Yönetim Kadrosunun Ticaret Yapması Hakkında

Yönetim kadrosunun ticaret yapması bence uygun en azından insanların tokatlanma ihtimalleri daha az.

ben şahsen yönetimden olup olmamasına ilk kriter olarak bakıyorum. adminse sürekli burdadır. ama üye olunca bilemiyorsun multisi mi var yaptığı iş sağlam mı değil mi. profilini incelemek gerekiyor. ytkoraydan mail alayım dedim elinde yokmuş. konulara baktım baktım vazgeçtim almaktan.

ben şahsen yönetimden olup olmamasına ilk kriter olarak bakıyorum. adminse sürekli burdadır. ama üye olunca bilemiyorsun multisi mi var yaptığı iş sağlam mı değil mi. profilini incelemek gerekiyor. ytkoraydan mail alayım dedim elinde yokmuş. konulara baktım baktım vazgeçtim almaktan.
Ben yönetim kadrosu dedim üstad paralı üyeliklerden bahsetmedim. Yani senin düzeltmendeki gibi admin demek istedim. Bana göre yönetim onlar.

Bu forumdaki arkadaşların yönetici kadrosuyla alıp veremediği ne bilmiyorum. Yani ben belli başlı kişilerle muhattabım örneğin Koray çok iyi bir dostumdur reelde oyle adam tanımadım ben, ve yönetici kadrosundan tanıdığım kimse kimseye ne kazık attı nede haksızlık yaptı. Kendi adımada konuşacak olursam forum içerisinde hiç bir ürün satmadım ancak ne kimseye haksızlığımız oldu nede birisine bir laf söyledik ama gelin görün ki ben adama ''Naber'' desem bana ''Senin gibi bir yöneticiden hiç beklemezdim yakıştıramadım'' gibi saçma cümleler kuruyor nedir bu alınganlık yöneticiler ile alıp verilemeyen? Konuyla ilgili olacak olursa yönetici bir kimsede forumdaki diğer tüm üyelerin sahip olduğu haklara sahiptir buna eleştirilmekte dahil ticaret yapmakta, konudaki gibi bir kısıtlamanın getirilmesi çok saçma olur bana kalırsa gereği yoktur. Arkadaşlar unutmayın ytpara.com bir ailedir en azından benim için öyle ben burada çok güzel dostluklar kurdum bu ailede birbirine yanlış yapan kim varsa üye olsun yönetici olsun herkese aynı kurallar uygulanacaktır ve herkesede aynı saygı gösterilmek zorundadır. Yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın. İyi forumlar

Konuyu saat 20:00 de açtın ve konuya muadil 1-2 tane moderator var.Ve 4 saattir banlanmadın:
Ben ne demek istediğimi anlatabildim umarım.

Bence sacma olur hocam x yetkili bisi satiyor adam o satti seyden para kazaniyor simdi onun satisi engellenirse yonetimi napsinki adamin isi satis yapmak sonucda ha tamam biyandan haklisin misal x urununu ben satiyom ayni x urununu adminler birk satiyor fiyat vs herseyayni diyelim 100 kisi var bu urunu 70 kisi admini secer 30 kisisi beni secer yapcak bisi yok bunda sonucda rekabet ortami herkes rıskını yer

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam tersini düşünüyorum dostum, biriyle ticaret yapacaksam öncelikle yaptıgı işin kalitesini anlamak adına, mesajlarına ve siteye üyelik zamanına bakarım, eğer bu kişi yönetimde ise hiç şüphe etmeden ticaretimi yaparım.Biliyorum ki; yönetimdeki arkadaşların yaptıkları işte normal üyelerden en az 2 kat özen göstermek zorunda olduklarını, sebebide sizin gibi art niyetli düşünenlerin ağzına laf vermemek içindir.
Aylık x.xxx tutarında forunda çeşitli arkadaşlarla ticaret yaparım.Yönetimde olmasına ayrıca özen gösteririm, çokda memnunum açıkcası, herkeze tavsiye ederim seve seve referans olurum,bunuda belirteyim.

Merhaba Arkadaşlar Aklıma Takılan bir konu var Geçen yıl İstanbul buluşmasında da konusu geçmişti Yönetim kadrosunun forumda şatış yapmasının yasaklanmasının gerektiğini düşünüyorum

Böylece forumda haksız rekabet oluşması engellenebilir hemde kullanıcılar haklarını banlanma korkusu olmadan arayabilir diye düşünüyorum

Öneri ve düşünceleriniz nedir ?

Neden böyle bir şey yazmayı düşündün arkadaşım? Sen veya arkadaşın modlar tarafından haksızlığa mı uğratıldı. Bir şey olmalı ki böyle bir şeyi ortaya atmaya gerek duymuşsun.
Şikayeti forumdan şikayet et butonuna tıklayarak her türlü şikayette bulunabilirsin.

Konuyu açan arkadaş çok bencillik yapmış , yönetim kadrosunun da senin benim gibi insan olduğunun farkında olmamız lazım.O insanlarda buradan para kazanıyor.

Yoneticilerin ticaret yapma hakki kisitlanamaz yada kisitlanmamali.Ancak bir ticaret olacaksa insanlar her zaman en garantisini ararlar ve bir rütbesi olan insanin bunu kaybetmemek için daha özenli olacagina inandiklari için yöneticiyi seçerler tabikide.Ama bu kadarda haklari olmali sonuçta koca gün forumla ilgileniyorlardı.

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Arkadaşlar bu kadar neden hiddetlendiniz anlmadım konuda yönetici arkadaşlara karşı bir suçlama yapmadım herkes ne düşünüyorsa fikrini söylese olumlu yada olumsuz yeter
konunun gereksiz olduğunu düşünen de bi şey yazmaz gider :)
Kraldan fazla kralcı olmaya ne gerek var :) ticaret yapan lardan fazla yapmayanlar tepki gösteriyor

Konunun Kapatılmasını rica ediyorum,,

Yönetim dahil herkes satış yapabilir önemli olan adil davranıp kendisine avantaj sağlayacak durumdan uzak durmak. sonuçta yöneticilerde üyelerde bir şayler kazanmak adına buradalar. dileyen hür iradesi ile kiminle alış veriş yapmak istiyorsa yapmasıdır. ayrıca ben yönetici olacağım bazı sıkıntıları yaşayacağım ama adil bir şekilde satış yapamayacağım ki bu da yanlış olur.

Konuyu aç aç aç sonra da uff ben sıkıldım konu kapansın :confused:
birşey hakkında konu açıyorsanız arkasında durun ve savunun.

Modlar konudan mesaj siliyorsa bir şey vardır demek ki..
Satış Konularına gelip baltalayıcı mesaj yazıyorsanız, hakaret , küfür , tahrik edici mesajları modlar siler..
Modlar görevlerini gayet güzel bir şekilde yapmaktadır.Hiç bir haksızlık veya başka birşey görmedim bugüne kadar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri