O pc artık mimlenmistir. 3 ban yediğine görearkadaşlar özgüne geçip sıfırdan bir kanal adsense açacam ama bu pc den 3 tane adsense gitti,yeni açtığımda spam yapmasamda sizce eskileri ile bir bağlantı kurup gümler mi adsense kanallar falan ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O pc artık mimlenmistir. 3 ban yediğine görearkadaşlar özgüne geçip sıfırdan bir kanal adsense açacam ama bu pc den 3 tane adsense gitti,yeni açtığımda spam yapmasamda sizce eskileri ile bir bağlantı kurup gümler mi adsense kanallar falan ?
valla evi taşıdım ip yenilendi
sıfır ip,sıfır isim,sıfır adresle açılan adsense ne olacak bakalım.
bu 3. adsense buda gitti.Bence ip ile alakalı.bu adsense 3 aylıktı ilk ödemeyi geçen ay aldım 7 tane faaln kanal bağlıydı geçmişi temiz yalnız bir kanalı diğer 2 adsense banlandıktan sonra bu pc den bu ay giriş yaptım ve buda bu ay gitti o kanal yüzünden gittiğini düşünüyorum.Bence sıfırdan başlanacaksa o bilgisayarda ipden kesinlikle eskiye dair hiç bir kanala giriş yapılmamalı sıfırdan ilk defa bir kanal ilk defa bir adsenseye başlıcak gibi.
Hocam yapacagin su al bi tablet ce data kart 3g al adsense baskadğ adina ac banka falan kendi adina olsun sorun olmaz
Birilerinden adsense satın almadığınız sürece.
Aynı zamanda adsensenizi kendi internetiniz dışından başka bir yerden kontrolunü (takibini) sağlamadığınız sürece kapanmayacak iddalıyım.
Tabi şunlarda önemli:
Vps serverlarda çalışıyorsanız onlarında iplerini tazeleyin.
Aynı zamanda videoyap botu gibi botlar kullanıyorsanız yeni hesap almanız sağlıklı olacaktır.
türkiye'de ödeme alıyorsun ama yurt dışın da kanal basıyorsun. böyle bir yöntemle çalışmaya devam edilirse her şekilde gidecektir hesaplar
Senin deyimiyle Tr nin %90 ni ban.. Bence saçma ve yanlis bi tez..Alakası yok kardeş bilmeden konuşma
Telif diyorum başkada birşey demiyorum.. Sadece oturun düşünün neden telif için bildirim maili gelmiyor ?
Senin deyimiyle Tr nin %90 ni ban.. Bence saçma ve yanlis bi tez..
Adsense Banlarının spam ,multi ,pc veya ip ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Herkez cok iyi bilir ki google ekibi spamdan cok botları sevmez.
Allaha şükür bu ara yükleme botları bu durumdan kurtardı kendini lakin başka bir tehdit var
Bu forumda banlanan arkadaşların tek bir ortak noktası var bir coğu ile birebir konuşma imkanım oldu hepsine sorduğum tek soru mailleri xxxx arkadaşdan mı alıyorsun
cevaplar klasik evet
xxxx arkadaş mailleri onaylama sistemine kadar botla yapıyor herşey otomatik ve fix günde binlerce mail açıp sattılar ve sonuç onlar kazandı şimdi sizler üzülüyorsunuz
bakmanız gereken tek nokta burası
bu forumda godoman diye tabir edilen arkadaşlar var onlarında xxxx adlı arkadaşdan yüzlerce kanal aldığını biliyorum
şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar
valla evi taşıdım ip yenilendi
sıfır ip,sıfır isim,sıfır adresle açılan adsense ne olacak bakalım.
bence artık telif , dünya , topluluk 1 tane bile gelse dahi adsense uçuyor, ip ile vs ile alakası yok. denedim her türlü şeyi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.