Kaanbulut
Yasaklanmış
Aferin kardesim , gercekten seni tebrik ediyorum , yapilabilecek en guzel yere yardimini yapmissin , bahsettigin diger 2 eksik nedir , ozel mesaj atarmisin.
Teşekkürler tabi mesaj attım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aferin kardesim , gercekten seni tebrik ediyorum , yapilabilecek en guzel yere yardimini yapmissin , bahsettigin diger 2 eksik nedir , ozel mesaj atarmisin.
Geçmişe dönüp bakıyorum da ben onların yaşların da olsaydım oyun oynamak yerine kitaplar okur, başımı dersten kaldırmazdım. Ama çocuk işte geleceği görecek ön görüsü olmuyor.
peki bizim niye haberimiz yoktu :/ bir daha ne zaman gidecekseniz
özelden iletişim kurabilir misiniz
Valla yemek konusu özeldi evet. Yani tamamen şahsi olarak yaptım.
Ben eksik listesini akıl edemedim gidip görüştüğüm de eksik listesini de aldım.
Alabileceklerimi alırım diye. Daha sonra foruma zaten konu açtım konuyu gören arkadaşlardan 1 kaç kişi sağolsun Allah razı olsun onlardan yardımcı oldular bende kattım üstüne bir şeyler.
Eksiklerin çoğunu da öyle aldık. Sadece konuda yazanları alamadık.
Hocam eksiklerin tahmini fiyatlarını pm ile yollar mısınız?
Allah sizden razı olsun
özelden paypal adresini yazarmısın ? ve eğer tekrardan uğrayacaksan uğramadan bi kaç gün öncede bildirirsen sevinirim.
Valla yemek konusu özeldi evet. Yani tamamen şahsi olarak yaptım...
Eksiklerin çoğunu da öyle aldık. Sadece konuda yazanları alamadık.
Hocam keşke bizde gelebilseydik !
şu açıdan söylüyorum bi kartalda yetimhane yokbizde alışsaydık "ne yapalıbilire" veya "elimizden gelen" bunu kendi gruplarımızla da halledebiliri düşüncesindeyim her ayki kazancımızın cüz'i bir kısmını böyle bir şeye verirsek süper olur diye düşünüyorum..
yani şimdi tek başına yapmak stesem elbet yapılır ama sen gidip görmüşsün hayırlı bir organizasyon olmuş ve bizde bu işlem kontaklarda olabilseydik bu güzel sizle sınırlı kalmazdı![]()
O zaman hocam şöyle bir durum var. ilk organizyonunu bana bildiriyorsun elimden geldiği kadar bende bulunmak istiyorumŞimdi benim şahsi olarak niyetim vardı. O açıdan kimseyi karıştırmak istemedim kahvaltı konusuna o yüzden tek yaptım.
Tabi bundan sonra ki organizasyonları da hep birlikte yapabiliriz.. Benim için sorun değil yani.
Hocam üç beş katkıda bulunalim. PM lütfen . keşke durum olsa çocukları gezmeye gotursek.
mobil mesaj
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.