Yine Yeniden Kıyım

yaklasık 1.5 yıldır youtube ile ugrasıyorum.hiç bot kullanmadım ne 15 mayısda nede bugun kanalım gitti.ancak telifden felan kanalım kapanıyor.cayır cayırda vds kullanıyorum.sorun sizin kullandıgınız botlarda arkadaşlarr.

8 kanal gitti videoyap bağladığım fakat video atmadığım 2 kanal hariç sağlam kalan yok botu bugün satın aldım kanallara yükleme yaptım hepsi gitti hadi sorun bottan değil bot asdsadm123 olan isimleri dahi düzeltmemiş boşa aldım botu

tek kapanmayan kanalım profil ve kapak fotoğrafı olan kanalım sizce alakası olabilir mi? buda videoyapa bağlıydı

**kanal kapanmalari**

Arkadaslar burada kimseyi karalamak adina yazmiyorum..

gecen gunki kullanmakta oldugumuz botlara olan saldirilarin arkasinda youtube var bunu kimse saklamasin..
yeni sistem filan kesinlikle hikaye gecen gun bota bagli olan tum veriler hacklendi bota bagli olmayan kanallarim disinda butun kanallarim kapandi..

gecen gunki hack saldirisinda alinan veriler yani botlara bagli olan kanallarimizin bilgilerine topluca erisildi ve hepsi kapandi ..

saygilarimla.. **suclu gezmeye bence hic gerek yoktur**

Arkadaslar burada kimseyi karalamak adina yazmiyorum..

gecen gunki kullanmakta oldugumuz botlara olan saldirilarin arkasinda youtube var bunu kimse saklamasin..
yeni sistem filan kesinlikle hikaye gecen gun bota bagli olan tum veriler hacklendi bota bagli olmayan kanallarim disinda butun kanallarim kapandi..

gecen gunki hack saldirisinda alinan veriler yani botlara bagli olan kanallarimizin bilgilerine topluca erisildi ve hepsi kapandi ..

saygilarimla.. **suclu gezmeye bence hic gerek yoktur**

:D :D İlahi hocam yt nin işi gücü yok bizim botlara saldırıyor.Gece gece iyi güldürdünüz ya.

Üzgünüm ancak api sisteminde yapılan değişiklik nedeni ile videoyap'a bağlı olan %90 hesaplar kapatıldı sanırım. Benim de kanallarım gitti. Sorun videoyap'ın kullandığı kodlama nedeni ile oluyor. Ne diyebiliriz ki? Sevgili Mehmet'in yakasına yapışmak yakışık almaz. Zaten absürd ötesi olur böyle birşey. Kasıtta yok. Ancak mağduriyetleri teselli niyetiyle gidermesi sanırım videoyap'ın sarsılan prestijinin toplanmasında yardımcı olacaktır.

Zaten şu anda an itibariyle telif kontrolü, para kazanma açma ve kanallarım sekmesinde bulunan kanal şifresi kaldırılmış. Sevgili Mehmet'in bu sorunu aşacağına inanıyorum. Ancak dediğim gibi umarım mağduriyetleri göz önünde bulundurur. Bir arkadaşım ile 97 günlük videoyap hakkı konusunda anlaştım. Ancak şu anda alıp almama konusunda tereddütteyim. Akıbeti iyice telaşlandırdı beni.

Bu konuda açıklama gelirse en azından ne yapacağımızı biliriz.

api v3 sistem kullanan tüm botlar patlıyacak daha da bir şey demiyorum
uyarı benden uymak sizden.

biri 1500 diğeri 6000 aboneli partnerli kanallarımın ikisi birden uçtu. 6000 aboneli kanalım 6-7 aydır adsense'te olup tek telif bile yemeyen dizi kanalıydı. 3-4 gün önce music nations network'e bağladım. Az önce bir baktım uçmuş. Ağladım resmen. Partner şirketi gammazladı diye düşünüyorum. Adiler !! :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri