Yetimhaneye Yardım Hakkında

Mesaj isteyen arkadaşlar mesaj attım.
Ayrıca konunun en altına eksikleri de yazdım arkadaşlar.

Daha da devamı gelir umarım, ben de bişeyler kazanmaya başladığım zaman ufakta olsa bir öğrencinin okul masraflarını vs. karşılama düşüncesindeyim uzun zamandır...

Geçmişe dönüp bakıyorum da ben onların yaşların da olsaydım oyun oynamak yerine kitaplar okur, başımı dersten kaldırmazdım. Ama çocuk işte geleceği görecek ön görüsü olmuyor.

Geçmişe dönüp bakıyorum da ben onların yaşların da olsaydım oyun oynamak yerine kitaplar okur, başımı dersten kaldırmazdım. Ama çocuk işte geleceği görecek ön görüsü olmuyor.

Geleceği bilsek zaten hocam daha iyi adımlar atarak devam ederiz.
Oyun CD'si aklımda bile yoktu.
Müdüre hanım ile özel görüştüm kendisi sadece yaz aylarında PS3 oynayabilirler dedi. Bu sebepten dolayı okullar da tatil diye zaman öldürmek için onlara çok iyi gelecektir.

Ve 50 çocuk bir yerde kalmıyor. 10'arlı gruplar da ayrı evler de kalıyorlar.
Yani toplamda 5 ev var. Her evde 1 PS3 var.

peki bizim niye haberimiz yoktu :/ bir daha ne zaman gidecekseniz
özelden iletişim kurabilir misiniz

Valla yemek konusu özeldi evet. Yani tamamen şahsi olarak yaptım.
Ben eksik listesini akıl edemedim gidip görüştüğüm de eksik listesini de aldım.
Alabileceklerimi alırım diye. Daha sonra foruma zaten konu açtım konuyu gören arkadaşlardan 1 kaç kişi sağolsun Allah razı olsun onlardan yardımcı oldular bende kattım üstüne bir şeyler.

Eksiklerin çoğunu da öyle aldık. Sadece konuda yazanları alamadık.

Valla yemek konusu özeldi evet. Yani tamamen şahsi olarak yaptım.
Ben eksik listesini akıl edemedim gidip görüştüğüm de eksik listesini de aldım.
Alabileceklerimi alırım diye. Daha sonra foruma zaten konu açtım konuyu gören arkadaşlardan 1 kaç kişi sağolsun Allah razı olsun onlardan yardımcı oldular bende kattım üstüne bir şeyler.

özelden paypal adresini yazarmısın ? ve eğer tekrardan uğrayacaksan uğramadan bi kaç gün öncede bildirirsen sevinirim.

Kaan kardeşimizi bu duyarlılığından ötürü tebrik ederim. [MENTION=10198]Kaanbulut[/MENTION] ne eksik kaldı?Pm atarsan ben de yardımcı olmak isterim

Hocam eksiklerin tahmini fiyatlarını pm ile yollar mısınız?

Allah sizden razı olsun

Mesaj attım hocam.. Allah sizden de razı olsun hocam sağolun.

özelden paypal adresini yazarmısın ? ve eğer tekrardan uğrayacaksan uğramadan bi kaç gün öncede bildirirsen sevinirim.

Mesaj attım bilgi verdim.

Arkadaşlar şuanda ödeme için bir şey diyemiyorum.
Buradan da bilgi vereyim tekrar. Toplamda 7 kişi bilgi istedi hepinizden tekrar Allah razı olsun. Ben fiyat araştırması yapacağım toplamda tutar neyse onu söylerim sizlere..

Valla yemek konusu özeldi evet. Yani tamamen şahsi olarak yaptım...

Hocam keşke bizde gelebilseydik !
şu açıdan söylüyorum bi kartalda yetimhane yok :) bizde alışsaydık "ne yapalıbilire" veya "elimizden gelen" bunu kendi gruplarımızla da halledebiliri düşüncesindeyim her ayki kazancımızın cüz'i bir kısmını böyle bir şeye verirsek süper olur diye düşünüyorum..

yani şimdi tek başına yapmak stesem elbet yapılır ama sen gidip görmüşsün hayırlı bir organizasyon olmuş ve bizde bu işlem adımları ve kontaklarda olabilseydik bu güzel organazisyon sizle sınırlı kalmazdı :)

Hocam keşke bizde gelebilseydik !
şu açıdan söylüyorum bi kartalda yetimhane yok :) bizde alışsaydık "ne yapalıbilire" veya "elimizden gelen" bunu kendi gruplarımızla da halledebiliri düşüncesindeyim her ayki kazancımızın cüz'i bir kısmını böyle bir şeye verirsek süper olur diye düşünüyorum..

yani şimdi tek başına yapmak stesem elbet yapılır ama sen gidip görmüşsün hayırlı bir organizasyon olmuş ve bizde bu işlem kontaklarda olabilseydik bu güzel sizle sınırlı kalmazdı :)

Şimdi benim şahsi olarak niyetim vardı. O açıdan kimseyi karıştırmak istemedim kahvaltı konusuna o yüzden tek yaptım.

Tabi bundan sonra ki organizasyonları da hep birlikte yapabiliriz.. Benim için sorun değil yani. Yapılması gereken işlemleri söyleyeyim ben yine de. Sizinde bilginiz olsun.

Yetimhane müdürü ile görüşüyorsunuz. Yapmak istediğiniz organizeyi teklif ediyorsunuz eğer ki kurallarına uyuyorsa zaten direk kabul ediyor. Uymuyorsa size en yakın teklifi sunuyor. Ben kahvaltı vermeyi teklif ettim direk kabul etti müdüre hanım.

Daha sonra kahvaltı veren şirketler ile görüştüm 14 - 15 çeşit kahvaltı veren firmalar ile anlaştım. Sabah kahvaltı da sucuğu onlar getirdi abimle birlikte mangal yaptık öyle servis ettik.

Tabi şirkette 1 bayan arkadaş verdi bize oda yardımcı oldu. El birliği ile üstesinden geldik. Yani yardım konusu pek sıkıntı olmuyor direk gidip müdür ile görüşüp her şeyi kararlaştıra biliyorsunuz.

Şimdi benim şahsi olarak niyetim vardı. O açıdan kimseyi karıştırmak istemedim kahvaltı konusuna o yüzden tek yaptım.

Tabi bundan sonra ki organizasyonları da hep birlikte yapabiliriz.. Benim için sorun değil yani.
O zaman hocam şöyle bir durum var. ilk organizyonunu bana bildiriyorsun elimden geldiği kadar bende bulunmak istiyorum :)
aklınızda bulunsun

Hocam üç beş katkıda bulunalim. PM lütfen . keşke durum olsa çocukları gezmeye gotursek.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri