YILBAŞI ÇEKİLİŞİ - 1 Kişiye DEDİCATED - 5 Kişiye RENDER VDS - 5 Kişiye UP/DOWN VDS - 1 AY DEĞİL 12 AY ÜCRETSİZ!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oley be kazanmışım :D teşekkürler DEDİCATED VPS mi hangisini kazanmışım :D

@bysasa, @ertunc23, @radko1453, @zetsurin, @ceyksparrow, @burakorkmaz3, @serricatil1, @Muro, @AhmetPolat, @carmeena, @privyet, @lidersu, @ZaferSahin, @solace, @mhmtdrn0, @LegenD-R, @GetReaL, @mikon5, @puama637, @Mehmet4226, @YTCEO, @cengaver16

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Asıl kazananların 2 gün içinde özel mesaj yolu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Geçilmediği takdirde yedek talihli ile iletişşime geçilecektir.

YEdek talihli listesi nedir hocam peki verebiliyomusunuz bilgi?

YEdek talihli listesi nedir hocam peki verebiliyomusunuz bilgi?

İlk konuda tüm liste verilmiştir. Ordan kontrol edebilirsiniz. Video olarakda eklenmiştir.

---------- Spam Engelliyici 03:31 ---------- Önceki Mesaj 03:30 ----------

oley be kazanmışım :D teşekkürler DEDİCATED VPS mi hangisini kazanmışım :D

İlk Konuda detaylar yazmaktadır. Video Olarakda Yayınladım.

https://www.youtube.com/watch?v=A5JggraB3GA

çekiliş keşke yılbaşı gecesi olsaydı :D katılmasam da heyecanı başka olurdu :D gerçi 15 gün daha beklense tüm forum katılırdı heralde :D

İlk konuda tüm liste verilmiştir. Ordan kontrol edebilirsiniz. Video olarakda eklenmiştir.

---------- Spam Engelliyici 03:31 ---------- Önceki Mesaj 03:30 ----------

İlk Konuda detaylar yazmaktadır. Video Olarakda Yayınladım.

https://www.youtube.com/watch?v=A5JggraB3GA

Hocam her çekilişte daha önceki çekilişten kazananların numaralarını çıkarsaydınız iyi olurdu ya da bilmiyorum wmaraci cikariyormu.Ama bu şekilde herkesin şansı %9 oranında azalmış.

Edit : Denedim önceki çekiliş kazananlarını cıkarmıyor wmaracı yani 2. çekilişte 10 kişi ve 3. çekilişte toplamda 20 kişi fazlalık ve bir de balı üyeyi de elklemişsiniz :(

Son düzenleme:
Hocam her çekilişte daha önceki çekilişten kazananların numaralarını çıkarsaydınız iyi olurdu ya da bilmiyorum wmaraci cikariyormu.Ama bu şekilde herkesin şansı %9 oranında azalmış.

Edit : Denedim önceki çekiliş kazananlarını cıkarmıyor wmaracı yani 2. çekilişte 10 kişi ve 3. çekilişte toplamda 20 kişi fazlalık ve bir de balı üyeyi de elklemişsiniz :(

Özellikle çıkartmadım. Sebebide aynı üyenin 3 çekilişide kazanma hakkı olduğu içindir.

Büyük ödülü kazanmışım sabah sabah gözlerimi çok güzel bir haberle açtım Çekilişi düzenleyenden emeği geçenlerden Allah razı olsun beni mutlu ettiler.Milli Piyango çıksa en fazla bu kadar sevinirdim yine :)
Not: Pm yolladım.

Büyük ödülü kazanmışım sabah sabah gözlerimi çok güzel bir haberle açtım Çekilişi düzenleyenden emeği geçenlerden Allah razı olsun beni mutlu ettiler.Milli Piyango çıksa en fazla bu kadar sevinirdim yine :)
Not: Pm yolladım.

Hayirli olsun hocam 1 sene bedava sunucu :) sanslisin;)

Etiketlenince hayret ettim. İlk defa böyle bir çekilişte şanslı kişilerden oluyorum. Teşekkürler.

Saygılarımla

Yılbaşı çekilişi Büyük ödül alınmıştır.Teşekür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri