ben her sınava eğer 10daysa 9a gidecek sorumluluktaysam bu arkadaşta olcaktır.1 milyon kişiden 50 60 kişi çıkar böyle.Çıkmayacak arkadaşım.Bugün sınava kalan yarın işe geç kalır.Sorumsuzsan ceremesini 1 yılınla ödersin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vallahi içim Acıdı Ordaki görevlilerin Allah Belasını versin cocuğu içeri alsalar saten görevli öğretmenler hiç bir şey demez di %100 eminim yazık oldu
https://www.youtube.com/watch?v=QsFnbuqkyro
Bu ülkede hep olan fakir çocuğuna oluyor
valla kimse kusura bakmasında sabahın köründe gelen saatler once orda bekleyen insanlar var.Onlar Enayimide beklıyorlar. kurallar cignensin diye degil herkes ona uysun ve düzen işlesin diye vardır kimse kusura bakmasın yani iyikide almamışlar.Dipnot Zaten bu videodaki arkadaşdanda ne köy olur ne kasaba eğer gercekten calısmıs olsaydı öyle son dakkaya bırakmazdı bu benim görüsüm
O kural ne işe yarıyor peki? Geçen yıl böyle bir kural yokken herhangi bir mağduriyet yaşandı mı? Yaşanmadı. O halde bu kuralın gerekliliği tartışılır. Tartışmaya bile gerek yok kural skandal ötesi. Ayrıca son dakika gelen adamı, 2-3 saat önce gelen adama tercih ederim. 2-3 saat önce gelmek de paranoyadır. Bu da bir tür sorumsuzluktur benim gözümde.
Garantici olmak paranoyaklıksa evet bütün garanticiler paranoyak ozaman insanlar önemsediği olaylarda sıkıntı yaşamamak için önlem alırlar onem alınan her sey paranoyaklık degildir lütfen biraz cahil cahil konuşmayalım
bu kadar da olmaz o kadar para almasını biliyolar adam gibi silgi vermekten acizler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.