Yine Yeniden Kıyım

edittğlam..

Son düzenleme:
Konuyu görünce yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

5 tane kanalım bana göre iyi getirmeye başlayan 1 kanalım vardı. Eğer o gitmiş olsaydı çok ama çok üzülecektim. 1 tane gitti şu anda.

4 kanalım halen sağlam ama dalgadan sonra bakalım ne olacak.
videoyap para kazanmayı kontrol etmeyi tamamen iptal ettim artık.

15 mayıstan bu güne 2 hafta geçmiş tam.. Demekki 2 haftada bir temizlik var arkadaşlar :D

15 Mayısta kanal kıyımından bende etkilendim. O gün tekrar açmıştım kanalları tam rayına oturdu derken iyi paralar kazanmaya başladım derken gene kapandı bütün kanallar.

Hepsi spamdan arkadaslar.Botlara suc atmayın artık lütfen.
Benimde her kıyımda kanalım giderdi.Suan hala ayakta fakat yarın ne olur bilemem.
5 gün önce acmıstım özgün calısıyorum az video cok emek fakat kafam rahat.
Şuan benim kanallar kapanmamış ancak daha önceden kanallarım kapandığında manuel yükleme yaptığım sağlam kalırken bottan yüklediklerim kapanmıştı durum böyle olunca ilk akla gelen sorunun botta olduğudur.

Çok kanalı olan arkadaşlara tavsiyem yükleme yapmayı bıraksınlar. eski kanalları riske atmasınlar

Şuan benim kanallar kapanmamış ancak daha önceden kanallarım kapandığında manuel yükleme yaptığım sağlam kalırken bottan yüklediklerim kapanmıştı durum böyle olunca ilk akla gelen sorunun botta olduğudur.
Bot ile yükledigim kanal vardı ne giriyorum ne video atıyorum.
Suan baktım ayakta.Bence videoyap dan giden arkadaslar telif kontrol ettirmeden dolayı yakalanıp gidiyor.

benımde vıdeoyap kapandı kanallar

kiyim mi? o da ne?

kanali kapanan arkadaslara gecmis olsun.. Umarim zararinizi bir an evvel telafi edersiniz.

Eğer Kapanma İstemiyorsanız 2 Günde 1 Kanal Açın Günde 50 Videoyu Geçmeyin Videoları Güncel Yükleyin Etiketlerini Açıklamasını Güncel Girin Youtube Kapak Fotosu Ekleyın Profl Fotosu Ekleyın Görüceksiniz Kapanmalar Azalıcak..

arkadaşlar videoyapta bulunan 13 kanalımdan 1i otomatik telif kontrolünde 6 saate ayarlıydı ve sadece o kanalım gitmiş. kimseyi suçladığım falan yok yanlış anlamayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Videoyapı suçlayanlar zaten uyarı mevcut

Aynı kanalı bu bölümde sürekli kontrol ettirmek youtube tarafından spam olarak algılanabilir. Bu konuda endişeniz bulunuyorsa günde 1-2 defa manuel kontrol yaptırınız.

Eğer Kapanma İstemiyorsanız 2 Günde 1 Kanal Açın Günde 50 Videoyu Geçmeyin Videoları Güncel Yükleyin Etiketlerini Açıklamasını Güncel Girin Youtube Kapak Fotosu Ekleyın Profl Fotosu Ekleyın Görüceksiniz Kapanmalar Azalıcak..

alakası yokotomatik bir şekilde kapanıyor hesaplar bir şeye yakalanıyor ama bilmiyoruz.youploader deki kanallarım sağlam.videoyaptakiler kapandı

yt to yt yapmadığı halde kanalı kapanan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri