Herkeze Selamın Aleyküm , Herkeze Bol Kazançlar Diyecem Ama Diyemiyecegim. Ya Arkadaslar Bence Yeter 2 Gün Attıgım İlk Kazancımdan Sonra Bir Kaç Arkadaş Yardım İstedi Tamam Edeyim Dedim Ekledim Konuştum Gerekli Bilgileri Arkadaşa söyledim Bu Şekil 1 Hafta Çalış Sonra 2.Aşamaya Geçersin Dedim Tamam Dedi Ve Büyük Bir Şevkle Başladı İşe.Neyse Aradan 2 Gün Geçti Aynı Arkadaşa Durumlar Nasıl Gidiyo Dedim Dediklerimi Yapmaya Başladın Demi Dedim Arkadaş Tuttu Yeni Bi Taktik Buldum Dedi.Sinirlendim Arkadaşlar Bir İşi Denemeden 2.Bir İşe Geçiyosunuz Her Taktikte Para Vardır İllaki Ama Birazcık Uğraşmanız Lazım O Taktik Üstünde . Fakat Adam Bi Taktiğe Başlıyo Ne Güzel Gidiyo Aradan 1-2 Gün Geçiyo Forumda Biri Bi Konu Açıyo İşte Çok Kazandım, Güzel Taktik , Yüksek TBM li Taktik Vs. Vs. Adam Bu Sefer Elindeki İşi Bırakıyo Ve Hemen O Taktiğe Yöneliyo Bu Süre Zarfında Hem Süre Kaybı oluyo Hemde Belki İlk Uğraştıgı Taktikten Güzel Para Alacakken Elinin Tersiyle İtiyor. Lütfen Rica Ediyorum Böyle Yaparsanız Kazancınız Felan Olmaz .... Şimdi Kafanıza Yatan Bi Taktik Bulun Ve O Taktiği Üzerinde En Az 1 Hafta Bi Çalışın.....
Herkeze Bol Bol Kazançlar...
Herkeze Bol Bol Kazançlar...