Yine Ban

valla evi taşıdım ip yenilendi :D
sıfır ip,sıfır isim,sıfır adresle açılan adsense ne olacak bakalım.

Birilerinden adsense satın almadığınız sürece.
Aynı zamanda adsensenizi kendi internetiniz dışından başka bir yerden kontrolunü (takibini) sağlamadığınız sürece kapanmayacak iddalıyım.
Tabi şunlarda önemli:
Vps serverlarda çalışıyorsanız onlarında iplerini tazeleyin.
Aynı zamanda videoyap botu gibi botlar kullanıyorsanız yeni hesap almanız sağlıklı olacaktır.

bu 3. adsense buda gitti.Bence ip ile alakalı.bu adsense 3 aylıktı ilk ödemeyi geçen ay aldım 7 tane faaln kanal bağlıydı geçmişi temiz yalnız bir kanalı diğer 2 adsense banlandıktan sonra bu pc den bu ay giriş yaptım ve buda bu ay gitti o kanal yüzünden gittiğini düşünüyorum.Bence sıfırdan başlanacaksa o bilgisayarda ipden kesinlikle eskiye dair hiç bir kanala giriş yapılmamalı sıfırdan ilk defa bir kanal ilk defa bir adsenseye başlıcak gibi.

Hocam yapacagin su al bi tablet ce data kart 3g al adsense baskadğ adina ac banka falan kendi adina olsun sorun olmaz

Hocam yapacagin su al bi tablet ce data kart 3g al adsense baskadğ adina ac banka falan kendi adina olsun sorun olmaz

notebook falan var vıın alsam hocam?acaba vıınlarda sabit ip oluyor mu ve değiştirebiliyormuyuz ilerde ? ayrıca sanırım vıında upload kotaya dahil değil ?
Yani bu ipden artık açsamda banlanır mı ?

türkiye'de ödeme alıyorsun ama yurt dışın da kanal basıyorsun. böyle bir yöntemle çalışmaya devam edilirse her şekilde gidecektir hesaplar

Birilerinden adsense satın almadığınız sürece.
Aynı zamanda adsensenizi kendi internetiniz dışından başka bir yerden kontrolunü (takibini) sağlamadığınız sürece kapanmayacak iddalıyım.
Tabi şunlarda önemli:
Vps serverlarda çalışıyorsanız onlarında iplerini tazeleyin.
Aynı zamanda videoyap botu gibi botlar kullanıyorsanız yeni hesap almanız sağlıklı olacaktır.

Adsense Banlarının spam ,multi ,pc veya ip ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Herkez cok iyi bilir ki google ekibi spamdan cok botları sevmez.
Allaha şükür bu ara yükleme botları bu durumdan kurtardı kendini lakin başka bir tehdit var
Bu forumda banlanan arkadaşların tek bir ortak noktası var bir coğu ile birebir konuşma imkanım oldu hepsine sorduğum tek soru mailleri xxxx arkadaşdan mı alıyorsun
cevaplar klasik evet
xxxx arkadaş mailleri onaylama sistemine kadar botla yapıyor herşey otomatik ve fix günde binlerce mail açıp sattılar ve sonuç onlar kazandı şimdi sizler üzülüyorsunuz
bakmanız gereken tek nokta burası
bu forumda godoman diye tabir edilen arkadaşlar var onlarında xxxx adlı arkadaşdan yüzlerce kanal aldığını biliyorum
şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar

bence artık telif , dünya , topluluk 1 tane bile gelse dahi adsense uçuyor, ip ile vs ile alakası yok. denedim her türlü şeyi.

peki arkadaşlar benim 3 adsense bu ipden gitti,yine aynı ip aynı pc den kanal açsam yüksem videoları 1 ay sonra vds ile veya başka yerden adsenseye bağlasam?sakıncalımıdır?

Telif diyorum başkada birşey demiyorum.. Sadece oturun düşünün neden telif için bildirim maili gelmiyor ?

google dünyanın en iyi hackerleriyle çalışıyor algoritmalarını bir neden üzere kurmaları mümkün değil. anlaşılan pek çok nedeni içerisinden barından bir yazılım yazıp piyasaya atmışlar. telif, iban, server, ilgisiz kalan adsense vs....
tek telif değil de 2 3 telif yiyebilecek kanallarınızın çoğunluktaysa sıkıntı olabilir.

Telif diyorum başkada birşey demiyorum.. Sadece oturun düşünün neden telif için bildirim maili gelmiyor ?

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:51 ----------

google'un ırkçılık yaptığını düşünmüyorum yalnız yabancı forumlar da ban nedeniyle ağlayanlar pek yok. türkiye ağırlıklı bu sorunu yaşıyorsa çalışma sistemiz de bir problem var bunun en önemli nedenini lokasyonu yurt dışın da olan serverlerle kanal basmak olarak görüyorum. USA'da ki adam 1 gbit google fiber internetle upload yapıp USA'da ödeme alırken. biz ttnetle ve superonline ile yerler de süren hızlarıyla nedeniye ingiltere de kanal basıp türkiye'de ödeme almak durumun da kalıyoruz. çalışma sistemimiz de bir problem var.

Senin deyimiyle Tr nin %90 ni ban.. Bence saçma ve yanlis bi tez..

Son düzenleme:
Adsense Banlarının spam ,multi ,pc veya ip ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Herkez cok iyi bilir ki google ekibi spamdan cok botları sevmez.
Allaha şükür bu ara yükleme botları bu durumdan kurtardı kendini lakin başka bir tehdit var
Bu forumda banlanan arkadaşların tek bir ortak noktası var bir coğu ile birebir konuşma imkanım oldu hepsine sorduğum tek soru mailleri xxxx arkadaşdan mı alıyorsun
cevaplar klasik evet
xxxx arkadaş mailleri onaylama sistemine kadar botla yapıyor herşey otomatik ve fix günde binlerce mail açıp sattılar ve sonuç onlar kazandı şimdi sizler üzülüyorsunuz
bakmanız gereken tek nokta burası
bu forumda godoman diye tabir edilen arkadaşlar var onlarında xxxx adlı arkadaşdan yüzlerce kanal aldığını biliyorum
şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar

Kimbu mail satıcısı xxxx arkadaş ?

hocam maillerle alakasi oldugunu sanmiyom tum mailleri kendim actigim halde 3 adsensem banlandi banlanmanin bi tek sebebi var yeni bi sistem yeni bi yapilandirma yapmaya calisiyolar adsense banlarindan sonra dikkat ederseniz partnerlerdede kurallar degismeye basladi yeni yeni seyler olustu.. Google yeni bi duzen kurmaya calisiyo spamin onune gecmeye calisiyolar

valla evi taşıdım ip yenilendi :D
sıfır ip,sıfır isim,sıfır adresle açılan adsense ne olacak bakalım.

hocam iyi yapmışsın ben şehiri memleketi bile diğiştirdim :)

---------- Spam Engelliyici 12:04 ---------- Önceki Mesaj 11:55 ----------

bence artık telif , dünya , topluluk 1 tane bile gelse dahi adsense uçuyor, ip ile vs ile alakası yok. denedim her türlü şeyi.

bende bununla alakası olduğunu düşünmüyorum geçen ay 2 kanalım kapandı ve bi sürü telifim vardı ödediler yinede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri