Yorum atma botu ( Bedava )

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Arkadaşlar bilindiği üzere youtubedeki videolarınızın seo ' su çok önemlidir gerek iç gerek dış seo . İç seo olarak etiket açıklama başlık vb. dış seo olarakta sosyal medya backlink vb. Şimdi dış seo bakımında size yardımcı olacak bir program paylaşıyorum yorum yapma botu .

Bu bot ile yapabilecekleriniz ise mesela kelimeniz pokemon . Bir hesap eklıyorsunuz pokemon ile ilgili tüm video altlarına belirlediğiniz metni yerleştiriyor . Metine playlistinizi , videonuzu veya kanalınızın adresini güzel bir cümle kurarak paylaşır iseniz diğer videoların hiti sizede kazandıracaktır . 100 videoya atsa her biri günde 1 k izlense 100k 100 k nın 20 k sı yorumunuzu görse bu 20k nın 1k sı illaki sizin olur . Rakamlar önemli değil önemli olan size faydalı olabilecek olmasıdır . Yorum yaptırcak kanalınızın çöp kanal olması sizin için iyi olur spama düşme payı vardır . Kullanmadığınız para kazanması kapalı kanallar bu şekildede işinize yarayabılır

YouTube commenter

Bu arada tüm foruma tek tek teşekkür ederim o kadar güzel yorumlar mesajlar aldımki o kadar güzel insanlarla tanıştım skypeden görüştümki gruplarına aralarına aldılar beni sağolsunlar eskiler yine canlanıverdi gözümde ve duygulandım . Herkezden allah razı olsun . Allah yardımcınız olsun .

Not son 10 gündür kullanmıyorum . Nedeni ise kanal yapmamamdandır .

Son düzenleme:
sık sık yorum atan kanal kapanır diyorlardı bir ara ...doğruluk payı var mı

Eline emeğine sağlık hocam yine güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler :)

hocam cöp kanaldaki yorum ne isinize yarayacak :( ben anlayamadim tam :(

hocam cöp kanaldaki yorum ne isinize yarayacak :( ben anlayamadim tam :(

Bu bot ile yapabilecekleriniz ise mesela kelimeniz pokemon . Bir hesap eklıyorsunuz pokemon ile ilgili tüm video altlarına belirlediğiniz metni yerleştiriyor . Metine playlistinizi , videonuzu veya kanalınızın adresini güzel bir cümle kurarak paylaşır iseniz diğer videoların hiti sizede kazandıracaktır .

deniyelim bakalım hocam teşekkürler

Arkadaşlar bilindiği üzere youtubedeki videolarınızın seo ' su çok önemlidir gerek iç gerek dış seo . İç seo olarak etiket açıklama başlık vb. dış seo olarakta sosyal medya backlink vb. Şimdi dış seo bakımında size yardımcı olacak bir program paylaşıyorum yorum yapma botu .

Bu bot ile yapabilecekleriniz ise mesela kelimeniz pokemon . Bir hesap eklıyorsunuz pokemon ile ilgili tüm video altlarına belirlediğiniz metni yerleştiriyor . Metine playlistinizi , videonuzu veya kanalınızın adresini güzel bir cümle kurarak paylaşır iseniz diğer videoların hiti sizede kazandıracaktır . 100 videoya atsa her biri günde 1 k izlense 100k 100 k nın 20 k sı yorumunuzu görse bu 20k nın 1k sı illaki sizin olur . Rakamlar önemli değil önemli olan size faydalı olabilecek olmasıdır . Yorum yaptırcak kanalınızın çöp kanal olması sizin için iyi olur spama düşme payı vardır . Kullanmadığınız para kazanması kapalı kanallar bu şekildede işinize yarayabılır

YouTube commenter

Bu arada tüm foruma tek tek teşekkür ederim o kadar güzel yorumlar mesajlar aldımki o kadar güzel insanlarla tanıştım skypeden görüştümki gruplarına aralarına aldılar beni sağolsunlar eskiler yine canlanıverdi gözümde ve duygulandım . Herkezden allah razı olsun . Allah yardımcınız olsun .

Not son 10 gündür kullanmıyorum . Nedeni ise kanal yapmamamdandır .

yararlı bir programa benziyor. Denemeyi düşünüyorum. Eline sağlık hocam. Bir sorum olacak.

Mesela eklediğimiz bir hesaptan 100 videoya yorum atmak yerine, 5 adet gmail ekleyip 20'şer tane yorum atabiliyor muyuz? Yani ne kadar çok kullanmadığımız gmail eklesek o kadar kapanma riski az olur değil mi?

Yani, çöp kanal kullanarak hit sağlamak istediğimiz kanalın video linkini ya da playlist linkini vs koyacağız. Doğru mu anladım?

yararlı bir programa benziyor. Denemeyi düşünüyorum. Eline sağlık hocam. Bir sorum olacak.

Mesela eklediğimiz bir hesaptan 100 videoya yorum atmak yerine, 5 adet gmail ekleyip 20'şer tane yorum atabiliyor muyuz? Yani ne kadar çok kullanmadığımız gmail eklesek o kadar kapanma riski az olur değil mi?

Yani, çöp kanal kullanarak hit sağlamak istediğimiz kanalın video linkini ya da playlist linkini vs koyacağız. Doğru mu anladım?

evet doğrudur . Kanal sayısı size kalmış birşey :)

vietnamlılar sizden hızlı çıktı hocam :D bugün vietnam facebook sayfasında paylaşmışlardı bu siteyi henüz denemedim yarın bi deniyim.

Bu paylaşımların alayını toplayıp hayrıma 350 tlye satmayımmı?:)

sabah bakacağım şimdi yatıyorum iyi geceler teşekkürler

Botun yaptığı yorumlar spama takılmıyor mu? Benim kanallarda bu şekilde botlrın attığı kalıp yorumlar onaylamadan görünmüyor.

Kubiye benden +1 Honor :)
Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri