeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri