Yorumsuz..

İzlemedim bu tiplere tık kazandırmadım.
Sizde izlemeyin, tık almasınlar.

Adamlar sanki p... çekmiş gibi tepki veriyorsunuz. Siz kamera karşısına çıkmaktan utanıyorsunuz anladık da adamlar rezil olmayı göz almış yapıyorlar bu işi. Videoyu elbette hoş bulmuyorum ama dışarıda ekmek parası nasıl kazanılıyor biliyor musunuz? Kan, ter içinde sıcağın altında 12 saat boyunca üç kuruş için çalışanları düşünün... Bu insanlarda 450 k aboneyi ve kolaydan para kazanmayı bulmuşlar çalıp çırpmadan, sizene...

absürd bir durum yok ortada. millet neler yapıyor neler. bundan daha kötüsü insanı kanser eden videolarda var. herşey güzel hoş olacak değil bazen böyle değişik şeylerde lazım insanlara :D

Her gün bu kanalın konusu açılıyor, artık ben bu işin kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum.

gidip asgari ücretle çalışacağına aylık 10k sını alır keyfine bakar saçmalaması kendisi açısından sorun yoksa problem değil

Hocam bence bunda birşey yok emek harcıyor insanlar oyuncular televizyonda her kılığa giriyor bu insanlarda oyunculuk yapıyor işleri bu neden küçük görüyorsunuz ki

aylık 17 milyon izlenimleri var gayet iyi

yaptıkları videolar çocuklara yönelik olduğu için bir anormallik yok.Helal olsun

mesele açık ve basit.
para için gerizekalı taklidi yapıyorlar.

bunlarda suc yok yaptıkları bana gore cok aptlca ve bsıtce.
ama arkadasın dedıgı gıbı aboneyı gordum gozlerıme ınanamadım demekkı memlekette ne duzeyde sevıyede ınsan var yada daha dogrusu begenısı bu ınsanalrın yaptıgı turde olan kac ınsan varkı adamlar abonyı yapmıs ızlenımıde alıo parayıda kazanıyor saka gıbı ama gercek

Adamlarda suç yok ki.Kim olsa yapar bunu.Gidip akşama kadar çalışıcağına evinden para kazanıyor.Suç izleyenlerde hangi akla zevke izliyorsa hayret :D

balıkesirin çılgın eşekleri vardı orayada insanlar merak edip giriyordu. buda böyle birşey izlemeyin tıklamayın böyle saçma şeylere, yenileri çıkmasın ;)

Türkiyede işverenler işçisini köle olarak gördüğü için ve verdiği asgari ücretle senin sahibin olmaya çalıştığı sürece bu tarz olaylar hep olacaktır. Bende olsam aynısını yaparım siz dışarıda üç kuruşa çalışıyorken bu adam dünyanın parasını kazanıyor. Maddi durum olarakta Türkiye standartlarının üzerindedir. Yaptığı işte emek vardır özgün çalışıyordur helal olsun diyorum. Dışarıda palyaço olarak çalışıp para kazananlar var onlara laf atıyor muyuz ? Önemli olan yaptığı işin görünüşü yada rezil olup olmaması değil yaptığı işte ne kadar başarılı olduğudur.
Biz ülke olarak bu kafayla devam edersek hep bu şekilde birilerini karalamaya çalışıp kötülemeye çalışırsak bir yere varamayız. Yaptığı işte para kazanıp dolaylı yollardan bu ülkeye destek çıkıyordur. Bende dahil sabah akşam spam yapıp özgün yapmaya karar veren kaç kişi var ? Yada kaçımız bu karardan sonra bu işe oturup yapıyor. Bu adam bu kanalı buralara getirmiş tutturmuş çaba göstermiş. Siz zannediyormusunuz bu işler o kadar kolay. Size göre anca şu şebek şu maymun şu böyle şu şöyle. Kıskancağınıza spamı bırakın siz daha iyi içerik üretin adama rakip olun sonra gelip sorgulayın. Burda konu açıp yorumsuz şöyle böyle demeyin. Sizin burda yorum yapmanızla birlikte bu olay değişmicek.
Kanalın sahibi eğer okuyorsa başarılar diliyorum. Umarım daha çok kazanır o kazandığıyla daha kaliteli içerikler üretir. Bu ülkeye özgün içerik üreticek insanlar lazım. Marka hesaplar lazım şimdi olmasada 10 yıl sonra çok ciddi faydaları olucak.

yanlış anlaşılırım diye yorum yapmıyorum.
kanalda ne ararsan var :D şaka gibi

Bugun iş de çok moralım bozulmustu Molada bu videoyu izledim keyfım yerıne geldi moral bozukluğu gitti iyi güldüm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri