Yönetimdekiler Foruma girmesin, Cümlesini kursam bu konu kadar saçma bir cümle olur.
![]()
Yöneticiler nefes almasın desem?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yönetimdekiler Foruma girmesin, Cümlesini kursam bu konu kadar saçma bir cümle olur.
![]()
Yönetim kadrosunun ticaret yapması bence uygun en azından insanların tokatlanma ihtimalleri daha az.
Ben yönetim kadrosu dedim üstad paralı üyeliklerden bahsetmedim. Yani senin düzeltmendeki gibi admin demek istedim. Bana göre yönetim onlar.ben şahsen yönetimden olup olmamasına ilk kriter olarak bakıyorum. adminse sürekli burdadır. ama üye olunca bilemiyorsun multisi mi var yaptığı iş sağlam mı değil mi. profilini incelemek gerekiyor. ytkoraydan mail alayım dedim elinde yokmuş. konulara baktım baktım vazgeçtim almaktan.
![]()
Bu konudan daha saçma ve boş cevabın için teşekkürler![]()
Merhaba Arkadaşlar Aklıma Takılan bir konu var Geçen yıl İstanbul buluşmasında da konusu geçmişti Yönetim kadrosunun forumda şatış yapmasının yasaklanmasının gerektiğini düşünüyorum
Böylece forumda haksız rekabet oluşması engellenebilir hemde kullanıcılar haklarını banlanma korkusu olmadan arayabilir diye düşünüyorum
Öneri ve düşünceleriniz nedir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.