Youtube 15 günlük maceram

• Kullanıcı daimon28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

daimon28

Yasaklanmış
Evet Arkadaşlar size youtubede 15 günlük maceramı anlatıcam.

Yaşım 16.Bir gün canım çok sıkılmıştı televizyonu açtım bir dizi gördüm ve baktım güzel dizi izlemeye başladım .Aklıma bir facebook sayfası açmak geldi ve sayfayı açtım.Ancak beğenisi çok azdı bende her yerde paylaşmaya başladım 500 beğeni falan oldu.Daha sonra dizinin bir kaç bölümünü izledikten sonra baktım dizide ilginç bir sahne var hemen pcye geçtim ve youtubede paylaştım ancak aklımda para kazanmak falan yoktu videonun üstüne yazı yazdım facebook sayfamızı beğenirmisiniz falan diye amacım facebook sayfamızı büyütmekti.İzleneceğini düşünmedim.Paylaştığım an izlenme çoğalmaya başladı ve 1 hafta sonra 3,5 milyon izlenme ve +10bin abone olmuştu.Aklımda para kazanmak gelmişti ama videoda eşleşen içerik dediği için para kazanmayı açamadım.arkdaşlarım videoyu sil kanalın kapanmasın boşuna dediler bende videoyu sildim.Kanalımda çok abone olduğu için paylaştığım videolara izlenme geliyordu bu arada facebook sayfamda 25 bin olmuştu paylaştığım duruma +700 falan beğeni geliyodu adsenseye kayıt oldum videolar paylaşmaya başladım şuanlık günlük kazancım 20 lira civarı günde 1-2 video paylaşabiliyorum(Kanalda 10-15 Video var şuanlık).Hedefim 2.3.kanalıda açıp parayı katlamak.İşte benim Hikayemde Böyle :)

Son düzenleme:
Işte bu. Tebrik ederim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YouTube için biraz da şans olması gerekiyor :) O şans size vurmuş tebrik ederim.

senin şansın var sen devam et :) facebooktan yeni başka türden hesaplara adam toparla reklamını yap suanki sayfanda her facebook hesabına 1 youtube kanalı aç :)

senin şansın var sen devam et :) facebooktan yeni başka türden hesaplara adam toparla reklamını yap suanki sayfanda her facebook hesabına 1 youtube kanalı aç :)

sürekli yapmak istediğim ama gerçekleştiremediğim iş bu aslında açtığım facebook hesapları hep tıkanıp kalıyor 50 yi geçemiyor

girişimci,üretken ve baya da şanslısın :)umarım daha çok kazanırsın

Birtek ben şu facebookda beğeni çekemedim arkadaş.
En son yorumlar bölümünde kuzenim otistik tek eğlencesi facebook diye beğeni isticem :):)
geçen biri paylaşmıştı

şansa bak ya :D bende öylesine attıgım videolar milyonu geçmişti biri yas sınırından digeri eşleşenden gitti :)

Evet Arkadaşlar size youtubede 15 günlük maceramı anlatıcam.

Yaşım 16.Bir gün canım çok sıkılmıştı televizyonu açtım bir dizi gördüm ve baktım güzel dizi izlemeye başladım .Aklıma bir facebook sayfası açmak geldi ve sayfayı açtım.Ancak beğenisi çok azdı bende her yerde paylaşmaya başladım 500 beğeni falan oldu.Daha sonra dizinin bir kaç bölümünü izledikten sonra baktım dizide ilginç bir sahne var hemen pcye geçtim ve youtubede paylaştım ancak aklımda para kazanmak falan yoktu videonun üstüne yazı yazdım facebook sayfamızı beğenirmisiniz falan diye amacım facebook sayfamızı büyütmekti.İzleneceğini düşünmedim.Paylaştığım an izlenme çoğalmaya başladı ve 1 hafta sonra 3,5 milyon izlenme ve +10bin abone olmuştu.Aklımda para kazanmak gelmişti ama videoda eşleşen içerik dediği için para kazanmayı açamadım.arkdaşlarım videoyu sil kanalın kapanmasın boşuna dediler bende videoyu sildim.Kanalımda çok abone olduğu için paylaştığım videolara izlenme geliyordu bu arada facebook sayfamda 25 bin olmuştu paylaştığım duruma +700 falan beğeni geliyodu adsenseye kayıt oldum videolar paylaşmaya başladım şuanlık günlük kazancım 20 lira civarı günde 1-2 video paylaşabiliyorum(Kanalda 10-15 Video var şuanlık).Hedefim 2.3.kanalıda açıp parayı katlamak.İşte benim Hikayemde Böyle :)
Ulan İstanbul Değil mi hocam ?

Ben de dedim bu video neden silindi kaç milyon izlendikten sonra :D

Tebrikler & Başarılar

senin adına sevindim.en azından reklamını yapmışsın boşver giden gitsin

:D Sizce o kanalda başka ne videosu paylaşabilirim bi önerisi olan varmı :)

Bence dizinin popülerliğinin artmasında senin büyük katkın oldu :)

Bunun için kanalın sana ücret ödemesi gerek hatta :D Bence yine aynı diziyle ilgili içerikler paylaş. Bir kaç tane farklı dizi paylaşmışsın mesela. Keşke hiç onlara girmeseydin :)

Oyuncularla ilgili telifsiz videolar falan bulabilirsen güzel olur. Magazin olur komik videolar olur.

Diziden komik kesitler paylaşsan illa ki izlenir ama telif sıkıntı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri