Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öyle mi , söylediğin iyi oldu eleman da prim yapmaya çalışıyor facebook'da bi bozayım![]()
tövbe tövbee gelmiş bana iş diyorAllah razı olsun cümlemizden hepimize başarılar banada sınav günü zin vermedeliler sınavdan çıktığım gibi iş ama kolay kolay hafta sonu izin vermeyen mekan bugün izin verdi sınav öncesi bir dinlenmiş işe stres atmış olursun dedi müdür hafta sonuna verdi izni sağolsun ama yarın netcez bilmiyom![]()
Herkeze başarılar . Tm den 370+ puan almam lazım yoksa moral , motivasyon açısından çökebilirim![]()
Çok heyecan var
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bi üniversitem var o yüzden çok rahat bir şekilde giriyorum ygsyedebaşarılar hepimize
![]()
tövbe tövbee gelmiş bana iş diyorsen yine iyisin.yarın ygs pazartesi günü vizelerim var.uyumadan istanbuldan kütahyya gidip sonra sabahlayıp hiç uyumadan 2 tane sınava gireceğim birde beni düşün
![]()
Hacım benim yerime Kütahyaya geçebilirsin ama dokuz eylülü bana bırakhakkımızı yiyorsun bu hiç hoş değil![]()
Hacım benim yerime Kütahyaya geçebilirsin ama dokuz eylülü bana bırak![]()
Hedef nere dostum bende 380 istiyorum ygs 5 denlys ye allah kerim bakalım
Öncelik olarak hukuk istiyorum . Istanbul üniv. Kazansak iyide sanmıyorum orasının geliceğini .
Marmara 2. Öğretim olmadı özel tam burslu 400 puana kadar var .
Onlar da olmadı istanbul dışını yazarız Allah Kerim
Senin hedef neresi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.