YoungScreen Network (24 Saatte onaylı)

Sizin network üzeri zoomtv'ye başvuruda bulunmuştum 2 gün önce: bugün onay alarak kanalımı hemen bağladım networke. 15 abone 4000 izlenimli de bir kanaldı.

Yalnız 500 videoda para kazanma deaktif oldu. Diğer soru ise resimde ki hangi secenek?

Awesomeness mi, YounScreen mi, karar veremedim ikisinin arasında ne fark var birisi soylebilir mi arkadaşlar

Sizin network üzeri zoomtv'ye başvuruda bulunmuştum 2 gün önce: bugün onay alarak kanalımı hemen bağladım networke. 15 abone 4000 izlenimli de bir kanaldı.

Yalnız 500 videoda para kazanma deaktif oldu. Diğer soru ise resimde ki hangi secenek?

Hocam ben hepsini yalnizca "monetize in all countries" olarak ayarladim.

Konu Güncel Arkaddaşlar bir sıkıntısı olan varsa yazsın ... Katılan kazanır ... bol kazançlar

[MENTION=2705]youtubetr[/MENTION]

Şöyle bir sorum olacaktı: Kabul olunan kanalımın ismini, yapabilirsem adresini ve içeriğini komple değiştirmek istiyorum.

Bu mümkün mu acaba?

üstad bu resimdeki seçeneklerden hangisini seçersem benim videomu
alan birinde 3. eşleşen çıkar.

üstad bu resimdeki seçeneklerden hangisini seçersem benim videomu
alan birinde 3. eşleşen çıkar.

üçüncü eşleşen vermen için videolar senin özgün videon olmalı..

---------- Mesaj saat 21:36:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:35:30 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bayadır yoktum çünkü hastanedeydim ameliyat oldum ilgilenemedim hala yataktayım fakat şuan iyiyim şükürler olsun allahıma allah kimseyi hasteneye düşürmesin...

Bugün bi kanalıma FilmSection-ZoominTV den partnerlik teklifi geldi. Kanal 1 aylık ve 20 abonesi var. İzlenme sayısı 13K ve kazancı 30 dolar. Ortalama 1k=2,5 dolar adsensede. Şuan günlük kazancı 3 doların üzerinde. Günlük hit 1k civarında. Sizce bu kanalı partnerliğe geçirmeli miyim? Verdiğim rakamlar üzerinden örneklendirirseniz sevinirim.

Bugün bi kanalıma FilmSection-ZoominTV den partnerlik teklifi geldi. Kanal 1 aylık ve 20 abonesi var. İzlenme sayısı 13K ve kazancı 30 dolar. Ortalama 1k=2,5 dolar adsensede. Şuan günlük kazancı 3 doların üzerinde. Günlük hit 1k civarında. Sizce bu kanalı partnerliğe geçirmeli miyim? Verdiğim rakamlar üzerinden örneklendirirseniz sevinirim.

Geçmeni tavsiye ederim...hayırlı olsun

merak ediyorum bu partnere başvuranları BGBM i kaç
bende ilk hafta 0,27-0,48 arası idi sonra giderek arttı.
0,47
0,96
1,79
1,85
2,00
2,30
bu oranlar günlük..

daha önce ödeme alan varmı arkadaşlar yoksa hep beraber ilk kez mi alacağız bu ay?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri