Yorumsuz...

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu tür işlerle uğraşanlar ilerde ne kadar boş işlerle vakit kaybettiklerini anlicaklar ama iş işden geçmiş olacak..

kanal satıcısıyım ve kanalları saklasak bi durum saklamasak bi durum . saklasak bi sorun oldugun da baksak adam nie bakıonuz diyor. saklamasak aha bide bu durum ortaya cıkıor :)) wallaha gülüorum arttık . şaştık bizdeee.. ama ben saklamama taraftarıyım ve saklamma kararı aldım sattıgım kanalı siliyorum .

İlk şunu soylim ki bu kanal bana ait değil... ancak söyle bir durum var özgün bir kanalim var oyun videolarini anlattığım tamamen bana ait bir kanal adsense ye bağlı birde bu tarz fake attıgim partner kanalim var (bu arkadaş gibi değil maçla ilgili ancak böyle foto dan ibaret değil, olumlu like gelecek tarzdan) konuya gelirsek bu tarz fake kanalı acmamin sebebi ben tamamen özgün oyun anlatımı yaparken adamın biri (adam olduğunu düşünmüyorum sadece kelime) 50 tane kanalına bana ait video yu kopyalayıp benden daha çok görüntüleme sağlıyor ve daha çok kazanıyor asıl bunu yapanlar varken bizede başka yol kalmıyor kusura bakmayın ama youtubede bu tarz ****lik yapmadan 4 haneli üstü kazanmak nerdeyse imkansız tabi genelememek lazım. Şöyle bir durumda var tabi bu video yu atan arkadaş bokunu çıkarmış.

İlk şunu soylim ki bu kanal bana ait değil... ancak söyle bir durum var özgün bir kanalim var oyun videolarini anlattığım tamamen bana ait bir kanal adsense ye bağlı birde bu tarz fake attıgim partner kanalim var (bu arkadaş gibi değil maçla ilgili ancak böyle foto dan ibaret değil, olumlu like gelecek tarzdan) konuya gelirsek bu tarz fake kanalı acmamin sebebi ben tamamen özgün oyun anlatımı yaparken adamın biri (adam olduğunu düşünmüyorum sadece kelime) 50 tane kanalına bana ait video yu kopyalayıp benden daha çok görüntüleme sağlıyor ve daha çok kazanıyor asıl bunu yapanlar varken bizede başka yol kalmıyor kusura bakmayın ama youtubede bu tarz ****lik yapmadan 4 haneli üstü kazanmak nerdeyse imkansız tabi genelememek lazım. Şöyle bir durumda var tabi bu video yu atan arkadaş bokunu çıkarmış.
özgün kanalınızdaki videoları koruyabilmek için ayrıntıları [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] yakında paylaşacak.telif atmak sizin hakkınız bunu yaparken edit yaptıgınız programda, projeleri pc nizde kayıtlı tutmanızı tavsiye ederim.

Bu tipler para için herşeyi yapabilecek tipler. Ha hırsızlık yapmışsın ha bunu yapmışsın farkı yok. Bizler düzelme beklerken adamlar hepten şeyini çıkartmaya uğraşıyor.. Sadece google'a değil herkesin hakkına tecavüzdür bu. İzleyene, youtuberlere, reklamverenlere kısaca herkese yapılan bir ********liktir bu..

Abi yanlış anlaşılmak gibi olmasın ama bunu yapan aramızda malesef

Çok dogru banada dnk geliyor yaptıkları çok yanlış,yanlız şu kanal satanların sattıkları kanalların linklerinide tutması hiç etik degil biz ne yüklüyorz ne yapıyoruz haberdar oluyorlar.

Gözlükten almadıysan başka birşeyden almazsın:)

Son düzenleme:
Çok dogru banada dnk geliyor yaptıkları çok yanlış,yanlız şu kanal satanların sattıkları kanalların linklerinide tutması hiç etik degil biz ne yüklüyorz ne yapıyoruz haberdar oluyorlar.
çok haklısınız hocam bu nedenle güvenilir kişilerden alışveriş yapın.. ki zaten o şekilde yapıyorsunuzdur :) bu forumda her çakallığı düşünen üyeler var malesef. o kanal ismi de satılan bir kanal ismine benziyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri