Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuana kadar Forumda hiçbir konuda Referans istemedim, bundan sonrada istemeyi düşünmüyorum.
Fakat iwocan bu kadar ısrarla Ref Almak istiyor.
Referans Olabilirim.
![]()
Bir kanaldan maksimum kaç video çekebiliyoruz, günlük sınır var mı?
Ayrıca yükleme yapmadan önce youtube daki varsayılanlar kısmına yaptığımız ayarlar bot yükleme yaparken aktif oluyor mu.
Hocam bottan tek istediğim karşı kanala yüklenen videolar hemen hesabımıza yüklensin. başka hiçbir şey kullanmayacagım.
Bu arada bot ne zaman çıkıyor tahmini ?
Hocam hangi dil ile kodladiniz onu
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
c# ile
Anladim. Basarili bir bot olmus elinize saglik.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bot Tarihe girecek gibime geliyor. Gerçekten. İnanılmaz Piyasadaki diğer botlar okadar zamandır kullanıyoruz hiçbiri Otomatik Para kazanma Aktif etme ve otomatik kanal çekme (zamanlı). Bu insana hem kolaylık hemde zaman kazandırır. artık saatlerce Pc Başında kalmaya gerek yok Elinize sağlık..
tesekkur ederiz.Elimizden geldigince ve yazilimlar izin verdikce biseyler eklemeye calisiyoruz.Mantikli ve yapilabilecek her turlu yenilige de acigiz.Konuda da belirttigim gibi,kendimiz icin yazdirmistik aslinda,o yuzden bu kadar genis kapsamli bir bot oldu diyebilirim..Kullandiktan sonra herkesin memnun kalacagindan eminim..
Bot ozellikleri cok iyi...Satisa cikinca bi alir deneriz insallah.Hic bot vs kullanmadim duzgun yada istekli olmadaim kullanmaya ama bu botda beni ceken birsey varHele 1-2 ozelligi tam bir Lokum benim icin
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.