Youtube 50 kanal 500 video kazanç

• Kullanıcı AhmetCyp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

AhmetCyp

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar forumda bir konuda 50 farklı gmaille açılmış kanal ve bu kanallara günde 500 adet video yüklemesi ile aylık 1 milyon civarı izlenmeden 700$ alındığı yazılmış. Fakat forum 2013 tarihli ve o dönemde kullanan arkadaşlar sonuç almış. Fakat biz denediğimizde sorun çıkıp kanallar kapanıyor. Bunun bir çözümü var mı ? Bununla ilgili 2 gündür aramama rağmen cevap bulamadım. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler. Hatam olduysa affola. İyi forumlar.

2013 de o taktikle 700 değil 7000 kazanılırdı en az, ama artık yemiyor youtube :)
o yüzden başka taktiklere yönelmek gerek..

Artık hiç bir şey eskisi gibi değil hocam kanallar kapanmasa bile size kazandığınız parayı verebilecek bir kurum mevcut değil.

hayır 1 kanala 500 video değil 50 kanala topla 500 video yani 1 kanala günde 10 video

Deneyip başarısız olan arkadaşlar var eğer günde 500 değilde 100 video atsak yani her kanal için 2 video atsak yinede kapanır mı kanallarımız ?

50 kanal bir adsensede zor artık, spama düşürüp kapatıyor genelde Adsense.

Deneyip başarısız olan arkadaşlar var eğer günde 500 değilde 100 video atsak yani her kanal için 2 video atsak yinede kapanır mı kanallarımız ?

play buton almıs kanal kapandı,
bu saatten sonra sadece vur kac yapılır,oda cogu emegı bosa harcar

peki 2015 için hiç bir spam yöntemi yok mu ? Nişanlıyım okuyorum işten atıldım mecbur youtubedan para çıkartmam gerek

Hemde nasıl zengin olunurdu :D anlaşılan spam devri bitti

2013 de ben kanal başına 700 800 video attığımı bilirim, ne güzel günlerdi, iyi değerlendiremedim o günleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri