Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 kuruş para için değmez Allah'tan korkarım. çoluk çocuk da giriyor youtube'a
adult çok tartışıldı ve sonunda izleyenlerin ellerinin dolu olduğu ve reklama tıklayamadıkları sonucuna varıldı![]()
Czech streets zaten bildiğin *****dur hocamBak Bu iyi Bir TespitYalnız Geçenlerde Gezinirken Bir Videoya Denk Geldim. Video 5 Ay Önce Eklenmiş 1 Milyon İzlenim Almış. Yaklaşık 10 dk Video. İlgimi Çekti Bakayım Dedim. Rusyada Sokakda Gezinen Eleman Gözüne Kestirdiği Hatuna Yanaşıyor. Kendisine Para Teklif Edip Karşılığında İç Çamaşırını Göstermesini İstiyor. Hatun Nazlanıyor Olmaz Falan Diyor. Eleman Parayı Arttırıyor. En Son 400 Euro'ya Kız Hayır Diyemiyor ve İç Çamaşırını Gösteriyor. Sonra Eleman 400 Euro Daha Veriyor Birlikte Olmak için Falan Derken Videoyu Yükleyen Eleman Videoyu Orada Kesiyor. Türkçe ve İngilizce Alt Yazılı. Biraz Araştırma Yaptım
czech streets Adı Altında Yüzlerce Bu Tarz Videoya Ulaştım. Aslında Bu Taktik ile Kazanç Elde Edilebilir. Sonuçda Burada Paranın Her Kapıyı Açtığı Anlatılıyor...
Czech streets zaten bildiğin *****dur hocam![]()
Doğrudur. Adult Videolara İlgim Olmadığından Yeni Öğrendim. Eleman Youtube'ye Görüntülerin Tamamını Yüklememiş Zaten. Mercimeyi Fırına Verme Noktasında Kesmiş Videoyuama O Noktaya Gelene Kadar ki Süreç İzlenebilir Seviyede...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.