[Yöntem] IP Adresinizi 15 Saniyede Değiştirin

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları
max. kaç farklı IP adresi verebilir ki ? çok teşekkürler hocam :)

max. kaç farklı IP adresi verebilir ki ? çok teşekkürler hocam :)

maximum diye birşey yok. Bağlı olduğun yerde ne kadar ip blogu varsa rastgele çeker.

ip değişiyor diye düşünebilirsiniz ama unutmayın ki bu ipler sıfırlanmıyor. Bu işle uğraşan birine denk gelme ihtimali düşük de olsa var.

Air5444TT modemde yapamadım bunu :(

VPN sınırlı, bu şekilde sınırsız hocam :) (Sınırsız derken bitmeyecek kadar çok :D )

cahillimi maruz gör hocam, IP adresi 0.0.0.0 ile 255.255.255.255 arasında olabiliyo, bu durumda dünya üzerinde max. kullanılabilecek IP sayısı 4 milyar oluyo, ve durumda aynı IP kullanma ihtimali artıyo gibi :D mi :D :D

Eline sağlık [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]
Bunu yapamayan arkadaşlar için benden de bi öneri ; VPN programıyla da ip adresi değiştirebilirsiniz.Ücretsiz istiyorsanız Hideman var, Ben ücretli Giganews VPN kullanıyorum.

Aynı şekilde bende HMA PRO VPN kullanıyorum.
Not: konu için teşekkürler.

cahillimi maruz gör hocam, IP adresi 0.0.0.0 ile 255.255.255.255 arasında olabiliyo, bu durumda dünya üzerinde max. kullanılabilecek IP sayısı 4 milyar oluyo, ve durumda aynı IP kullanma ihtimali artıyo gibi :D mi :D :D

Hocam aynı ip'nin kullanılmama şansı yok zaten ama ip'nizin değişmeyip aynı kalma ihtimali yok yani bu işlem sonrası :D Sınırsız sayıda değiştirebilirsiniz manasında yazmıştım onu ;)

bence connect disconnect yazmıyo

xYW1O2.png

Harika bir paylaşım

Tp-link yapamayan varsa PM atsın yardımcı olayım

15 saniyede ip değiştirme olayı:
airties rt203 kullanıyorum, bu marka ve modelde oluyormu ? olmuyorsa tp-link in hangi modeline almam gerekiyor, yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Hocam benim modem "tp link td w895 1 nd" fakat ben bir türlü wan ayarlarını bulamadım netde de baktım fakat bir sonuca ulaşamadım bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Hocam benim modem "tp link td w895 1 nd" fakat ben bir türlü wan ayarlarını bulamadım netde de baktım fakat bir sonuca ulaşamadım bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.

Hocam network yazan sekmenin altında olması lazım o modemde yanlış bilmiyorsam :S

Hocam TPLink Model No. TD-W8968; ancak airties modemlerinin de hepsinde oluyor eminim, modem almanıza gerek yok :)

hocam airties 5444 modeli var fakat öyle bir ayar yok panelde. ip değişimine ihtiyaç var. yardımcı olur musun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri