Yine yeniden topluluk

• Kullanıcı myozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] insanları flag atmaya teşvik eden ve flag atan arkadaşların gereken cezaları almalarını umuyorum.

Bunu ben yazmadım sanırım,

Benimde nelerim gitti, ve şu flag adını duyunca sinirlerim geriliyor, umarım ceza alırsınız.

ne sen anlıycan ne ben anlatabilicem adam ögrenci bütün emekleri gitmis onu yapan karaktersizdir yanına kalmasını sizde dahil kimsenin istemiycenide hepimiz biliyoz

suan snn anlattıgın ile bnm anlatmak istedim arasında emin ol çok fark var

sen yenisin bilmezsin o konuları ozamanlar flag yktu farklı sekillerde hallediliyodu bu kisiler

ben rakip kanalları kapattırın demiyorum hocam zaten benim düsüncemi anlamanız gerekirdi ben kimseyi flaga telife tesvik etmiyorum

Ya arkadaşım kendin ile çelişeceğine pardon arkadaşlar bir anlık yazmışım " sen de flagla telif gönder onlar bundan anlar " diye yazmak çok mu zor. Bir de ben kimseyi flaga teşvik etmiyorum yazmışsın.

Ben 28 yaşındayım forumda bir kaç konuda gözden kaçırdığım bir şeyler olup yazdığım ve sonrasında fark edip düzeltip gerekiyorsa da özür dilediğim bir kaç konu oldu. Bu geri vites değildir , erkeklikten de saygıdan da bir şey götürmez hatta deneyin bak insanı rahatlatır hatta, vebal kalmadığı için.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] insanları flag atmaya teşvik eden ve flag atan arkadaşların gereken cezaları almalarını umuyorum.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] banlayında arkadasın içi rahatlasın :)

bu arada flag atan kimdirki ceza alcak neyse konuyu uzatma hocam gereken müdale yapılır içini ferah tut sen

snde kapattır sahte telif at flagla böyle adamlar baska biseyden anlamaz

benim anlatmak istedim biraz farklı aslında

Sizleri gerçekten anlayamıyorum. İki mesajda sana ait hocam, arkadaş flag'a yönlendirme demiş sana sen hala benim anlatmak istediğim başka siz anlamıyorsunuz diyorsun. Üstteki mesajın da anlatmak istediğini ben de forumda yeni olduğum için farklı anlıyorum galiba...:(

Edit : [MENTION=12961]mexis[/MENTION] Sen yenisin ve ben senden 2 ay kıdemliyim girme araya arkadaşım :D

Neyse videoları hazırlamışım tam işe koyulcam foruma bir göz atayım diyorum hale bak :) Ben karışmıyorum artık takılın kafanıza göre hepinize iyi forumlar gideyim işime gücüme bakayım, topluluktan kapanan kanalların yerine daha güzel 3'er tanesini açayım ;)

Son düzenleme:
Ya arkadaşım kendin ile çelişeceğine pardon arkadaşlar bir anlık yazmışım " sen de flagla telif gönder onlar bundan anlar " diye yazmak çok mu zor. Bir de ben kimseyi flaga teşvik etmiyorum yazmışsın.

Ben 28 yaşındayım forumda bir kaç konuda gözden kaçırdığım bir şeyler olup yazdığım ve sonrasında fark edip düzeltip gerekiyorsa da özür dilediğim bir kaç konu oldu. Bu geri vites değildir , erkeklikten de saygıdan da bir şey götürmez hatta deneyin bak insanı rahatlatır hatta, vebal kalmadığı için.

kimse durduk yere flag atmasın demek istedim ama bu arakadasa flag atan kisi hakediyor bence

tabi kendi msjımı kendi anladım gibi yazdım için sizin açınızdan çeliski uyandırmıs olabilir fakat dediklerimin bunla alakası yoktur ben sadece hakeden kisi hakkında konustum kimse saga sola flag yagmuruna tutsun demek istemedim

böyle konular açarak insanları flag a daha çok itiyorsunuz kardeşim forumda günde en az 100 flag yiyenler var ama hepsi flag yedim diye konu açmıyor , şu konuyu gören flag'ın ne olduğunu bilmeyen adam inatla gidip araştırıcak belki kendisi için kullanıcak ileride böyle konuların açılması bir ara yasaklanmıştı tekrar yasaklansa iyi olucak

kimse durduk yere flag atmasın demek istedim ama bu arakadasa flag atan kisi hakediyor bence

tabi kendi msjımı kendi anladım gibi yazdım için sizin açınızdan çeliski uyandırmıs olabilir fakat dediklerimin bunla alakası yoktur ben sadece hakeden kisi hakkında konustum kimse saga sola flag yagmuruna tutsun demek istemedim

20 kanal varsa aynı 20 side flag mı atıyor oluyor ? flag atanı nerden bilecek arkadaş kusura bakmada halen kıvırıyosun, neyse iyi forumlar sana ve tüm ... arkadaşlara...

20 kanal varsa aynı 20 side flag mı atıyor oluyor ? flag atanı nerden bilecek arkadaş kusura bakmada halen kıvırıyosun, neyse iyi forumlar sana ve tüm ... arkadaşlara...

ozaman yapıcak bisey yok ama videolardan yükleme tarihinden vs anlasılır

profildeki yasın dogrumu bilmiyorum ama o yasa saygım var kıvırıyosun falan gibisinden konusma benle, seni uyarıyorum

ozaman yapıcak bisey yok ama videolardan yükleme tarihinden vs anlasılır

profildeki yasın dogrumu bilmiyorum ama o yasa saygım var kıvırıyosun falan gibisinden konusma benle, seni uyarıyorum

Bu işlerin yaşla başla alakası yok güzel kardeşim, siz bana yenisin bilmem nesin galiba falan derken ben size bir şey söylüyor muyum, akıl yaşta değil baştadır ben size hiç bir şey demiyorum, lütfen post atmayın .

Konu kilitlensin artık.

Bu işlerin yaşla başla alakası yok güzel kardeşim, siz bana yenisin bilmem nesin galiba falan derken ben size bir şey söylüyor muyum, akıl yaşta değil baştadır ben size hiç bir şey demiyorum, lütfen post atmayın .

Konu kilitlensin artık.

tahrik edici msjlar yazma ozaman bak ne güzel konusuyosun kardesli falan yani tepkimi vermemiz gerekicek bunları duymamız için hepimiz kardesiz burda yenisinden kastım eski konuları görmemissindir demek istemistim yanlıs anlasıldımın farkında degildim

konu karsılıklı tartısmaya döndugunden dolayı kılıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri