Youploader Masaustu Cok amacli Youtube Botu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geliştirilmesini ve fiyat konusunun açıklığa kavuşmasını bekliyorum.

hocam bırde sunun ıcıne baglı tum kanalların aldıgı 3.şahış bilmem neyi ile video dunya genelınde engellendı uyarılarını sılme eklesene . ornegın vıdeoları yukledıkden sonra otomatik olarak bu uyarılar varise sılsın daha sonra bellı bır zaman sonra uyarı gelır ıse program gostersın video genelınde engellenen ve 3.şahiş tarzda uyarılar var diye tek tusla onlarıda sılebılsek .

Merhaba,

Konudaki ilk mesajima ekledim fakat buraya da yazmayi istedim..

• Her kullanici,programi 3 ayri vds'te calistirabilecek
  • Ozgunlestirme ozelligi eklendi.
  • Para kazanma ve telif/ihtar silme ozelligi bota entegre edilecek (Bot piyasaya ciktiktan bir sure sonra)
  • Yillik ucret 200 TL

Şuana kadar Forumda hiçbir konuda Referans istemedim, bundan sonrada istemeyi düşünmüyorum.

Fakat iwocan bu kadar ısrarla Ref Almak istiyor.
Referans Olabilirim.
:D

Şuana kadar Forumda hiçbir konuda Referans istemedim, bundan sonrada istemeyi düşünmüyorum.

Fakat iwocan bu kadar ısrarla Ref Almak istiyor.
Referans Olabilirim.
:D

Maalesef referans veremiyoruz :)

---------- Mesaj saat 09:40:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:35:02 civarında gönderildi. ----------

Bir kanaldan maksimum kaç video çekebiliyoruz, günlük sınır var mı?
Ayrıca yükleme yapmadan önce youtube daki varsayılanlar kısmına yaptığımız ayarlar bot yükleme yaparken aktif oluyor mu.

Botta tum sinirlamalari kendiniz belirliyorsunuz.Yani sinirsiz video indirip yukleyebilirsiniz.
Varsayilanlar suan icin aktif olmuyor ama gerekli duzenlemeyi yapip para kazanma vs gibi islemleri aktif edecegiz.

Hocam bottan tek istediğim karşı kanala yüklenen videolar hemen hesabımıza yüklensin. başka hiçbir şey kullanmayacagım.

Hocam bottan tek istediğim karşı kanala yüklenen videolar hemen hesabımıza yüklensin. başka hiçbir şey kullanmayacagım.

Bu botumuzun ozelliklerinden biri.Aradaki sureyi de artik siz belirliyorsunuz.Birden fazla karsi kanali kendi kanaliniza baglayabilir ve onlar yukleme yaptiktan hemen sonra kendi kanaliniza videolar etiket ve aciklamalari ile birlikte yuklenir.

Hocam hangi dil ile kodladiniz onu

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Youtube tarihinin en iyi botu olacağından şüphe yok.Piyasadaki hemen hemen tüm botların karışımı.

Ayrıca 50 TL ye satılan bır bot var sanırım forumda bir de telif botu var 25 Tl bir de diğer botlardan alsak bi tane 100 TL ye mal olacak bir botu 20 tl ye mal edeceğiz.Hem de kendi sunucumuzu gönül rahatlığıyla kullanacağız muhteşem.

Tek sıkıntı botu kaldırabilecek bi VDS bulmaktı iwocan onu da temin ediyor.Yani No Problem,to be relax!

Düşünsenize siz bota diyeceksiniz ki al şu kanalı bu kanaldan 5.000 video indir,benim kanalıma yükle ama hemen öyle badozlama değil,1 saatte bir 100 tane at.Üstüne üstlük bunları atarken para kazanmaya tek tek aç,özgün etiketler gir.Ve yükleme bittiğinde kanalı her 1dk da bir kontrol et.Dünya genelı vb gelirse direkt videoyu sil.

Skypede'ki gurubumuza yazıyoruz ''iwocan ben şu özelliği istiyom bota ekle'' 2 dk sonra iwocandan mesaj ''söyledim şimdi entegre ediyoruz,basit iş''

Bu bot Tarihe girecek gibime geliyor. Gerçekten. İnanılmaz Piyasadaki diğer botlar okadar zamandır kullanıyoruz hiçbiri Otomatik Para kazanma Aktif etme ve otomatik kanal çekme (zamanlı). Bu insana hem kolaylık hemde zaman kazandırır. artık saatlerce Pc Başında kalmaya gerek yok Elinize sağlık..

Bu bot Tarihe girecek gibime geliyor. Gerçekten. İnanılmaz Piyasadaki diğer botlar okadar zamandır kullanıyoruz hiçbiri Otomatik Para kazanma Aktif etme ve otomatik kanal çekme (zamanlı). Bu insana hem kolaylık hemde zaman kazandırır. artık saatlerce Pc Başında kalmaya gerek yok Elinize sağlık..

tesekkur ederiz.Elimizden geldigince ve yazilimlar izin verdikce biseyler eklemeye calisiyoruz.Mantikli ve yapilabilecek her turlu yenilige de acigiz.Konuda da belirttigim gibi,kendimiz icin yazdirmistik aslinda,o yuzden bu kadar genis kapsamli bir bot oldu diyebilirim..Kullandiktan sonra herkesin memnun kalacagindan eminim..

tesekkur ederiz.Elimizden geldigince ve yazilimlar izin verdikce biseyler eklemeye calisiyoruz.Mantikli ve yapilabilecek her turlu yenilige de acigiz.Konuda da belirttigim gibi,kendimiz icin yazdirmistik aslinda,o yuzden bu kadar genis kapsamli bir bot oldu diyebilirim..Kullandiktan sonra herkesin memnun kalacagindan eminim..

Ama Şöyle bişede Var bir Bot Piyasada Yok iki Bot hata verecekmi vermicek mi Kullanışı gerçekten yazdığı bili olacak mı. Bunun Başarılı olması Lazım ki okadar kişinin Dört gözle beklediği bir botun neler yaptığını herhes Gözleriyle görkmek ister. ama Diğer arkadaşlar gibi sizinde Bir kaç saat referans verip Kullandırmalısınız. Bu sizin hem botunuzun kalitesini gösterir. Eğer kimse kullanmadan denemeden almak zorunluluğunu Sunarsanız Bazı kişilerin gözünde bir adım geride olacağını düşünüyorum. En azından bu benim Şahsi düşüncem. İşe böyle biraz pozitif biraz negatif bakmak lazım :)

Bot ozellikleri cok iyi...Satisa cikinca bi alir deneriz insallah.Hic bot vs kullanmadim duzgun yada istekli olmadaim kullanmaya ama bu botda beni ceken birsey var :) Hele 1-2 ozelligi tam bir Lokum benim icin :):)

Bot ozellikleri cok iyi...Satisa cikinca bi alir deneriz insallah.Hic bot vs kullanmadim duzgun yada istekli olmadaim kullanmaya ama bu botda beni ceken birsey var :) Hele 1-2 ozelligi tam bir Lokum benim icin :):)

En iyisi bu gibi duruyor ama bir denemek lazım.Çok güzel özellikleri var diğerlerine göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri